C4V4L13R je napisal/-a:Ne svetijo kontra. Prižgane so parkirne, ker pa je bilo slikano v mraku s telefonom, je izpadlo, kot da so kratke (telefon nabije svetlobo). Sicer pa, če me že vprašaš, bi mi bilo takole lepše, če bi notranje svetile za kratko luč
C4V4L13R je napisal/-a:Ni blo mišljeno, da bi znižal avto, ampak malo manj mesa je na felni, kar je lepše. Res pa je, da se potem razmak med gumo in blatnikom poveča, ampak avto imam tako ali tako namen znižat.
To glede šalčk se moram pa pozanimat, ker niti ne vem, kako se dejansko to nardi. Verjetno je potem tudi sam feder bolj stisnjen?
bar je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:Ni blo mišljeno, da bi znižal avto, ampak malo manj mesa je na felni, kar je lepše. Res pa je, da se potem razmak med gumo in blatnikom poveča, ampak avto imam tako ali tako namen znižat.
To glede šalčk se moram pa pozanimat, ker niti ne vem, kako se dejansko to nardi. Verjetno je potem tudi sam feder bolj stisnjen?
Tud js se lih zanimam za nižanje šalčk pa mi ni najbol jasno. Morem poklicat Vuga v novo gorico in se pozanimat pa da hkrati še strša amortizerje.
mikimis je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:Ne svetijo kontra. Prižgane so parkirne, ker pa je bilo slikano v mraku s telefonom, je izpadlo, kot da so kratke (telefon nabije svetlobo). Sicer pa, če me že vprašaš, bi mi bilo takole lepše, če bi notranje svetile za kratko luč
a se da pri e36 dolge luči programirat na manjšo svetilnost - us daylight? na e46 in e90 non xenon zgleda čist ok, vsaj za modele z avtomatskim vklopom luči (svetlobni senzor) se da.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov