Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 27, 2004 2:24 pm

Hja tud to bi mogoče pršlo v poštev...Ampak gledam bolj na Sierre 2.0, ker se mi zdi da je mal ceneje...razn če se da BMW-ja 318(e30) pa raj močnejšga, tud za kakih 50k dobit...a se da?
Vzrok da gledam tko pocen avte je, da ne mislm menjat avta, ampak mi je petke počas že mal škoda, audija pa itak ne peljem na makadam tkole :wink: ...zato bom verjetno kupu eno staro kišto na RWD, pa jo oskubu, torej ne mislm registrirat, ker tm kjer bom vozu ni žive duše, bi lhk skor reku privat cesta no...
Upam da mi bo čimprej ratal to izvedit :twisted:

Venom in ostali...lahko prpopate kake slikce...sebe ko driftate ipd...da ostane živ post :wink:

LpP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Ne jun 27, 2004 2:31 pm

kr dobr sta tole spelala...za zacetnika :wink: !!! dejta rajs ksno kamero pa tole mau posnet!!! bo bl zanimiu k pa fotke!! drgac pa :bow

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne jun 27, 2004 2:35 pm

Slide je napisal/-a:Hja tud to bi mogoče pršlo v poštev...Ampak gledam bolj na Sierre 2.0, ker se mi zdi da je mal ceneje...razn če se da BMW-ja 318(e30) pa raj močnejšga, tud za kakih 50k dobit...a se da?
Vzrok da gledam tko pocen avte je, da ne mislm menjat avta, ampak mi je petke počas že mal škoda, audija pa itak ne peljem na makadam tkole :wink: ...zato bom verjetno kupu eno staro kišto na RWD, pa jo oskubu, torej ne mislm registrirat, ker tm kjer bom vozu ni žive duše, bi lhk skor reku privat cesta no...
Upam da mi bo čimprej ratal to izvedit :twisted:

Venom in ostali...lahko prpopate kake slikce...sebe ko driftate ipd...da ostane živ post :wink:

LpP

ti priporočam forda taurusa al taunus ,sej ne vem več kak se reče,ma RWD,in je za take stvari idealen-preverjeno
Slika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 27, 2004 2:37 pm

Huh...kdo pa prav da sma začetnika? 8)
No v double driftanju res...solo je pa stalna praksa, vsak dan, vsaj pr men no...a ne stratus... :lol:
Glede filmčka je pa tko, sej s vidu da sma še skenirat mogla slike :oops: ...rečmo da bo kmal en digitalc padu, pol bo pa že lažje :wink: ...Ampak bo! :twisted:

Uhhh...bavarc....bomba...še lep je povrh vsega...pol bom pa tko 8) pa tko :twisted: :P
Killah bee, pa ma sploh taunus dost žrebcev? Bi rad neki čez sto...
LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Ne jun 27, 2004 10:16 pm

Lepo, lepo

Moj poklon.

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Ne jun 27, 2004 10:18 pm

Keri peki! :rofl :rofl :cry :cry :ne

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 27, 2004 10:19 pm

Trobec pravi da smo mi peki...kaj je pa sam???? Žensko-pek... :lol:

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Ne jun 27, 2004 10:20 pm

Ne se hecat, fanté. :/:o:/

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne jun 27, 2004 10:31 pm

e30 325 je pomoje idealen drift avto za slovenske razmere. Pocen, dost je delov pa dost je močn.

stratus, dej pošl na PM kakšne namene maš. Lahko bi tuki lokalno kak drift movie skup spacal. Jaz mam že neki stvari posnetih, pa bi blo kul če bi za ene pol ure materiala skup spravl.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 27, 2004 10:45 pm

Ja, iKst...dobra ideja...Zasavje drifting al kua? :lol:
Ne bi blo slabo...
glede E30, je pa tko...sej sm že reku, bolj mal jih je za tak dnar, da ti ga pol ne bi blo škoda...(beri : za "uničt") :wink:

LP

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne jun 27, 2004 10:50 pm

Ja no, če ga hočiš uničt je res brezveze. Ampak sej z driftanjem se ne uničuje tolk zlo. Gume so zastonj, mašine ponavad niso problematične, ostalo se pa dobi pocen. Pa maš zlo spodoben drift avto.

Za uničt je pa kaka lada dobra. Uzad pogon pa za 30k jo dobiš :)

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Ne jun 27, 2004 10:52 pm

Sam ta t drug oglas na avtonetu za bmw jw ma mal sumljiv ful opreme ne tok prevozenih kilometrov pa tok mal dnarja hoce :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Ne jun 27, 2004 10:54 pm

eni majo spet cajt traparije pisat na avto.net :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 27, 2004 11:03 pm

iKst je napisal/-a:Ja no, če ga hočiš uničt je res brezveze. Ampak sej z driftanjem se ne uničuje tolk zlo. Gume so zastonj, mašine ponavad niso problematične, ostalo se pa dobi pocen. Pa maš zlo spodoben drift avto.

Za uničt je pa kaka lada dobra. Uzad pogon pa za 30k jo dobiš :)

Sej ga nočm uničt...jz bi si kupu avto za na gozdno cestico, ki je opisana v tem postu
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=15980, samo ne da bi ga hotu uničt, ampak sej veš da se pr vožnji na meji hitr zgodi kej nepredvidljivega...ker tm ne bi mel sam za driftat avta, ampak tud za "rally" po tisti gozdni poti...
Lada je švoh to je problem... :wink:

LP

BMW RALLY
Novinec

Napisal/-a BMW RALLY Ne jun 27, 2004 11:17 pm

sta ze cula za zadnji pogon.... :P 8) lepe slike so drugač!!! :o

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 27, 2004 11:21 pm

Poglej mal zadnje poste...mamo namen kupt zadn pogon :twisted:
Čimprej....
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost