Kje smo ostali...naslednji avto...big surprise...
2015 Audi A4 2.0TDI(190hp)

Spet bo kdo reku...še en Audi, ampak je vsak po svoje drugačen in poseben. Še vsak do zdaj je imel drug motor in s tem sem bil več kot zadovoljen. Zunanji in notranji S-Line, ohranjenost v piko, motor že vsem dobro poznan iz vseh drugih VW, Audi, Škoda modelov. Tukaj res ni bilo ene najmanjše napake. V skoraj 10 mesecih kolikor sem si ga lastil, sem samo dolil Adblue tekočino in klimo nafilal, da je lepo hladil in to je bilo to. Bil sem prezadovoljen tako z motorjem, menjalnikom in porabo. Moja ocena 8/10.
Ko smo se ga naveličali tako kot vseh do sedaj, smo ga zamenjali za...
2016 Škodo Superb 4X4(190hp)

Neverjetno prostoren avto:

Z odlično Laurin&Klement opremo:

In pa obvezno šibedah:

Zelo zelo pozitivno presenečen nad avtom, priznam, da sem bil iz dneva v dan bolj navdušen nad njim. Ko najdeš v voznikovih in sovoznikovih vratih Škodine dežnike potem veš da se gre zares

Lastil sem si ga 4 mesece, naredu preko 7k kilometrov in spoznal, da je to sigurno v tem razredu večjih limuzin največ avta za ta denar. Res izjemno kaj vse Škoda nudi za tako malo denarja...samo na kratko, kaj je avto imel vse od opreme...
- Adaptivne luči
- Adaptivni tempomat
- Webasto
- DCC(Dynamic chassis control)
- F1 Prestave
- Canton ozvočenje
- El. nastavljive sedeže z memory
- El nastavljiva, zložljiva in ogrevana ogledala
In še bi lahko našteval...Najbolj fasciniran sem bil nad podvozjem in pa 4x4 pogonom, ne tako nad DSG-jem. Res neverjetno kakšna razlika je bila med Comfort načinom vožnje in pa Sport načinom. Ko bi si človek mislu da je pač L&K narejen samo za udobje in luksuz, hitro spoznaš, da temu le ni tako. Prvič sem si tudi lastil avto z 4x4 pogonom in nažalost nemorem še primerjat z nobenim drugim ampak lahko samo rečem, da jaz sem navdušen

Me je pa zato toliko bolj razočaral DSG menjalnik, ki sem ga že imel priložnost sprobati v drugih avtih in moram priznati, da je Audi tukaj žal ligo višje. V sport modu človek pričakuje, da je menjalnik malo agresivnejši in pa odzivnejši in to ti tudi nudi, ampak nažalost v comfort modu pa toliko bolj razočara. Enostavno preveč mehansko vse skupaj in če res nisi čisto nežen na gasu se zelo čuti menjavanje prestav...nevem zakaj ampak me je to zelo zmotilo. Drugače pa samo pohvale...aja pa zelo mešani občutki so bili glede izgleda vozila, ker so doma bolj navajeni Audi znamke, jim ni glih najbolj potegnu. Meni osebno je zgledu top

Moja ocena 9/10
No kot sem že napisu, lastil sem si ga dobre 4 mesce. Vmes sem ga dal spolirat in pa keramično zaščitit k @Inlineavtokozmetika(Poglejte si na Insta), tankal, vozil in užival v 4x4 pogonu

In kot pravijo dobr avto se sam proda, sem ga tudi jaz prodal čisto po naključju. Sodelavc me je prosu, če bi si lahko pogledu avto, ker si je tist cajt malo ogledoval različne Superbe, Kodiaqe, itd. in seveda, da sem bil za...Sem mu ponudil, da ga zapelje malo, da vidi kako in kaj in ostalo je zgodovina...sma že delala prepis
Kaj pa zdaj...prodal sem ga v najhujšem možnem času, vse zaprto zaradi "korone". Kako bom zdaj kupil drug avto, nekaj časa se še lahko šlepam z Cliotom od punce, samo ne za dolgo. Spet noč in dan na mobile.de spremljam vse živo...od Audi, BMW, Škode, Volvo, VW, nevem kaj vse nisem gledal in čisto naključno skočim na stran od človeka od katerega sem že kupil nekaj vozil in naletim na nekaj čisto drugačnega, za mene mamljivega in privlačnega. Pokličem, se zmenima za ceno...naslednji dan nakažem denar, čez dva dni na tovornjaku in en teden pozneje je avto tu...
Se nadaljuje...