Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:Da ne bomo smetil tega topica preveč, bom jz odprl en topic na tole temo v bližnjih dneh pa da se tm enkrat recimo aprila določ datum da se dobimo pa nardimo en ornk meeting. Bomo pa zadevo mal undercover naredil ker mislim da zbor evotov,subarujev in še česa zravn na javni način ni dobra ideja razn če hočmo it vsi na tehničnga (in men verjemi, men ni v interesu)
jay je napisal/-a:kako folk dela e... sami atini sinčki![]()
![]()
![]()
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:jay je napisal/-a:kako folk dela e... sami atini sinčki![]()
![]()
![]()
Men je tut... Mami mi je kupla evota, pa pol se naslednga evota... Priznam, pa še tankat mi ga hod pa gume pa bremze mi kupuje. Kaj bi jz brez mami k namest mene u službo hod.
Moron.
*KAYA* je napisal/-a:ROADRUNNERIX..a si bil ti mogoče v soboto kej pri babici?oz. če si se pelu iz Stične proti Ivančni..tam po uni ravnini, mimo Princa (to je en lokal tam, če ne poznaš)??
..sm šla glih na kavico okol 12h pa sm vidla k se je en črn evo mimo pelu.
LoCo je napisal/-a:*KAYA* je napisal/-a:ROADRUNNERIX..a si bil ti mogoče v soboto kej pri babici?oz. če si se pelu iz Stične proti Ivančni..tam po uni ravnini, mimo Princa (to je en lokal tam, če ne poznaš)??
..sm šla glih na kavico okol 12h pa sm vidla k se je en črn evo mimo pelu.
That would be meops:
*KAYA* je napisal/-a:..no sm že ugotovila ja, da maš zdj črnega.
ROADRUNNERIX je napisal/-a:PS: ja jest sm tud po poklicu sin. Bedniki dejte se prej pozanimat po pa pište !!
ROADRUNNERIX je napisal/-a:Ha ha ha LoCo ne s***.....to še ne pomeni nič dobrega !!
lp
PS: sej men bo babi dala...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov