Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Re: Zastavonoša BMW 750i by Mihaing

Napisal/-a jack86 Sr feb 02, 2011 8:40 pm

Tud v tej temi je prisotna tipicna slovenska fovsija! Ne mores vrjet, kak narod smo!
A cloveku ne privoscte, da ima, kar si je zelo zelel?

Ja, tale s povecanjem tica pa tut dosega vrhunce obzirnosti!

Ce si lahko privoscis tak avto in ga vzdrzujes, super! Tud jaz bom mel nekoc kako podobno ladjo, sam imam zaenkrat druge prioritete. To je avto za duso!

Je pa zanimivo brat komentarje v tej temi :pop: NORO!

(na tej tablci nimam sumnikov...)

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Sr feb 02, 2011 9:06 pm

Kegl je napisal/-a:
tdk je napisal/-a:da še jaz pristavim svojo skledico....

Vsak izmed nas vozi kar si pač lahko privošči...res? Ne,ni res...! Enim je avto samo in le prevozno sredstvo;važno je, da jih pripelje kamor želijo; udobje,znamka jim niso najpomembnejši. O kakem npr. navoru,pa kraticah dodatne ali standardne opreme se jim kaj malo sanja. In so s svojim avtom zadovoljni.Za ene je to več kot dovolj.In taki se ne obremenjujejo z avtomobili;na tem in ostalih avto-forumih jih bomo zastonj iskali.Avto jim je nepomembna postranska zadeva,na katero se spomnijo ko je prazen tank,preteče registracija,se avto ustavi,se pojavi okvara...celo na redne servise radi pozabijo.
Nekdo je bolj zadovoljen s 15 let starim golfom brez raznoraznih dodatkov,ki so danes tako zelo opevani.Se pa najde nekdo,ki vozi in IMA avto vreden 100 ali krepko več tisoč evrov...pa z njim ni zadovoljen.
In na žalost osebno poznam osebke,ki se zapufajo do amena pa malo čez za kup pleha,s katerim potem vzbujajo pozornost in dvigajo nos v višave.Obstajajo značkarji,ki samo svoje hvalijo,vse ostalo je za njih vredno nič..oziroma krepko pod nič.Najbolj so pa pametni taki,ki nekaj kritizirajo kar sploh ne poznajo...in samo še beseda FAUŠIJA;če tega jaz ne morem imeti bom pa zato po tem pljuval po dolgem in počez.
In bom končal kjer sem začel...vsak ima,kar lahko ima na tak ali drugačen način.In če je nekomu želja imeti V12 motor v avtu,in to lahko vzdržuje(nakup ni takšen problem) naj to ima.Ne kratimo mu tega veselja,niti malo ne.Bi še kaj napisal pa ne bom...
Tukaj smo da povemo kaj mislimo,da podamo svoje DA predvsem svoje lastne izkušnje pri nakupih,okvarah,težavah...in da tudi podamo kritiko ali pohvalo.Samo ne pa brez veze pljuvat po vsem,kar ima drugačen znak na havbi kot lastni avto.
Okusi,potrebe in predvsem zmožnosti so različne...in upoštevajmo ta dejstva pa bo forum postal bolj prijeten,prijazen in predvsem koristnejši kar sem prepričan je želja velike večine nas,avto navdušencev.

evo toliko...pa sory za slovnične napake.

lp tdk

x1000000000000000000

x2000000000000000000 :)

tdk je napisal točno to, kar sem jaz hotel... le da bi jaz pravilno ločila postavljal :lol:

zavist je je.ba
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Sr feb 02, 2011 10:17 pm

a_sist je napisal/-a:
Kegl je napisal/-a:

Vsak izmed nas vozi kar si pač lahko privošči...res? Ne,ni res...! Enim je avto samo in le prevozno sredstvo;važno je, da jih pripelje kamor želijo; udobje,znamka jim niso najpomembnejši. O kakem npr. navoru,pa kraticah dodatne ali standardne opreme se jim kaj malo sanja. In so s svojim avtom zadovoljni.Za ene je to več kot dovolj.In taki se ne obremenjujejo z avtomobili;na tem in ostalih avto-forumih jih bomo zastonj iskali.Avto jim je nepomembna postranska zadeva,na katero se spomnijo ko je prazen tank,preteče registracija,se avto ustavi,se pojavi okvara...celo na redne servise radi pozabijo.
Nekdo je bolj zadovoljen s 15 let starim golfom brez raznoraznih dodatkov,ki so danes tako zelo opevani.Se pa najde nekdo,ki vozi in IMA avto vreden 100 ali krepko več tisoč evrov...pa z njim ni zadovoljen.
In na žalost osebno poznam osebke,ki se zapufajo do amena pa malo čez za kup pleha,s katerim potem vzbujajo pozornost in dvigajo nos v višave.Obstajajo značkarji,ki samo svoje hvalijo,vse ostalo je za njih vredno nič..oziroma krepko pod nič.Najbolj so pa pametni taki,ki nekaj kritizirajo kar sploh ne poznajo...in samo še beseda FAUŠIJA;če tega jaz ne morem imeti bom pa zato po tem pljuval po dolgem in počez.
In bom končal kjer sem začel...vsak ima,kar lahko ima na tak ali drugačen način.In če je nekomu želja imeti V12 motor v avtu,in to lahko vzdržuje(nakup ni takšen problem) naj to ima.Ne kratimo mu tega veselja,niti malo ne.Bi še kaj napisal pa ne bom...
Tukaj smo da povemo kaj mislimo,da podamo svoje DA predvsem svoje lastne izkušnje pri nakupih,okvarah,težavah...in da tudi podamo kritiko ali pohvalo.Samo ne pa brez veze pljuvat po vsem,kar ima drugačen znak na havbi kot lastni avto.
Okusi,potrebe in predvsem zmožnosti so različne...in upoštevajmo ta dejstva pa bo forum postal bolj prijeten,prijazen in predvsem koristnejši kar sem prepričan je želja velike večine nas,avto navdušencev.

lp tdk

x1000000000000000000

tdk je napisal točno to, kar sem jaz hotel... le da bi jaz pravilno ločila postavljal :lol:

zavist je je.ba

prjatu a si ti men štel nule haha :lol: ker si jih dal isto kot jst (ja štel sm jih za foro :D )

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Če feb 03, 2011 12:24 am

kaj ste bolani, da morate vsako temo zajebat? ni cudno da je vedno manj folka tu gor, ce niti pogovor ni na kulturni ravni
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Če feb 03, 2011 8:41 am

mihaing je napisal/-a: @CHAN; skoraj ni države (pa ne da se hvalim ali bilo kaj), ki nebi imela v svoji delegaciji vsaj eno tako vozilo. Takrat skoraj ni bilo drugega na voljo kot BMW 7, morda kakšen mercedes (razen kakšnih Američanov in angleške kraljice).

Mal heca mora bit =P
Predsedniške delegacije veliko uporabljajo BMW-jeve modele (glej prejšnji link do Wiki). Gledal sem samo model e38, kje je še (bil) v uporabi (ne vem pa, če so v Sloveniji še v voznem parku?).

Drugače pa čestitke za nakup!!! Za moje pojme gre za zadnjo res všečno sedmico, kasnejše Banglove designersko še zdaj ne prebavljam, zdajšnja je pa tudi korak nazaj (petica mi je drastično všečnejša). Kar pa se motorizacije tiče, sem imel sam priložnost samo enkrat peljati avto z dvanajstvaljnikom (žal ne v BMW) - občutek je neopisljiv 8)
"Quidquid latine dictum sit, altum viditur."

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če feb 03, 2011 4:35 pm

Lahko pol vsi tisti ki si lahko privoščite pa si nočete ker vam tolko ne pomeni grete lepo na neki forum racionalnežev in ekonomičarjev al pa kaj ... ker taki argumenti v svetu pravega avtomobilističnega navdušenja ne štejejo kaj veliko.
Slika

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! Če feb 03, 2011 5:24 pm

CockroaC je napisal/-a:Lahko pol vsi tisti ki si lahko privoščite pa si nočete ker vam tolko ne pomeni grete lepo na neki forum racionalnežev in ekonomičarjev al pa kaj ... ker taki argumenti v svetu pravega avtomobilističnega navdušenja ne štejejo kaj veliko.
No končno nekdo.

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Če feb 03, 2011 6:02 pm

MyWay! je napisal/-a:
CockroaC je napisal/-a:Lahko pol vsi tisti ki si lahko privoščite pa si nočete ker vam tolko ne pomeni grete lepo na neki forum racionalnežev in ekonomičarjev al pa kaj ... ker taki argumenti v svetu pravega avtomobilističnega navdušenja ne štejejo kaj veliko.
No končno nekdo.

Tako je. Ko bom v pokoju, nočem da mi bo žal, ker sem dal 10.000€ več za dizla in z njim prišparal bajne 3€ na 100 km.
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Če feb 03, 2011 6:13 pm

a_sist je napisal/-a:
Kegl je napisal/-a:

lp tdk

x1000000000000000000

zavist je je.ba

x3000000000000000000 Za vsakega je sanjski drugačen avto.Za nekoga je Ferrari,za nekoga Rolls Royce,za nekoga Land Rover Defender,za nekoga pa morda prav njegov Golf,Clio,Focus...

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk Če feb 03, 2011 6:21 pm

Itak je ta tema odšla totalno off-topic; ne morem se pa strinjati s predlogom da naj navadni smrtniki gremo na nek forum racionalnežev, restavratorjev, ekonomičarjev ipd. Ni problema; drugo vprašanje pa je, koliko uporabnikov bo tu ostalo, uporabnikov po mnenju nekaterih t.i. pravih avtomobilskih navdušencev. Po moje zelo malo.
Prodaja in kupuje se marsikaj. Če nekdo želi imeti ladjo na štirih kolesih jo naj zaradi mene ima, me čisto nič ne moti. Če nekomu pomeni extra užitek da ne rečem ene vrste orgazem V12 motor v 15 let starem avtu me nič ne moti, daleč od tega. Če se je nekdo pripravljen soočiti s cenami vzdrževanja takega vozila in ga čez nekaj let probat prodat ali odpeljat na Dinos mi je vseeno. Sam osebno si takega avta ne morem niti nočem privoščiti. Zakaj? Ker mi je totalno brezveze delat vsak dan 50km s tako ladjo. Ker so mi nekatere stvari pomembnejše kot zvok 12-ih valjev in užitek vožnje takega avta. Ker me enostavno taki avti ne pritegnejo dovolj oz. me ne pritegnejo niti malo. In ne me narobe razumet, da imam kaj proti takim, ki take avte kupujejo. Če so se pripravljeni za ceno takega užitka soočiti z vsemi stroški jim enostavno kapa dol. Pika.
In vprašanje ali kost za glodanje je kaj ali kdo so pravi avtomobilski navdušenci? Koliko bi bilo anketirancev, toliko različnih odgovorov bi dobili. Kot sem že napisal, enim je dovolj 15 let star golf, 10 let star megane, enim 13 let stara ladja z imenom A8-

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4438232&show=1

in podobne stvari;...enim ferrari, enim pravi oldtimer kot npr. tale:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3447364&show=1

Pa mi naj nekdo pove kaj ali kdo so tisti pravi avto-navdušenci?Pa naj uživa v vozilu ki ga ima, želim povedati samo in le še eno: imejmo malo zdrave pameti in olike pa ne pljuvajmo po vsem, kar nekdo vozi in ima. Vsak naj ima svoje veselje in svoje užitke naj najde v ladji na 4 kolesih, potovanju na Havaje, kritiki oblasti....ali podiranju žensk. Mi je vseeno, le malo več olike in spoštovanja do vseh ostalih uporabnikov, pa bo boljše, verjemite.

lp tdk

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Pe feb 04, 2011 1:53 pm

Sej je že forum tako zastavljen da je bolj Bela tehnika, kot avtomobilizem. Prvič mamo lahko samo 1 avto, 1, 90% folka tu gor na forumu niso avto navdušenci, večino avto navdušencev najdemo v temi "tekmovanja" to je pa tudi to. Ostalih 90% je pa gor zatok majo avto.

Če bi biv forum pure avtomobilizem, se ne bi vsi vtikali v Mihove komentarje ampak bi jih razumeli.

Morte vedt da eni ne gredo na morje, ampak čaka diske pa avspuh iz amerike. In en tak, pa en k ma tanovga 207 pa ga zanima samo poraba, take dva ne gresta skupaj.
In bo treba nardit en podforum za pure car fans, da se lahko odpirajo teme "vse dam za avto, kaj je bolje kruh + voda ali žganci + voda" "z otroci ne na morje, je treba dat za feltne"

;)
Slika Slika

Uporabniški avatar
FMPower
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a FMPower Pe feb 04, 2011 2:20 pm

Obema zadnjima komentarjema - KAPO DOL, se popolnoma strinjam.

lp,mf
Toyota Forever

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe feb 04, 2011 2:37 pm

To kar si napisal glede pure car fans ne boš nikol dosegel, ker tukaj brska 1000 in 1 uporabnik racličenega mišljenja.
Tle morate razumet, da imamo različne okuse in to je to, kar pa sploh ni slabo. Recimo kako bi pa zgledalo, da bi imel vsak drugi 750, sploh ne bi bil več zanimiv.
@Mihaing, z moje strani ti lahko samo povem :tomidelej: :bow in čimveč varnih kilometrov :D

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Pe feb 04, 2011 2:51 pm

jas si tudi kaj takega presneto želim, mogoče v malo lažjem avtu pa mogoče še kak hp zraven, pa bom 1x imel pa če tudi vsak dan polento jem

za službene vožnje pa si bom že nabavo neka stara j***a da jih nebo škoda da mi jih pobutkajo na parkiriščih pa da nebom več benza na dan porabo kot sem zaslužo tisti dan:D

mihaing uživaj sanje še naprej, pa ne poslušaj teh ekonomistov z avti ki jih raje nebom poimenoval :) ker bi bil napaden ker to le ni forum avtomobilskih norcev ;D

abajc3
Novinec

Napisal/-a abajc3 So feb 05, 2011 6:49 pm

kdor pravi da to ni avto presežkov se moti. Noben avto nižjega razreda ne more bit tako izdelan in s takimi materiali, pa čeprav imajo danes tako opremo tudi cenejši avtomobili.

Sam sicer nisem ljubitelj nemcev,ampak te velike limuzine se mi kar dopadejo,bi se blo zelo zanimivo enkrat peljat v takem.

Povsem razumem mihaing-ja da je navdušen nad avtom,tudi jaz bi bil. Lohko rečem sam hvalabogu da je še kdo ki sledi svojim sanjam in si privošči,pa čeprav potem izpade 'črna ovca'.

Kar se pa chevy nove tiče, po udobju se sigurno ne more primerjat s tem bmwjem (sicer se mi dosti bol dopade chevy,ma je treba bit pošten). Za 50 km na dan je to vseeno bolj smotrn nakup. Vseeno upam da gdaj še kakega amerikanca nabaviš in se nam pridružiš:D
2 litres is a drink size, not an engine!!!

77 chevy malibu classic 305 v8

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To feb 08, 2011 7:02 pm

Mihec hvala za vožnjo in lepo da smo se spet videli. ;) Me veseli, da sem spoznal tudi tvojo drago. ;) Drugače pa avto trga gate in še kaj........ =P

lp

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak To feb 08, 2011 7:25 pm

vugy je napisal/-a:jas si tudi kaj takega presneto želim, mogoče v malo lažjem avtu pa mogoče še kak hp zraven, pa bom 1x imel pa če tudi vsak dan polento jem

za službene vožnje pa si bom že nabavo neka stara j***a da jih nebo škoda da mi jih pobutkajo na parkiriščih pa da nebom več benza na dan porabo kot sem zaslužo tisti dan:D

mihaing uživaj sanje še naprej, pa ne poslušaj teh ekonomistov z avti ki jih raje nebom poimenoval :) ker bi bil napaden ker to le ni forum avtomobilskih norcev ;D

Se pridružujem tvojemu mnenju!
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing To feb 08, 2011 8:01 pm

King1 je napisal/-a:Mihec hvala za vožnjo in lepo da smo se spet videli. ;) Me veseli, da sem spoznal tudi tvojo drago. ;) Drugače pa avto trga gate in še kaj........ =P

lp

Ni blem 8) Ga bomo drugič usekal na autobahn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Moja me je vprašala, da ker parfum uporabljaš k ful dišiš, jaz pa sem baje smrduh :mrgreen: :mrgreen:

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To feb 08, 2011 8:04 pm

mihaing je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:Mihec hvala za vožnjo in lepo da smo se spet videli. ;) Me veseli, da sem spoznal tudi tvojo drago. ;) Drugače pa avto trga gate in še kaj........ =P

lp

Ni blem 8) Ga bomo drugič usekal na autobahn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Moja me je vprašala, da ker parfum uporabljaš k ful dišiš, jaz pa sem baje smrduh :mrgreen: :mrgreen:

:DDD :DDD :DDD
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Če feb 17, 2011 7:30 pm

Bilo je planirano poliranje pri @grahovcu ta vikend, ker pa imam službene obveznosti na žalost pade zadeva v vodo. Pa sem že bil tako neučakan :roll: :roll:

In potem še vreme. WTF sneg po pred kratkim še 20 stopinj Celzija :roll: :roll: :roll: Je pa totalen smeh pelat ponorelo kravo po snegu na zadnji pogon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 36 gostov