HORSE : Lep avtocek, mislm da ti ga lahko dost ljudi zavida, se ene par cankarjev, pa bo bomba!Je pa Polo dobro izhodisce za styling sigurno...

HORSE je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:original v barvi pa nisem še nikjer zasledil...
Ravno pri nas je eden in se rdec. Predlagam mrezico
Kje pa je kakšen s štrihano original masko?![]()
![]()
:P
Sam ti si pa en i**** ej, ka zj misliš da maš kaj več, če maš tist kup plastike na Corsi, ki je še vedno samo Corsa,Važno da je njemu všeč pa lepo, da si ga počasi ter z veseljem rihta!A slučajno piše kje da se lahko sam super druper 2 fast 2 fourious avti objavljajo al kaj? To je avtomobilistični forum!!!PaGeR je napisal/-a:Brez zamere, samo jaz bi objavil avto, ko bi bil kaj uštiman...
Take lahko vidim ko pogledam skozi okno...
LP
perimund je napisal/-a:Tomi-x je napisal/-a:
Nice car! Sam se masko postimej (kakor je teb vsec), pa mal ga spustis in si zmagal!
uf kdo ti je pa tako lep podpis ustimal?
p.s: nice car HORSE
HORSE je napisal/-a:Hvala za pohvale! Še enkrat!
Ja, v planu je nižanje, barvanje maske in prednjega podaljška (kasneje še kljuke), temnenje šip za par %, vsa svetilna telesa v beli barvi (plastike seveda, svetilnost po predpisih). Sem razmišljal o lexus-kah, pa se mi zdi, da so že skor standart, pa še z belili bi oz. bom en poseben kontrast na avtu naredil... Trenutno pa so samo originalne pobarvane na rdečo (žmigavc (tudi stranski)).
Jesus je napisal/-a:a kdo mogoce ve, kdo je tale s tem polotom, ker tocno take barveje moj polo in taka letvica je ful lepa nad lucmi, pa me zanima kje jo je dubu.
lp martin
RegY je napisal/-a:pager, sorry, lepo zgleda tvoja corsica, ampak če bi bila moja bi dosti stvari nardil drugače na njej
meni osebno ni za glasovat na kakem tuning showu (okno?)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov