Itak je ta tema odšla totalno off-topic; ne morem se pa strinjati s predlogom da naj navadni smrtniki gremo na nek forum racionalnežev, restavratorjev, ekonomičarjev ipd. Ni problema; drugo vprašanje pa je, koliko uporabnikov bo tu ostalo, uporabnikov po mnenju nekaterih t.i. pravih avtomobilskih navdušencev. Po moje zelo malo.
Prodaja in kupuje se marsikaj. Če nekdo želi imeti ladjo na štirih kolesih jo naj zaradi mene ima, me čisto nič ne moti. Če nekomu pomeni extra užitek da ne rečem ene vrste orgazem V12 motor v 15 let starem avtu me nič ne moti, daleč od tega. Če se je nekdo pripravljen soočiti s cenami vzdrževanja takega vozila in ga čez nekaj let probat prodat ali odpeljat na Dinos mi je vseeno. Sam osebno si takega avta ne morem niti nočem privoščiti. Zakaj? Ker mi je totalno brezveze delat vsak dan 50km s tako ladjo. Ker so mi nekatere stvari pomembnejše kot zvok 12-ih valjev in užitek vožnje takega avta. Ker me enostavno taki avti ne pritegnejo dovolj oz. me ne pritegnejo niti malo. In ne me narobe razumet, da imam kaj proti takim, ki take avte kupujejo. Če so se pripravljeni za ceno takega užitka soočiti z vsemi stroški jim enostavno kapa dol. Pika.
In vprašanje ali kost za glodanje je kaj ali kdo so pravi avtomobilski navdušenci? Koliko bi bilo anketirancev, toliko različnih odgovorov bi dobili. Kot sem že napisal, enim je dovolj 15 let star golf, 10 let star megane, enim 13 let stara ladja z imenom A8-
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4438232&show=1 in podobne stvari;...enim ferrari, enim pravi oldtimer kot npr. tale:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3447364&show=1Pa mi naj nekdo pove kaj ali kdo so tisti pravi avto-navdušenci?Pa naj uživa v vozilu ki ga ima, želim povedati samo in le še eno: imejmo malo zdrave pameti in olike pa ne pljuvajmo po vsem, kar nekdo vozi in ima. Vsak naj ima svoje veselje in svoje užitke naj najde v ladji na 4 kolesih, potovanju na Havaje, kritiki oblasti....ali podiranju žensk. Mi je vseeno, le malo več olike in spoštovanja do vseh ostalih uporabnikov, pa bo boljše, verjemite.
lp tdk