Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Re: Golf 5 TDI

Napisal/-a Dj Big To jul 05, 2011 11:50 pm

4vale6:

Ja ja točno ta... Vizualno sem ga že gledal in je ful ful lep... zdaj ko pride z morja dam še mehansko pogledat. In če je use uredu ga uzamem. Un beli mi ni kul že v štartu ker nima DSG, pol nima xenon če bi hotu bi bla cela pizdarija pranje žarometov itd. Ubistvu sm prejšnjega prodal z namenom da dobim zdaj avto točno tak kot si želim in da se ne ukvarjam z predelavami ampak da uživam v vožnji. In ta črn izpolni vsako mojo željo. Ubistvu si je pol premislu je rekel da ga bo zadržal, sam ker sva se že menla je pol reku če se odločim da bi ga pol pač prodal, če pa ne ga pusti ga ne misli prodajat..

Uporabniški avatar
tad23
Nov uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a tad23 Sr jul 06, 2011 4:02 pm

sicer vidim, da bel edition ni v igri za nakup ampak samo za info: pametno bi blo preverit tudi stanje podvozja (amortizerji itd.) glede na to, da je bil avto skoraj več vožen po makedamu kot po cesti ;)
Glede načina vožnje je blo pa tko...enkrat ga je tiščau do podna, drugič pa je dobesedno delau gužvo na cesti. Zgleda da odvisno od tega katerega v mesecu smo bli (€) :EE

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Pe jul 15, 2011 3:26 pm

Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Dj Big
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dj Big Pe jul 15, 2011 5:14 pm

Ta avto je od uporabnika Valle-ta. Ja sva govorila, samo jaz imam drugega ogledanega ki je podoben temu... Če bo use po sreči bo do prvega doma, pol ga pa predstavim.

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Napisal/-a 4vale6 Ne jul 17, 2011 4:54 pm

Dj Big je napisal/-a:

Ta avto je od uporabnika Valle-ta. Ja sva govorila, samo jaz imam drugega ogledanega ki je podoben temu... Če bo use po sreči bo do prvega doma, pol ga pa predstavim.

Upam da tega ogledanga dobiš, komaj čakam predstavitev :twisted:
Srečno!

Dj Big
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dj Big Pe avg 05, 2011 2:44 pm

Sveže novice. Glede gti-ja bo nakup malce preložen. Razlog: Ostal sem brez slušbe moja firma je šla v stečaj :shock: :? Uglavnem dokler se ta stečajni postopek ne reši in ne dobim druge službe nemislim kupovat avta... Upam da bo čim prej stvar rešena :evil:

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Pe avg 05, 2011 3:40 pm

Dj Big je napisal/-a:Sveže novice. Glede gti-ja bo nakup malce preložen. Razlog: Ostal sem brez slušbe moja firma je šla v stečaj :shock: :? Uglavnem dokler se ta stečajni postopek ne reši in ne dobim druge službe nemislim kupovat avta... Upam da bo čim prej stvar rešena :evil:

Je**** ma***!! pa ta glupa slovenija u tri p**** m*****! :x :x :x :x :x :x :x :x
Se oproscam za izbruh jeze ampak taksni casi so, da je imet sluzbo zmer bolj privilegij! Iskreno upam, da se ti use uredi.
Slika

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe avg 05, 2011 4:00 pm

BoneS je napisal/-a:
Dj Big je napisal/-a:Sveže novice. Glede gti-ja bo nakup malce preložen. Razlog: Ostal sem brez slušbe moja firma je šla v stečaj :shock: :? Uglavnem dokler se ta stečajni postopek ne reši in ne dobim druge službe nemislim kupovat avta... Upam da bo čim prej stvar rešena :evil:

Je**** ma***!! pa ta glupa slovenija u tri p**** m*****! :x :x :x :x :x :x :x :x
Se oproscam za izbruh jeze ampak taksni casi so, da je imet sluzbo zmer bolj privilegij! Iskreno upam, da se ti use uredi.

x2

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Pe avg 05, 2011 4:25 pm

nevermind je napisal/-a:
BoneS je napisal/-a:

x2

x3 :( :(

lp

Dj Big
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dj Big So avg 06, 2011 11:35 am

King1 je napisal/-a:
nevermind je napisal/-a:
BoneS je napisal/-a:

x2

x3 :( :(

lp

Mah sej bo, tole preživljam že drugi stečajni postopek :eyes res mam srečo..

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon So avg 06, 2011 1:10 pm

Upam da se vse reši kot je treba in da si kupiš željeni avto.

lp

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Napisal/-a 4vale6 So avg 06, 2011 1:47 pm

valle-leon je napisal/-a:Upam da se vse reši kot je treba in da si kupiš željeni avto.

lp

X2

Na katerem področju (za katera dela) pa iščeš zaposlitev?

Dj Big
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dj Big So avg 06, 2011 2:03 pm

4vale6 je napisal/-a:
valle-leon je napisal/-a:Upam da se vse reši kot je treba in da si kupiš željeni avto.

lp

X2

Na katerem področju (za katera dela) pa iščeš zaposlitev?

Pojma nimam kar koli... Zdej čakam da se zaključi stečajni postopek. Nekaj si rihtam na železnici v slabšem primeru mam možnost vozt kombi...

Dj Big
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dj Big So mar 31, 2012 5:37 am

Zdravo, eno vprašanje imam. Zdaj je že skoraj 1 leto minilo od prodaje mojega golfa. Sedaj en dan me je pa klical novi lastnik in me obtožil da sem nategator. Rekel je da je menjal naftno pumpo in očistil rezervoar ker je imel vsedline...spraševal me je če sem tankal kurilno olje... potem mi je še rekel da more sedaj menjati injektorje in da eden košta 600€ in da je odmična gred zvita in naj bi bil krivec jaz ker naj bi vozil 100.000km brez menjave olja in mogoče brez olja (avto pravi da ima na pooblaščencu in je škode za cca 4.000€ po njegovih besedah)... Ko sem avto prodal je imel prevoženih 120.000 realnih km in je bil zelo dobro vzdrževan in v super stanju brez prikritith napak.. menjani diski ploščice, vztrajnik, veliki servis narejen... Zdaj me zanima na kakšen način je možno uničiti odmično gred...

Drugače z sedanjim lastnikom ni težav, samo neumno se mi zdi da misli da sem ga nategnil in mi piše use se vrača in podobne neumnosti... ko je kupil avto me je klical 1x tedensko 4 mesce... skoz je nekaj spraševal in jaz sem mu use lepo povedal kar koli ga je zanimalo z željo da bo bil maximalno zadovoljen, zdaj me je pa prau razpiz***

Hvala za odgovore oz. bi rad vaša mnenja tisti ki se bolje spoznate...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So mar 31, 2012 7:11 am

v enem letu je lahko on zjebal avto. odmična gred se ne zvije kar tako. oz se sploh ne zvije, ampak jo utrga ponavadi če že. da bi ble šobe zanič pri 1.9tdi prvič slišim. pošlji ga v pisane marjetice pa naj se žali kirmu drugmu.

Dj Big
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dj Big Ne apr 01, 2012 2:07 am

Slicker je napisal/-a:v enem letu je lahko on zjebal avto. odmična gred se ne zvije kar tako. oz se sploh ne zvije, ampak jo utrga ponavadi če že. da bi ble šobe zanič pri 1.9tdi prvič slišim. pošlji ga v pisane marjetice pa naj se žali kirmu drugmu.

Sej meni je tudi čudno da se zdaj pri njemu use kvari... mene je pa auto 3 leta služil dobro, ob prodaji je bil v super stanju lepo laufu zdaj pa kao use narobe z avtom. Hvala za obrazložitev ker meni tudi ni bilo jasno to glede gredi in šob... jaz sem mu tudi rekel naj raje menja servis...

(Naj omenim da je sedanji lastnik kupil avto po narjeni vozniški, se pravi najtnik... in ko je šel na dopust je ostal brez olja, gorela mu je lučka mene je klical ker ni vedel katero olje naj kupi.. tako da moje mnenje je da verjetno on slabo skrbi za avto in nezna ravnati z dizel-om... pomoje so tudi servisi bolj tako ker živi v goriških brdih..)

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Ne apr 01, 2012 4:03 pm

No tole je res use prvleceno za neki..Z injektorji sem imel tut sam tezave, pa nisem tankal kurilca, avto bil redno servisiran. Mi je pa golf pil olje: na 10000km sm mogu sigurn nalit 1L. Da bi pa sele po enem letu "zvilo" odmicno, mi je pa cudno..
Slika

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Ne apr 01, 2012 4:44 pm

Dj Big je napisal/-a: (Naj omenim da je sedanji lastnik kupil avto po narjeni vozniški, se pravi najtnik... in ko je šel na dopust je ostal brez olja, gorela mu je lučka mene je klical ker ni vedel katero olje naj kupi.. tako da moje mnenje je da verjetno on slabo skrbi za avto in nezna ravnati z dizel-om... pomoje so tudi servisi bolj tako ker živi v goriških brdih..)

100 % je to... že to je bilo prijazno od tebe, da si mu odgovarjal na klice in da si se ukvarjal z njim 4 mesece.

Uporabniški avatar
barossa45
Novinec

Napisal/-a barossa45 To apr 10, 2012 10:00 am

DragonForce je napisal/-a:
Dj Big je napisal/-a: (Naj omenim da je sedanji lastnik kupil avto po narjeni vozniški, se pravi najtnik... in ko je šel na dopust je ostal brez olja, gorela mu je lučka mene je klical ker ni vedel katero olje naj kupi.. tako da moje mnenje je da verjetno on slabo skrbi za avto in nezna ravnati z dizel-om... pomoje so tudi servisi bolj tako ker živi v goriških brdih..)

100 % je to... že to je bilo prijazno od tebe, da si mu odgovarjal na klice in da si se ukvarjal z njim 4 mesece.

2x
Ne vem kaj ima on to tebe :roll: za sprašvat
[img]http://www4.slikomat.com/11/0430/jln-astra.jpg[/img]
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov