sasocar123 je napisal/-a:Povarili se bodo v blatnikih..

sasocar123 je napisal/-a:Povarili se bodo v blatnikih..
sasocar123 je napisal/-a:Kaj če je homolugirano?
Jah.. letvice gredo itak dol, tko da se vsa vrata in boki barvajo, pa se bodo še blatniki spotoma
sasocar123 je napisal/-a:Zanima me, če se je kdo lotil, ali pa kje videl, kako bi lično vgradil smernike v ogledala .. Ker 200e za nova ogledala se mi zdi malo preveč .. Kakšna ideja ? Meni se že nekaj po glavi suče, samo še nevem točno![]()
Hvala, Lp,
mito155 je napisal/-a:sasocar123 je napisal/-a:Zanima me, če se je kdo lotil, ali pa kje videl, kako bi lično vgradil smernike v ogledala .. Ker 200e za nova ogledala se mi zdi malo preveč .. Kakšna ideja ? Meni se že nekaj po glavi suče, samo še nevem točno![]()
Hvala, Lp,
Original od Audija samo smerniki so 32€ po komadu... A4, A4, Q3.. pogledati je treba samo kateri so najbolj primerni za tvoja ogledala
lp
p.s. sem že jaz gledal
sasocar123 je napisal/-a:Ah brez zapletov tudi ne gre .. Maček/pes je naredil samomor, na AC pri 150km/h .. Počlo je pa tako, da sem mislil, da mi pol avta manjka, ampak k sreči je šou samo lip.. To pa res menjam kot gume .. najmanj 2x letno![]()
Lp
sasocar123 je napisal/-a:Zdravo.
Ne to sta samo nastavka .. nima smisla na TDI kej gor tlačit .. In ne, tud filter je original. Drugače pa hvala !
sasocar123 je napisal/-a:Škoda € za to, ker nebi nič kaj veliko dosegel.. Ja bil bil, ampak z nadomestnim, moj je pri kleparju
pskoda je napisal/-a:Kdaj bo fešta
sasocar123 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Kdaj bo fešta
saj nisem prasca povozu haha..
Placas 5e in wala.. avto mas notri
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov