Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m To maj 25, 2010 7:56 pm

dejcc je napisal/-a:Danes mi je na 1x začelo nekaj zadaj ružit ko peljem čez rupe. Prvo sem mislo da so vrata prtljažnika pa sem se vozo z odprtim pa isto, grem vulkanizerju vprašat se vozmo čuje ruženje kovino ob kovino preveri podvozje nič, grem na servis nič. Ka so vsi servisi za Peugeot tak retardirani al samo Bistrški pa Mariborski?

Če je mel kdo kake podobne težave al ma pa kak predlog kaj naj pogledam naj pove.

Odmontiral sem že rezervno kolo pa tisto kaj jo gor drži pa isto avto je normalno stabiln, armotizerji so vredu vsi vijaki zategnjeni, ležaji pa so novi.

PS.: Klima tud ne dela se splača hladilnik flikat al novega kupim?

Dvigni avto desno zadaj. Vzami dol kolo in par krat zavrti pesto. Na levi strani ponovi postopek. Če ni to potem zvok prihaja od nekod drugod in se je tebi samo zdelo da prihaja od zadaj. Lahko še probaš to, da nekdo avto premika naprej in nazaj, ti pa odzunaj poslušaš od kot prihaja zvok.

Iz kabine vozila se da težko kaj ugotovit...

Za kiler pa je pač odvisno, kako je počen oz. preluknjan in če se še sploh da flikat in koliko to stane, če se da. Ter koliko stane nov oz. nahbau. Jaz ti priporočam novega, če je škoda na hladilniku velika. Če pa je samo majhna luknjica, pa ti jo še jaz zalotam ;)

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Če jun 10, 2010 10:47 pm

Nov kiler(120€), zadnji most obnovljen na pežoju tk da mam garancijo(300€) ravno tolk ko stanejo vsi rabljeni na avtonetu in bolhi.

big love:
Slika
Slika
Ko gizmo ko ga poliješ z vodo nastaneta 2.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace Pe jun 11, 2010 6:02 am

...Gremlina...:twisted:
**classic power-original power!**

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Pe jun 11, 2010 6:39 am

vidim da se je vama gospod Reno pridružil tam zadi z peđojom? :lol:
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe jun 11, 2010 8:51 am

ja ervin pežo minimeet smo meli :P

še malo pa bo še en zglea, kerga ko pelam se začne zanimat ko vidi ka dela avto :shock: :twisted:

Zanima me če kdo ve od kot ti motorji peugeotu, so jih sami razvili (dvomim da bi za tak malo št avtov delali nov motor) ali je povzet od katerega drugega prizvajalca?
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe jun 11, 2010 9:28 am

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Pe jun 11, 2010 10:09 am

Na zgornjem linku ti piše vse, drugače pa na kratko se ta motor uporablja še v dosti drugih modelih PSA (307, 406c, 407, c4, c5), se je pa najprej pojavil kot nadomestilo za XU motorje.

p.s. lepo zgledata, samo še originalni spojler vrži na svojega pa bo super.

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Pe jun 11, 2010 10:37 am

kam si dalj obnavljat most? kolega tut more uredit ker je "hin".. :D 300e si dal z delom?

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe jun 11, 2010 10:42 am

300€ z delom brez računa na original servisu pežo v slovenski bistrici (Pežo Golec).

Ja sedaj povem da delajo brez računa ker so me nategnili. Lepo sem vprašal če delajo tam študentje ker v tem primeru bi raje peljal avto v maribor in mi je zatrdil prodajalec da nimajo več študentov. Včeraj srečam enega ki je bil tam na praksi pa mi reče jaz sm ti most menjeval ... jaz pa samo WTF :shock:
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Pe jun 11, 2010 10:47 am

Idi nazaj, pa reči zakaj laže, ta ki si ga vprašal če delajo študenti? Smrduhi.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe jun 11, 2010 10:54 am

Ravno sem klical pa je rekel da to ni res. Študent (v bistvu dijak) ki je tam delal prakso pa se mi je pohvalil: "2 dni sem mogo it delat še na črno h Golecu ker je mel lih 2 mosta za menjat, kak maš te avpuh naret v enem kosi da smo ga mogli zvijat dol od kolektora naprej.

Imam 2 priče ko so mi ponujali storitve brez računa, imam priče ki vejo kdo tam šraufa neuradno tak da...

Zadevo bom povedal tudi odgovornim za p.slovenia naj tud generali vejo kaj vojska dela.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Pe jun 11, 2010 10:59 am

Si ti ze vio kdaj studenta v ibercugu, ko je menjal most na 10 let starem pizoju za diplomsko nalogo? ... pomoje se niso glih zlagali.
Sicer pa jaz ne viim kje so te nategnili kot pravis .. ce je slabo narjeno reklairaj, ce je dobro ne vem zakaj se pizdis, tisti most zamenjat ni glih neka znanonst, da bi zdaj zahtevalo ne vem kak usposbljen kader.
Slika

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe jun 11, 2010 11:03 am

Ker sem slišal še veliko stvari o tem servisu od čisto buastih (tud tega da sm mel gume narobe obrnjene pa majo smerekico) do tega da prideš domov pa moreš šraufe zategovat.

Kje so me nategnili v bistvu me res niso ampak dal sem ga popravljat pod pogojem da nebo dijakov v kolikor bi bili rabim račun ali pelem v maribor sem jasno in glasno povedal. Torej bli so dijaki-niso se držali dogovora zdaj pa bo halo če ne dobim računa.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Pe jun 11, 2010 11:05 am

Pa dejansko je kaj narobe ali ti gre v nos samo to da ti je vajenec most menjal ?

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe jun 11, 2010 11:08 am

Dejansko vprašaj kakega ko je mel avto pri njih kake svinjarije se dogajajo od tega da kolo vstran pade itd. pa vrjemi da bi tud tebi šlo kaj v nos. Mi gre v nos ja da nimam nekega "pildeka" da bi jim pokazal da mam garancjio kot so oblubli!

Prosim da se ne kregamo sem poslal mail v kolikor ne dobim drug teden računa bo urejala stvari gospa odgovorna za take stvari na Peugeot Slovenija. Včlanil pa sem se tudi v ZPS.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Pe jun 11, 2010 11:12 am

Samo jaz res ne razumem.. vedel si že prej da so šajabajzerji na tem servisu pa si jim vseeno avto dal ! :bonk

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Pe jun 11, 2010 11:31 am

Samo res, hotel si brez računa, dobil si brez računa, vedel si da slabo delajo oz da delajo napake kot so narobe gume gor. Zaj če je vredu narejeno pol ne kompliciraj, če pa ni, pol pa idi sam tja, pa reklamiraj.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Pe jun 11, 2010 12:23 pm

Človek ti je šel na roko, nardil ugodneje kljkub temu da je to slabše za njega, vredu opravil svoje delo ti pa ga boš šel zarad nekih bednih principov zajebat.
Ker ti pač dela, ki zahteva iq 55 pa dva kosa orodja ni opravil nekdo z diplomo iz kvantne fizike.

Bravo ... samo cestitam ti lahko.
Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Pe jun 11, 2010 12:29 pm

Da je kaj narobe bo vedo komaj ko bo nekaj spustlo :lol:

Drugače pa ti priporočam inšpektorja za potrošniške zadeve. idi do servisa, ga daj na zvočnik na mobitelu in mu lepo povej, da si na servisu kjer ti niso iztavili računa.

Račun pa itak da majo shranjen in so ti kot prodajalec storitve dolžni izročit fotokopijo računa v primeru, če ga ti "izgubiš".

CockroaC je napisal/-a:Človek ti je šel na roko, nardil ugodneje kljkub temu da je to slabše za njega, vredu opravil svoje delo ti pa ga boš šel zarad nekih bednih principov zajebat.
Ker ti pač dela, ki zahteva iq 55 pa dva kosa orodja ni opravil nekdo z diplomo iz kvantne fizike.

Bravo ... samo cestitam ti lahko.

Človek bi rad imel samo garancijo za to opravljeno delo, da bo lahko mirno spal.

Da če mu med "zmerno" vožnjo odleti zadnji most ima nekoga na katerega se lahko obrne, da bo povzročena škoda, ki jo je povzročil serviser povrnjena.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Pe jun 11, 2010 12:43 pm

Ce sem jaz mehanik pa pride nekdo do mene, se zmeni "brez racuna" ... pol je to brez računa ... se pa vsi vemo kak stvari delajo, in kaj pomeni tak dogovor ... ce to cloveku ni jano ne vem kam se zaganja.
Naj pride plača pa gre ... zarad takega idiotizma se pa pol normalnim ljudem ki jim je jasno kak stvari stojijo ne da z raznimi obrtniki nič več zmenit.
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov