_IceMan_ je napisal/-a:Madona res hud Coupe!![]()
Za moje pojme bo še dolgo ostal najlepši Renault. Pa srečno vožnjo!
Hvala

-Eto 245/40 PZero so zdaj gor. Lepo zapolni širino blatnikov, tako zgleda bolj PHAT

_IceMan_ je napisal/-a:Madona res hud Coupe!![]()
Za moje pojme bo še dolgo ostal najlepši Renault. Pa srečno vožnjo!
dominic je napisal/-a:nizanje ? to bi moral definitivno narediti v prihodnosti...sisirna gume bi prisla se bolj do izraza =)
INFINITI je napisal/-a:Spomladi sem se odločil da ji malce dvignem moč in tako sem se odločil da gre v NM do Tunerca na tretma, ki jo je vrhunsko poštimal.
Želel sem da se naredi tuning, ki bi še vedno zadržal vse varnostne postavke motorja, obdržal uglajenost, hkrati pa imel lep prirastek.
Iz 204 KM in 300 NM navora smo šli na 240 konjev in 350 navora.
INFINITI je napisal/-a:Hvala
Erc je sicer pogledal vse ampak ni nobenih težav da bi se karkoli kazalo. Kar se tiče čipiranja pa je tako - moja želja je bila da ne naredi mape, ki dobi naenkrat ful šus navora (pa tudi on tako raje dela) pri nizkih obratih in dribla sklopko še bolj pa vztrajnik, temveč sem hotel, da naredi uglajeno zadevo in da jo odpira proti vrhu, ker itak -ko jo šponam ne počnem tega na 2000 rpm, vozim pa tudi ne v šesti na teh obratih pa da potem prehitevam brez šaltanja. Tako da tako ti bom rekel - motor se lepše razvrti in bolj konstantno vleče. Drugače pa je to premajhna procentualna razlika, da bi rekel ja sedaj pa kar "trga" po občutku na riti. Kar pa je res je to da sedaj po GPS brez težav prileze do cca 250 km/h kar dokazuje da dejansko je več moči - poleg tega da itak naredi meritve na dynotu pred in po.
Pa tudi želel sem da ostanejo vse varnostne blokade, recimo da temperatura izpuha ne narašča kritično skratka, da lahko tiščim ampak brez da bi bilo kritično - on je itak maher tako da mu je že vse jasno
-Glede tvoje prejšnje pa ne vem - najbrž je tudi kaka razlika z prestavnimi razmerji ipd poleg mase same. Je pa 130kg kar razlika.
245 gume si dal na serijske feltne?
MSrougeZX je napisal/-a:Motor je 2.0dci 150...avto je še v tovarniški garanciji še slabo leto, nato verjetno sledi čipanje, trenutno ima prevozeno 27k km.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov