Sem skoraj pozabil napisat, da ima edino fancy zadevo Expression oprema je električno zapiranje prtlajžnih vrat jih prisloniš pa jih motorček potegne dol Ostalo pa vse na polento Še stranska ogledala moraš ročno zložiti
Na zadnje smo nekje pisali o Volvo S / V 90 in zakaj so kmalu v prodaji in zelooo cenejši od novih v salonih ? Sem omenil velikost teh vozil? Sem in to sedaj na dnevni bazi doživljam s tem VelSatisom, ker je res velik in se vrata odpirajo samo na 2 določenih kotih pa še nekam težka so in na ozkih parkiriščih težko ven stopiš, ker ima še široke prage Torej na kratko, že iščem prazno P mesto na levi strani, da me ne ovirajo vozila z moje leve strani Danes imel tako srečanje pred trgovino prazna 3 P mesta poleg mene na LEVO in ravno, ko izstopim na široko evo Saxoja direkt mimo vrat Sem takoj sklenil, da tako več ne bo šlo
Odlično premišljeno, ker do 999.99€ nisem v 10 dneh našel nič tako vzdrževanega in delujočega, bi kupil tudi Audi A6 letnike 2000 do 2003 a so vsi za razgradnjo do 1400€ Bo pač potrebno razmišljat kje parkirat na ozkih P. Garažne hiše ala CityPark imajo široke že sprobano!
Velikost šteje! Prtljaga? Kompliciranje za zadnja dvižna vrata? Zato taka tišina v kabini tudi na razpokanem asfaltu! Dnevna armaturna plošča Avtoradio ---- osnovni model ni Cabasse! Klima enota iz Laguna 3
Avto OPRAN in delno spoliran Zaščitene plastike in kupljena ALU platišča ORIGINAL, že oprana Se bojo namonitarala okrog 31 marca. Želva za pleh in lesk Alu pa .... Ni slike ...
Opran! Alu še umazana... Bom kar v ponedeljek dal letne gume gor, ker bojo s5 zapiral vse po spisku! V glavnem so ta Alu res samo za poletje, ker so prva, ki jih lahko očistiš samo z rabljeno zobno krtačko imajo tako ozke špranje...
Ti si pa privoščiš kar dosti vlaganja v avto. Nekaj po nuji, nekaj pa po želji. V spominu imam tvoje stroške od predhodnih avtov. S tem Vel satisom se voziš kot gospod za smešno majhen denar. Avto je prostoren, ampak tudi malo okoren. Ko se boš naveličal, poskusi še z laguno III 2.0 dCi. Ne boš razočaran. Vel satis in Espace imata platformo od Lagune II, ki je že po naravi udobna, ampak tudi preveč plavajoča.
@limas Saj za alu je čista matematika 70€ vse 4 pa še blizu so bila , ker je eno slačenje gum vsaj 26€ in to delat 2x na leto je nogo delo sedaj še to plačam in potem novembra samo 10€ za menjavo koles za zimske spet Letne gume sem itak poleg dobil zimske tudi tak, da neki bom prihranil za druge gizmote Laguna 3 bo! Že gledam in so od 2500€ odvisno koliko se mudi prodajalcu Nekje oktobra bo upam nakup realiziran ...
Smo lani pisali o prevoženih km in cenah goriva v času corone po poletju in ja nekje 90 km teden se je prevozilo, sedaj pa sem že na 2200 km od 1.3 do včeraj Končno spet služba ... Ampak goriva pa lepo dražijo, lumpi
Ti si pa privoščiš kar dosti vlaganja v avto. Nekaj po nuji, nekaj pa po želji.
Ker je le oprema Expression moram zatemnit zadnja 2 stekla, ker nima niti rolo zavesic v vratih za stekla Glede na Espace, ko že brez zavesic ne vidiš čez vozilo
Peobut pred lockdownom Letne gume na alu! Je pa na fotkah vedno zadaj naložen tak, da zgleda zadnji konc vedno nižji Danes pa set koles z MS gumami na platiščih Evo letne gume grejo lažje v ovinke! Do danes prevozila šele 2300km od nakupa 1.3 - 29.3.21
Evo servis OLJA narejen! Ima pa interval na 30.000 km Menjalnik je neki pri 0°C iz prve v drugo prestavo škrtnil pa so ugotovili, da je imel premalo olja not 1.5l ga je mankalo! Sedaj dela vse s5 BP PS Letne gume na ALU se lepo vozijo tudi v toplih dneh APRILA in celo v mrzlih jutrih, beri -4°C
Vozil 3 renolte, 19-ka, Clio, Scenik, pa rekel Renolt nikoli več (beri: vedno bolj zanič tehnika) razen če mi res naredijo novo 19-ko, in pa če bi imel "muda" da si kupim kdaj Vel Satis.