Thanks pubeci.
Eh avto je daily tako, da me ne skrbi. Ko bo rabila malo božanja ga bo dobila.

Upajmo pa, da ne bo tako kmalu.
Jay: v bistvu tudi črn ni tako problematičen. Samo dobre krpe za brisanje rabiš. Rabiš en sonus style drying in premium drying brisačo pa si zmagal.
Patrik: Ni problema. Veš, da si dobrodošel, ko se lotim naslednjega avta. Me še pa čaka pranje podvozja ampak to 15 novembra.
Grahov: snow lance pa le kupi. Res je, da precej košta, je pa zadeva vrhunska. Razmehča svinjarijo zelo lepo. Vse kakor ti priporočam. Jaz imam ptg drugače tak bolj osnovn ampak za moje potrebe je ok. Nekih 130€ me je prišel. Jaz ne poliram več dokler ne premerim vsakega kotička avta (da ne bi kaki wet surprise).
Je pa ta Eagle one caranuba imela avtotehna nekaj časa (jaz sem ga ene 4 leta nazaj kupil pri njih). Zdaj ne vem ga še uvažajo ampak je made in usa in res super zadeva. Je pa 100% caranuba. Sicer da zelo močen boost barvi ampak je ne obstojen (po besedah drugih). Kaj se tiče samega efekta, ki ga barvi doda je res fenomenalen, zdaj kako dolgo bo držal še nisem dodobra stestiral, bom pa in poročal.
Scirocco: prvotni plan je bil, da bi ampak je sprednja maska svinjsko draga. Potem sva z ElGatom imala namen predelati ampak bi potrebovala kr nekaj dela tako, da smo jo na koncu kar prebarvali. Zadaj pa so pod znakom luknje. Tako, da če se odločim nekega dne, bomo tudi to zrihtali ampak nisem 100% prepričan, da mi je to všeč.
Strajnar: Thanks. Upam, da bo res čim dlje ostala takšna.

"this is so euro its asian" by Sam B.