Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy So jul 17, 2004 7:46 am

Vsi so prevec nakiceni ... :cry:

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So jul 17, 2004 9:13 am

M3 turbo 600-900HP a-ž eater
K se 1 km od tebe pele, se sliš koko lepo poje turbinca 8)

Pr men more bit C, drgac so pa hudi ko p*****a :shock:
Slika Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jul 17, 2004 10:31 am

+Gambit+ je napisal/-a:Zanimivo zanimivo...dyno je res lep, samo kje ma pa E46 launch control, pa mehanicni LSD?Da ne zacenjam o tem, da je M3 miljonkrat stestiran z 341KM, medtem ko tisti druzinski vozek z 241 al kok ze...

ne glede na to kok denarja je zmetu v njega, se vedno je E46 limuzina... :wink:

P.S. Ki bi jo takoj mel... :-P :twisted:

LSD ni problem, pa tud avto nima predelanga samo motorja, u ameriki se da dobit brez problema aftermarket LSD, kar se tiče pa launch control-a, ta pa tud ni v vsakem M3-ju ampak samo v tistih z SMG menjalnikom... :wink:
Sicer pa tko k sm že napisu, tale je pač M3 eater, kaj je pa M3 turbo je pa bel-tirid lepo napisu :twisted:
Drgač so pa men tud kupeji bolj všečni pri 3-kah
A kdo ve kam lahko dam 18MB video, na mobisux ne gre :evil:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g So jul 17, 2004 10:49 am

Slide je napisal/-a:
+Gambit+ je napisal/-a:Zanimivo zanimivo...dyno je res lep, samo kje ma pa E46 launch control, pa mehanicni LSD?Da ne zacenjam o tem, da je M3 miljonkrat stestiran z 341KM, medtem ko tisti druzinski vozek z 241 al kok ze...

ne glede na to kok denarja je zmetu v njega, se vedno je E46 limuzina... :wink:

P.S. Ki bi jo takoj mel... :-P :twisted:

LSD ni problem, pa tud avto nima predelanga samo motorja, u ameriki se da dobit brez problema aftermarket LSD, kar se tiče pa launch control-a, ta pa tud ni v vsakem M3-ju ampak samo v tistih z SMG menjalnikom... :wink:
Sicer pa tko k sm že napisu, tale je pač M3 eater, kaj je pa M3 turbo je pa bel-tirid lepo napisu :twisted:
Drgač so pa men tud kupeji bolj všečni pri 3-kah
A kdo ve kam lahko dam 18MB video, na mobisux ne gre :evil:

LP
ti javim ko naredim racun zate pa lahko bos dal na moj server !!!!!! drgac pa nekdo je rekel da so prevec nakiceni kaj pa imajo gor od kica nic felge imajo ter drugacne odbijace in ogledala in se mi ne zdijo nakiceni zaradi tega !!!!!!!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jul 17, 2004 10:51 am

Se strinjam glede nakičenosti...Breyton je res ekstrem no, ampak drugi pa niso glih kriza :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a +Gambit+ So jul 17, 2004 7:32 pm

Gerchy : se strinjam s tabo, na BMW pasejo redke feltne, drugo pa nic.

Slide : Za aftermarket LSDje lahko tut v sloveniji gledas (po odpadih :D ).Drugace pa ne vem.Tko bom reku.Nism ne M3ja niti tega turbota peljal, tko da ne vem.Dostkrat se je ze izkazalo, da je en avto na papirju hitrejsi, pa v resnici ni.Sam sej pravim, v tem primeru ne vem, tko da ti dam prav.So pa meni tut coupeji vsec, sepravi mi je ultimativni BMW E30 M3.

:wink:
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jul 17, 2004 10:58 pm

+Gambit+ je napisal/-a:Gerchy : se strinjam s tabo, na BMW pasejo redke feltne, drugo pa nic.

Slide : Za aftermarket LSDje lahko tut v sloveniji gledas (po odpadih :D ).Drugace pa ne vem.Tko bom reku.Nism ne M3ja niti tega turbota peljal, tko da ne vem.Dostkrat se je ze izkazalo, da je en avto na papirju hitrejsi, pa v resnici ni.Sam sej pravim, v tem primeru ne vem, tko da ti dam prav.So pa meni tut coupeji vsec, sepravi mi je ultimativni BMW E30 M3.

:wink:

Ja...sej vem kaj si hotu povedat, sam tko sm napisu, da ma konjev več kot dost... :wink:
Glede aftermarket LSD-jev sm mislu pa kr nove... :wink: Kaaz, Cusco & ostali
Ker za E46 boš težk/nemogoče dubu rabljen original LSD kokr vem, ni serijskih blo razen za M3...

LP

LP

Uporabniški avatar
JureT
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a JureT Ne jul 18, 2004 6:38 pm

+Gambit+ je napisal/-a:sepravi mi je ultimativni BMW E30 M3.

To pa itak! 8)

In ja,tud men so skoraj vsi na onih slikah nakičani.
Evo en primer,kako more pravi bmw zgledat:
Slika
Ne pa neki plastik fantastik spojlerji,pa še kak car tattoo povrh. :roll: Samo ene lepe felgice in to je to.Amerikanci pa itak radi pretiravajo,poglejte samo spojler na 6-kini havbi. :ne :-:o

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Ne jul 18, 2004 8:24 pm

Eto ko smo že lih pri BMWjih!
Tole makino pa je danes nabavil moj bratranec.

320 D + CHIP TUNING
MOč: 192KM
KONČNA: 250 KM/H
PORABA : 6.3 L NA 100/KM/H (povp.)
XENON
AKUSTIKA HAMAN & KARDON
18 COL Z 255/35 R 18 GUMAMI
M PAKET (PODVOZJE, VZMETI,VOLAN TER OGLEDALA)
KROM
6 BRZIN

NI švoh :)
Slika
Slika
Slika
Slika

NOSdoza
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a NOSdoza Ne jul 18, 2004 8:37 pm

ja sam stopalke nej zamena k so ful grde.drgac pa ni svoh.
Vedno za dozo NOS-a,pa magari u žilo!!!štekaš!!!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jul 18, 2004 9:49 pm

Andy je napisal/-a:Eto ko smo že lih pri BMWjih!
Tole makino pa je danes nabavil moj bratranec.

320 D + CHIP TUNING
MOč: 192KM
KONČNA: 250 KM/H
PORABA : 6.3 L NA 100/KM/H (povp.)
XENON
AKUSTIKA HAMAN & KARDON
18 COL Z 255/35 R 18 GUMAMI
M PAKET (PODVOZJE, VZMETI,VOLAN TER OGLEDALA)
KROM
6 BRZIN

Ma dej ne s*** no...320 D s 192 KM samo s čip tuningom...kakšen oziroma čigav čip pa ma? AČ ŠNICLERJEV? :?

Samo za informacijo, ker me mal razhudjo take buče, 250km/h in 192 KM...itd
Ac-schnitzer čip dvigne moč s 150 na 177KM
Hartge dvigne na 179KM
Nowack na 174KM
G-power na 176KM s tem da ma po števcu končno 229km/h
Kelleners dvigne pa mislm da največ in sicer na 182KM avto ma pa končno 230!!!
Poleg tega majo pa pr kolegu doma 320D 150KM torej serijski in ma porabo nekje med 7 in 8 litri, res pa je da ga ne šparajo...Ampak poraba je pač poraba, odvisna od ceste človeka, okoliščin, who cares, ampak zmogljivosti ki si jih navedu :?
Zato sm napisu da ne s***...ker si res pretiravu...drgač je pa ful lep avto, pa tud stroj je, ampak ne pa bedarij govort...

P.S Vsi našteti tunerji so zlo priznani nemški tunerji in jaz osebno dvomim, da je kateri od slovenskih tunerjev sposoben kaj boljšega...to o slo tunerjih je moje osebno mnenje...

Aja, JureT...lepa petka je ja...ampak vsak ma svoj okus, meni večina ni nakičena tm, šestka ma pa res grd spojler zadaj...to pa se strinjam :wink:

LP

Uporabniški avatar
JureT
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a JureT Ne jul 18, 2004 10:21 pm

U Andy,tale je pa že predelal neki kilometrov...Volan,stopalke,menjalnik.....Jaz bi rekel okoli 250k km.
Kolk pa kaže števec? :?

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy Po jul 19, 2004 5:44 am

Avto je 2004 letnik, januar 04 in ima 50.000 km. Mogoče se ti zdi zato,ker pač ni bil spucan notri...Sam v živo čist drgač zgleda.
Tist glede moči..pa nima sam čipa zamenjanega,še par drugih stvari, sam se nisma nič o tem menla,k ni mel dost cajta... ma pa tudi graf navora ter moči, ker je meritev opravil že prvi lastnik,sem videl,kr tud sam nism sprava verjel.
Škoda da sm ga pozabil slikat,da bi vam pokazal.
Glede končne pa sam :shock: :shock: :shock: ,še zdj ne vem kak lahk ta avto tak leti.Odprt je do konca.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jul 19, 2004 7:50 am

No...možno...samo me pa še vedno čudi, da nihče od teh tunerjev ne ponja tak močnega tuninga...tiste številke ki sm jih napisu so vse kar iztržijo iz BMW 320d...Za ac-schnitzerja vem da avto "sčipajo" in dodajo športni izpušni lonec
Da gre pa tolk, pa ni čudnega, avto že serijski precej leti, seveda lahko števec pokaže tud 250 ob določenih okoliščinah...
Sej pram...hud, dobr avto...
Lahko ti pa še neki povem zakaj me točn take buče jezijo...
Kolega je lep cajt nazajkupu BMW-ja in mu je prejšnji lastnik reku, da ma zamenjan auspuh ki je zdaj od ac-schnitzer(niti ne vem če cel auspuh, lonc je zihr :wink: ), in da ma avto namesto 235KM, kar 290KM :shock: :shock: :shock: Od kje???
Druga buča ki mu jo je prodal...maš možnost še čipat ta avto in sicer z dvema čipoma :shock:, najprej daš enga in če ti ni dost ma avto v elektroniki plac še za enga... :shock: Aja, pa avto ni avtomatik, tko da ni mislu tistga čipa, ki spremeni možgane menjalnika...
Super a ne...bom namontiru ene 15 čipov na avto pa bom mel 500KM al kaj...
Samo da veš zakaj takšen post...

LP,
pa brez zamere :wink:

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy Po jul 19, 2004 7:58 am

Ne sj ni panike,ma veš ne bi neki brezveze pisal, če ne bi vse vido na lastne oči, ma nism mogu verjet, da ko kaže števec 200km/h in daš gas, da to še tak vleče, respect res, dobri so tile novi dizli, res, kapo dol,kaj ma še pa na mašini predelanega pa pomoje še sam dobr ne ve, kr ga ma šele tri dni, kupil ga je pa od nekega tipa ki ga je prodal zato, ker si je novo petico 3.0 dizla za 20 colkami naročil :shock: :shock:
Mu je bil ta že kao premal...SVAŠTA :lol:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jul 19, 2004 8:07 am

Dobr nakup je zrihtu, če so le km realni...
Da napišem še neki od onga 535i...Prijatla sm zlo dolg prepričval, da ga je nate.gnu glede moči...No nekak tole pove vse...

540i z ac schnitzer predelavo zmore cca. 28 konjev več kot serijski torej namesto 286 jih ima nekje okrog 315, pa mu zamenjajo odmične gredi, fedre za ventile, športni izp. lonec in elektroniko... :shock:
Torej priznan tuner potegne iz 286 KM z vsemi temi predelavami 28 ali malo več konjev...Tko da je očitno da ga je prejšnji lastnik "malo" nateg.nil...schnitzerja sm pa zopet porabu zato, ker naj bi mel tud tisti 535i schnitzerjev auspuh...
No, vsaj lepo je bil ohranjen in zrihtan skratka vredn dnarja le konjev je mel mal manj od obljubljenih...:wink:
LP

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po jul 19, 2004 11:36 am

Slika

fantje, nemorte rect da ej armaturka od E46 grda, ja fak no
Slika Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jul 19, 2004 11:42 am

Ne ni ne, men je svetovna...upam da jih bo kmal mnil tiste lesene dile delat in se bojo vrnil na te armaturke ki jih poznamo z E36, E46, E39 itd...
Je pa važn kaka je barvna kombinacija... :P

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape Po jul 19, 2004 11:56 am

LEPO!!!

Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jul 19, 2004 11:57 am

Še lepše :EE
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov