s.hio je napisal/-a:Kiko je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Za moj okus - premajhna kolesa za toliko plastike
To maš prav.Jst Bi še vse nalepke dol dal pa na prtljažniku ne bi imel reg. tablice ampak dol na odbijaču.Takšen je moj okus.Drugače je pa avto zelo cool.LP
Kolesa ma taksna gor zaradi tuninga
s.hio je napisal/-a:Andy je napisal/-a:Lep je, js bi dal še sam stranske znake spredaj dol pa bele smerokaze in meglenke spredi...drgač pa NICE
Za bele smerokaze se popolnoma strinjam, ceprav nevem zakaj stanejo 2X vec kot od vw.
stranski znaki pa se mi zdi da niso kar tako enistavni za odstranit, ker se mi zdi (nisem preprican) da ostane potem luknjica in bi moral strihat cel blatnik, ali pac.
Mogoce pa bi namesto meglenk prestihal ali zamenjal z mrezico tiste plasticne pokrove meglenk, ne vem se nacrtov za naprej, zato ne vem kaksen bo avto cez kaksen mesec.
mcoupe je napisal/-a:Jest če bi mel možnost takrat k sem kupoval ta avto bi vzel isto barvo k je ta srebrn al pa črnga!glede plastike pa felten je pa čist po okusu pa po finančni zmogljivosti osebe ki ima ta avto!-meni se zdi ta avto zlo lep neglede kere feltne so gor!pa tatoo mi je tut všeč!-nice-.
pa da še jest mojga prlepm k mam ravno čas!Sam na teh slikah še ni tatooja gor!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov