dejcc je napisal/-a:Danes mi je na 1x začelo nekaj zadaj ružit ko peljem čez rupe. Prvo sem mislo da so vrata prtljažnika pa sem se vozo z odprtim pa isto, grem vulkanizerju vprašat se vozmo čuje ruženje kovino ob kovino preveri podvozje nič, grem na servis nič. Ka so vsi servisi za Peugeot tak retardirani al samo Bistrški pa Mariborski?
Če je mel kdo kake podobne težave al ma pa kak predlog kaj naj pogledam naj pove.
Odmontiral sem že rezervno kolo pa tisto kaj jo gor drži pa isto avto je normalno stabiln, armotizerji so vredu vsi vijaki zategnjeni, ležaji pa so novi.
PS.: Klima tud ne dela se splača hladilnik flikat al novega kupim?
Dvigni avto desno zadaj. Vzami dol kolo in par krat zavrti pesto. Na levi strani ponovi postopek. Če ni to potem zvok prihaja od nekod drugod in se je tebi samo zdelo da prihaja od zadaj. Lahko še probaš to, da nekdo avto premika naprej in nazaj, ti pa odzunaj poslušaš od kot prihaja zvok.
Iz kabine vozila se da težko kaj ugotovit...
Za kiler pa je pač odvisno, kako je počen oz. preluknjan in če se še sploh da flikat in koliko to stane, če se da. Ter koliko stane nov oz. nahbau. Jaz ti priporočam novega, če je škoda na hladilniku velika. Če pa je samo majhna luknjica, pa ti jo še jaz zalotam