B|ind je napisal/-a:+ zelo si želim AFL ksenon luči in celo se prodajajo ene za sprejemljivo ceno. Ampak bi moral pred nakupom poiskat mojstra ki bi znal zrihtat da bi luči delovale pravilno ker sicer je potrebno na zadnjo in prvo premo neke senzorje montirat pa napeljavo menajt pa svašta ampak na UK forumu je možakar zmontiral luči potem pa dal nekemu mojstru da mu je zrihtal brez večjih stroškov in celo en guide je objavlen, sicer za Astro ampak postopek pri Corsi je isti.
Ve kdo za kakega štromarja ki bi znal to zrihtat ?
http://www.diagnostics.org.uk/2010/01/a ... dlights-2/
IcEm4n je napisal/-a:Corsa ma (vsaj kolikor sem na tekočem) samo AFL, brez ksenona.
B|ind je napisal/-a:
Razmišljam pa o športnem izpuhu..res, zgolj razmišljam. Kakšno mnenje ?
_Roba_ je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:
Razmišljam pa o športnem izpuhu..res, zgolj razmišljam. Kakšno mnenje ?
Napiši na pm kaj hočeš...
lizard je napisal/-a:Pusti zračni filter na miru, na zvoku pri prisilno polnjenih motorjih ni razlike (prej ti bo kaj žvižgalo kot da bi pridobil na agresivnosti zvoka).
Mi je pa malo skragan nakup tega avta s tvojim namenom uporabe. Praviš da kdaj pa kdaj rad hitreje oz. športno odvoziš ovinke to pa je vse... Zakaj potem tak avto, ki je za vse ostalo dokaj neuporaben in ga zdaj izkoristiš mogoče 10% časa ko ga voziš. Bi si kupil kakšnega 200 konjskega kupeja - bi imel avto s katerim se pravtako da fajn zapoditi po ovinvkih, le da je precej bolj široko uporaben (tišji, udobnejši, komot odvoziš dolgo turo, lepši), zdaj pa imaš malega hatchbacka, ki za drugo kot podenje po ovinkih ni kaj dosti koristen.
Razen če ti je tako všeč dotičen avto zaradi avta samega - potem te razumem, ker sem sam tudi tak...
B|ind je napisal/-a:Si raje zrihtam ksenon luči
Saj filter bi pa moral pasat direkt v original škatlo od original filtra ane ?
Kje se da kupit K&N ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov