peroRS je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Zanimiv avtek. Kar me moti na teh škodah je to, da nimajo zadaj diskov. Srečno vožnjo
Zakaj bi jih pa imele?
Zato da bi se ustavil kaj prej kot pa v več kot 43 metrov - porazno
Kot prvo, če ima avto diske namesto bobnov, to sploh ne pomeni, da zavira bolje za razliko od splošnega laičnega prepričanja.
Kot drugo, kje si dobil 43m? To je čista laž. Kot moderator bi lahko vsaj preveril dejstva preden pišeš dezinformacije.![]()
Citigo ima zavorno pot 100-0kmh v 36,1m, enako kot VW Up in Seat Mii.INFINITI je napisal/-a:S aktualnimi popusti dobiš tudi tole novo, Opel Adam
S popusti ja. Cena se pa začne od 11.500€, kar je 2500€ več kot osnovni Citigo.
Kot prvo definitivno pomeni, smo kolegi v preteklosti večkrat menjali bobne za disk setup in je bilo neprimerno boljše - sploh pri hondah civic.
A kje sem dobil 43+ metrov?
http://www.autobild.de/bilder/bremsen-r ... tml#bild16
Laže ti pepe iz škodinega PR oddelka, ki ti piše takšne turbofolk pravljice v katalog, da jih potem lahko naivno bereš kot biblijo.
Kje boš imel 36 metrov zaustavne s temi bicikl koleščki in cd velikostjo diskov + bobni - dej get real
-Ja s popusti, tole je pa ELEGANCE - kao top oprema Citigo in ni 2500 eur cenejša od Adama- kaj je za njih top se pa na sliki notranjosti vidi.
Pa sorry tole ni Škoda forum in tudi če bi bil je glorificiranje krepa, še vedno glorificiranje krepa - tega pa ne maram in JA - napisal sem dejstva, pa naj te še tako pečejo.
Imel sem Škodo Superb karavan; res dober voz za svoj namen in še po vseh testih so ga upravičeno dajali na prvo mesto, pa to še vedno ne pomeni da sem tup in da bom sedaj pa kar vsepovprek hvalil vse z njihovo značko - wake-up