Tukaj:
http://streetfx.com.au/store/index.php? ... t_id=30100
sam nalepke pridejo z belo podlago. tako da sem jaz nesel nalepko nekam kamor izdelujejo nalepke tak da so spremenil podlago v prozorno.
ChuckNorris je napisal/-a:Tomas666 je napisal/-a:To je pa moj sopotnik v avtu,ki me vedno spremlja kamor koli se peljem![]()
lp
![]()
Tomas666 je napisal/-a:Škodin znakec u feltnah je narejen, zgleda pa tako![]()
Čez en teden jo pa še malo "prizemljim" (3cm)![]()
LP!
tarja je napisal/-a:ChuckNorris je napisal/-a:Tomas666 je napisal/-a:To je pa moj sopotnik v avtu,ki me vedno spremlja kamor koli se peljem![]()
lp
![]()
kolk je meni znano je tvoj spremljevalec dobil nov okrasek;)))
King1 je napisal/-a:Me veseli, da si zrihtal ampak me vseeno zanima kaj je bilo narobe oz. je bil vzrok okvari?
lp
peroRS je napisal/-a:Si dobil pol rabljen motor?
No sam, da zadeva laufa naprej.
King1 je napisal/-a:Me veseli, da si zrihtal ampak me vseeno zanima kaj je bilo narobe oz. je bil vzrok okvari?
lp
maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Me veseli, da si zrihtal ampak me vseeno zanima kaj je bilo narobe oz. je bil vzrok okvari?
lp
vw kvaliteta, kaj drugega pa
_furby_ je napisal/-a:ma si bil ti vceraj v Tusu parkiran (srednji stuk)![]()
mater si moram tablice zapomnit
Tomas666 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:ma si bil ti vceraj v Tusu parkiran (srednji stuk)![]()
mater si moram tablice zapomnit
ja sem bil jaz
Tomas666 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Me veseli, da si zrihtal ampak me vseeno zanima kaj je bilo narobe oz. je bil vzrok okvari?
lp
odtrgalo je ojnico... vzrok pa nihče ne ve....
mavrica je napisal/-a:Tomas666 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Me veseli, da si zrihtal ampak me vseeno zanima kaj je bilo narobe oz. je bil vzrok okvari?
lp
odtrgalo je ojnico... vzrok pa nihče ne ve....
Lepo bi bilo, če bi avtor prispevka Tomas666 razkril celotno številko dotičnega motorja?
Falco_ je napisal/-a:Danes sem srečal eno Octavio, črne barve, črne šajbe, KP tablice... malo izven Maribora, okoli 14:30... možno da si bil ti?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov