Celoten projekt je zanimiv, ne vsakdanji v Sloveniji, glede tega same pohvale. Avto za 3-ji oziroma show-off avto ja, za vsakdanjo rabo nikakor ne. Pištole na vratih in dolarski znak na volanu ...... ja, kaj ti je pa bilo, da si to naredil ? Totalna bedarija in nakazovanje ne nekakšne neiživete otroške želje. Nebi rekel, če bi bil obramboslovec in bi si naredil Patrio, da bi dal pištole na vrata.... tako pa katastrofa ! To bi pričakoval od temnopoltih predelovalcev ljudi na MTVju, ne pa od tebe. Za moje pojme, da bi se teh dveh stvari znebil..... bi pa bila zmaga na celi črti !
Sicer to ni ne moj avto ne moj projekt, vendar je ze sam Matjaz povedal oz. par strani nazaj podrobno opisal, da dela tudi na tematiki. Kar pa se mene tice, pa je samo se en avto v SLO tako clean in brutalen kot ta audi.
Aja pa se dodatek: Ne zagovarjam nikogar, samo izrazam svoje mnenje
Malo spustit še, pa eno colo večje felge pa bo lep :P zajebavam se Nor je, še kako slikco od spredi dej da vidmo pa upam da čimprej zrihtate štrom probleme
men nekako zadn del ne sede nikakor .. raj bi vidu da bi bi l to spet avto k bi mel zadnjo klop ne pa neke police na katerih so zvočniki .. to mi ne sede..
pa ta dolar .. in pa ostale .. mogoče si mal preveč v tem pimp scena ..
prejšn mi je bil bol všeč ..
mat barva mi ne sede.. raj bi ga barvu v kako bež perla .. belo .. ki je trenutno trend.. tako kot bo avto le eno leto .. nato pridejo spet drugi ki bojo boljši .. naslednje leto ..
to je nažalost tko kot računalniki .. aktualno eno leto potem pa zastara..
sicer pa pohvale da si se odloču za tak projekt...
Hja... Audi je fuuul hud. Svaka vam čast. Samo Neravna linija zadaj.. Rob prtljaznika in rob nad lučni gor.. (ne luči ampak na vrhu)
Tako zgleda na sliki
Ne morm pa se odločit lai mi je lepša v piko spolirana črna ali mat barva.
Zadnje luči so odlične, tudi notranjost bo dobra ko bo sestavljena do konca.