Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Po jun 22, 2009 7:19 am

lextasy čestitke za nakup in velik velik prijetnih ter varnih kilometrov...
glede cestnin pa useh podobih zadev, kjer boš v teh trenutkih hotla odtrgat volan na desni, se ne sekiri, ker hrvatje na cestninski postaji dvignejo leno rit iz naplatne kučice in ti bodo pomagal, za use ostale ala mcdonald ne vem kaj - mcdonald itak sucks, drugače pa se pri nas v novmu mestu se na vsake tolko kdo pripelje iz kontra smeri ( v mcdrive ) :)

za ostale pa, par strani nazaj vsi jaaoo kako ženska blefira pa lapa lapa, zdaj pa k vam je gofle zaprla z dokazom pa se vsi slinte!!! :P :P

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po jun 22, 2009 7:29 am

lepo da si si uresničla svoje sanje, ampak zgleda da sem edini ki ostajam ravnodušen ob tem avtu. men se zdi en kup plastike s cheap notranjostjo, pa še desn volan... vseeno ti želim velik varnim km in obilo užitkov s tem avtom.

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Po jun 22, 2009 7:50 am

rumena ibiza je napisal/-a:lextasy čestitke za nakup in velik velik prijetnih ter varnih kilometrov...
glede cestnin pa useh podobih zadev, kjer boš v teh trenutkih hotla odtrgat volan na desni, se ne sekiri, ker hrvatje na cestninski postaji dvignejo leno rit iz naplatne kučice in ti bodo pomagal, za use ostale ala mcdonald ne vem kaj - mcdonald itak sucks, drugače pa se pri nas v novmu mestu se na vsake tolko kdo pripelje iz kontra smeri ( v mcdrive ) :)

za ostale pa, par strani nazaj vsi jaaoo kako ženska blefira pa lapa lapa, zdaj pa k vam je gofle zaprla z dokazom pa se vsi slinte!!! :P :P

nism tega reku :lol: vem da ste ženske včasih celo bolj drzne glede avtov :D
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Po jun 22, 2009 7:53 am

shaggx je napisal/-a:
rumena ibiza je napisal/-a:lextasy čestitke za nakup in velik velik prijetnih ter varnih kilometrov...

shagx to ni blo namenjeno tebi.
smo drzne, vendar nas/jih je malo, ki se tolko spoznajo v te zadeve, tu moški še zmer prevladujete.
sorry za off.

HuskY
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a HuskY Po jun 22, 2009 7:55 am

Odlično! Skyline! Škoda ker ni GTR ampak nima veze.

Res je treba naredit en RHD meeting. Se pridružim s svojim...

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Po jun 22, 2009 8:13 am

@slicker:
tudi meni se niso pocedile sline. vse lepo in prav, ampak npr. je goosov-a eleanore bolj navdušil (če primerjamo eno eksoto). je avto ikona in vse, ampak osebno ga nebi nikoli imel. desni volan je pa sploh bruh, tako po izgledu (pač tega nismo vajeni) kot praktičnosti

čestitke ob nakupu in veliko veselih kilometrov kljub vsem

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Po jun 22, 2009 8:24 am

rumena ibiza je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:

shagx to ni blo namenjeno tebi.
smo drzne, vendar nas/jih je malo, ki se tolko spoznajo v te zadeve, tu moški še zmer prevladujete.
sorry za off.

vem da ni bilo ;)
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI Po jun 22, 2009 9:24 am

njami njami :P
VIVE LE SPORT

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po jun 22, 2009 9:26 am

Zadnji del je všečen, medtem ko je spredaj kr nekaj. Preveč teh nekih brezveznih odprtin ima...

Navedi še neke podatke o letniku, motorju itd....

Mislim da si avto zasluži svojo temo, v kateri bo predstavljen kot se spodobi...

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po jun 22, 2009 9:47 am

to so pa že lepše slike 8)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Hrenowsky
Nov uporabnik

Napisal/-a Hrenowsky Po jun 22, 2009 9:51 am

Res je lep. Ta rumena barva v kombinaciji s crnimi feltnami mu prov pase! :)
.:Biological Insanity:.

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Po jun 22, 2009 9:59 am

mene tele slike še zmer nekak neprepričajo da je avto še u sloveniji...dokler nevidm na lastne oči neverjamem, pa use slike k si jih dala od avta so neki napol slikane in mi nepotegnejo...pa nevem zakaj...

lahko eno sliko od notranjosti??

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po jun 22, 2009 10:02 am

ji lahko kr verjamemo brez skrbi 8)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

HuskY
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a HuskY Po jun 22, 2009 10:03 am

Vinjeta te ne prepriča?

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Po jun 22, 2009 10:09 am

HaMzO je napisal/-a:mene tele slike še zmer nekak neprepričajo da je avto še u sloveniji...dokler nevidm na lastne oči neverjamem, pa use slike k si jih dala od avta so neki napol slikane in mi nepotegnejo...pa nevem zakaj...

lahko eno sliko od notranjosti??

haha. Pa saj na tem forumu niso samo otroci, ki si nekaj zmišljujejo. Očitno so nekateti pač ljubusumni :)

Kakorkoli, si še odkrila kakšne minuse pri volanu na desni? Je prehitevanje veliko manj pregledno? Zelo me mika en avto, ampak ima volan na desni...
Prelude To Disaster

eld0
Nov uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a eld0 Po jun 22, 2009 10:58 am

Sem ga vidu danes na tržaški pred malagajom. Lep je sam rumena barva mu pa res ne paše. Pa srečno z novim avtom.

Uporabniški avatar
Par@gon
Nov uporabnik

Napisal/-a Par@gon Po jun 22, 2009 11:04 am

Danes sem videl tvojega rumenega GT-Tja pri eni avtohiši v LJ na Tržaški (g. Hamzo, avto definitivno JE v Sloveniji :P !) in v živo zgleda še bolj impresivno in večji kot sem si predstavljal. Je pravi balzam za oči ob sicer pustem prometu in mi je polepšal dan (polek enega belega R8, ki se je prav lepo zavrtel v obrate, oz. zagrmel, ko se je peljal mimo mene :D ).
Sicer pa, hvaležen bi bil odgovora na ti dve vprašanji:
1. Kako boš (oziroma si) tega vražička homologirala pri nas? To, da je bil avto delan za japonski trg verjetno ni tak problem, ker so najbrž v Nemčiji naredili evropsko homologacijo. Težje pa je homologirati številne nestandardne dele na motorju/karoseriji, za katere je pri nas potrebna gora papirjev.
2. Če ti je mogoče prejšnji lastnik povedal, kako je predelal sprednje luči, da svetijo pravilno na našo stran ceste?

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Po jun 22, 2009 11:09 am

Sej ne rečm da ni hud sam ni pa to taprav Skyline GT-R z ATESSA pogonom 8)

LP

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Po jun 22, 2009 11:13 am

Eh.. Avtomatik in GT-T .. To ni Skyline ..
Sej avto zgleda dosti lep. Kombinacija rumene in črne je ubijalska..
Drugače pa.. Zakaj za vraga je tok lufta med prednjim odbijačem, lučmi in haubo?'

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po jun 22, 2009 11:14 am

respekt.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov