jack86 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Verjetno malo naročil in se jim ne splača proizvajat.
ja, folk ma raje eno brezvezno kartico za prostoročno odklepanje kot dobr eluči
No ni čist brezvezna stvar. Ko se je navadiš je super!
Je pa res, da je varnost bolj pomembna od udobja in če bi moral zbirati bi raje xenon (pa ne zarad izgleda, ampak zarad funkcionalnosti!)
Najraje bi pa oboje vzel.
dragon22 je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Verjetno malo naročil in se jim ne splača proizvajat.
Je pa res, da je varnost bolj pomembna od udobja in če bi moral zbirati bi raje xenon (pa ne zarad izgleda, ampak zarad funkcionalnosti!)
Jest imam na avtu original xenon luči pa bi jih takoj zamenjal z navadnimi. Nevem za kaj bi bil zaradi xenon žarometov bolj varen.
Andraz3d je napisal/-a:dragon22 je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Verjetno malo naročil in se jim ne splača proizvajat.
Jest imam na avtu original xenon luči pa bi jih takoj zamenjal z navadnimi. Nevem za kaj bi bil zaradi xenon žarometov bolj varen.
zato, ker ponoci bistveno vec vidis?
FLINK je napisal/-a:Ko je ze tema o xenonu....! Prejsnji teden je sluzbena laguna (07) sla na original servis (ker pac mora it) zamenjat. Racun? : "delo", material....221eur!
Pa imej xenon![]()
Slicker je napisal/-a:sori stari, samo lahko priključiš 10 nightbreaker žarnic skupaj pa še vedno ne bo vidljivost kot pri xenonu. vem ker sem probal marsikaj, ker ponoči vidim samo kar osvetljujejo luči, drugje sem slepse pa strinjam glede xenona ponoči po dežju. tu se vidi dosti slabše kot s halogenkami.
~toMmy~ je napisal/-a:Slicker je napisal/-a:sori stari, samo lahko priključiš 10 nightbreaker žarnic skupaj pa še vedno ne bo vidljivost kot pri xenonu. vem ker sem probal marsikaj, ker ponoči vidim samo kar osvetljujejo luči, drugje sem slepse pa strinjam glede xenona ponoči po dežju. tu se vidi dosti slabše kot s halogenkami.
Nisem niti približno trdil, da bo vidljivost kot pri xenonu, je pa razlika v primerjavi z navadnimi halogenkami ogromna, kar je bistvo, se ti ne zdi? Res pa da je učinek teh žarnic odvisen tudi od samega žarometa. Boljše kot kak šalabajzerski xenon kit, ki na račun dobre vidljivosti slepi vse ostale, je definitivno.
FLINK je napisal/-a:Ko je ze tema o xenonu....! Prejsnji teden je sluzbena laguna (07) sla na original servis (ker pac mora it) zamenjat. Racun? : "delo", material....221eur!
Pa imej xenon![]()
...:::Team:::... je napisal/-a:Sma te z Patrikom včeraj vidla, CE tablic enostavno ne moreš zgrešit
jay je napisal/-a:on: dober stroj si nabavo ded
gaši je napisal/-a:kaj si bil mogoče včeraj kaj v Mb?
gaši je napisal/-a:ahaa, pol pa nisi bil pravi, sem vido enakega modrega rs-a z ce registracijo pa sem mislo da si bil ti..te pa prleti v torek na streho europarka če boš lahko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov