malo čistilne akcije ko je bilo lepše vreme... itak, patrik kot patrik
kopirano iz druge spletne strani
ker je bilo super vreme sem si naredil čistilno akcijo. Danes je bilo na seznamu :
- koloteki ter spodnji del blatnikov
-čiščenje platišč zunaj in z notranje strani ter voskanje
- čiščenje čeljusti ter poliranje sprednjih ( da se vsaj malo svetijo)
-mazanje platičnih ter gumijastih delov na motorju, ter čiščenje in voskanje spodnjega dela pokrova motorja
začnimo.... ob 9 uri dopoldan
nose in the air

PRED

čistilo + krtača +goba =

notranja stran platišč nisem vedel da je srebrna, ker je svinjarija prekrila vse, seveda stara svinjarija katere ni nihče nikdar pucal

ZADAJ :ponovitev postopka ki sem ga nardil na sprednjem kolesu (čistilo,goba in krtača ter vap)

jap, tudi roko si je treba kdaj umazat, ampak je avto zato čist

Evo pa rezultati oziroma finiš....
Spredi kolotek

čeljust (boljše ni šlo, pač iz dreka ki se ni nikdar čisto ne moreš nardit zlata)

Zadi - po čiščenju ter mazanju plastik. p.s. opazi kdo razliko v barvi na muldi od rezerve :hha: ? neka razlika pa te je (vsaj barva se vidi

):

Platišča sem očistil noter- veni in navoskal.
škoda špara z barvo, ker noter so platišča srebrna? :clap: :eusa-doh: :eusa-doh:

vosek

bling bling in the sun :icon-cool:

izpuh je bil čisto zanemarjen od umazanije, tako da je bil prav negravžni za pogledat odzadi. kaj ti pomagata dva rora, če pa sta obdana v svinjarijo in čisto brez sijaja
PRED
očistil sem jih s čistilom ter zdrgnil s grobo polir pasto in krpo. 5 min dela.... rezultat pa kot dan in noč

FINIŠ:

MOTOR
motorja nisem pri tem avtu nič zmakal, le z mokro gobo in krpo sem ga prebrisal, prav tako pokrov motorja (haubo). Plastične dele sem premazal z tire foam in prebrisal, pokrov motorja pa navoskal in spoliral
rezultat? seveda bling bling

:icon-cool:

očistil sem tudi svinjarijo pod vrati - predvidevam da je tole tekel vosek iz vrat, vendar sem imel ob vsakem pranju krpo umazano, tako da sem sedaj to očistil