Gyga je napisal/-a:Tega si gledal?
http://www.bolha.com/vw/vw-golf-5-gti-d ... 1275546413
Dj Big je napisal/-a:Gyga je napisal/-a:Tega si gledal?
http://www.bolha.com/vw/vw-golf-5-gti-d ... 1275546413
Ta avto je od uporabnika Valle-ta. Ja sva govorila, samo jaz imam drugega ogledanega ki je podoben temu... Če bo use po sreči bo do prvega doma, pol ga pa predstavim.
Dj Big je napisal/-a:Sveže novice. Glede gti-ja bo nakup malce preložen. Razlog: Ostal sem brez slušbe moja firma je šla v stečaj![]()
Uglavnem dokler se ta stečajni postopek ne reši in ne dobim druge službe nemislim kupovat avta... Upam da bo čim prej stvar rešena
BoneS je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Sveže novice. Glede gti-ja bo nakup malce preložen. Razlog: Ostal sem brez slušbe moja firma je šla v stečaj![]()
Uglavnem dokler se ta stečajni postopek ne reši in ne dobim druge službe nemislim kupovat avta... Upam da bo čim prej stvar rešena
Je**** ma***!! pa ta glupa slovenija u tri p**** m*****!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Se oproscam za izbruh jeze ampak taksni casi so, da je imet sluzbo zmer bolj privilegij! Iskreno upam, da se ti use uredi.
nevermind je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Sveže novice. Glede gti-ja bo nakup malce preložen. Razlog: Ostal sem brez slušbe moja firma je šla v stečaj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Se oproscam za izbruh jeze ampak taksni casi so, da je imet sluzbo zmer bolj privilegij! Iskreno upam, da se ti use uredi.
x2
King1 je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Sveže novice. Glede gti-ja bo nakup malce preložen. Razlog: Ostal sem brez slušbe moja firma je šla v stečaj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
x2
x3![]()
![]()
lp
valle-leon je napisal/-a:Upam da se vse reši kot je treba in da si kupiš željeni avto.
lp
4vale6 je napisal/-a:valle-leon je napisal/-a:Upam da se vse reši kot je treba in da si kupiš željeni avto.
lp
X2
Na katerem področju (za katera dela) pa iščeš zaposlitev?
Slicker je napisal/-a:v enem letu je lahko on zjebal avto. odmična gred se ne zvije kar tako. oz se sploh ne zvije, ampak jo utrga ponavadi če že. da bi ble šobe zanič pri 1.9tdi prvič slišim. pošlji ga v pisane marjetice pa naj se žali kirmu drugmu.
Dj Big je napisal/-a: (Naj omenim da je sedanji lastnik kupil avto po narjeni vozniški, se pravi najtnik... in ko je šel na dopust je ostal brez olja, gorela mu je lučka mene je klical ker ni vedel katero olje naj kupi.. tako da moje mnenje je da verjetno on slabo skrbi za avto in nezna ravnati z dizel-om... pomoje so tudi servisi bolj tako ker živi v goriških brdih..)
DragonForce je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a: (Naj omenim da je sedanji lastnik kupil avto po narjeni vozniški, se pravi najtnik... in ko je šel na dopust je ostal brez olja, gorela mu je lučka mene je klical ker ni vedel katero olje naj kupi.. tako da moje mnenje je da verjetno on slabo skrbi za avto in nezna ravnati z dizel-om... pomoje so tudi servisi bolj tako ker živi v goriških brdih..)
100 % je to... že to je bilo prijazno od tebe, da si mu odgovarjal na klice in da si se ukvarjal z njim 4 mesece.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov