+Gambit+ je napisal/-a:Zanimivo zanimivo...dyno je res lep, samo kje ma pa E46 launch control, pa mehanicni LSD?Da ne zacenjam o tem, da je M3 miljonkrat stestiran z 341KM, medtem ko tisti druzinski vozek z 241 al kok ze...
ne glede na to kok denarja je zmetu v njega, se vedno je E46 limuzina...![]()
P.S. Ki bi jo takoj mel...![]()
ti javim ko naredim racun zate pa lahko bos dal na moj server !!!!!! drgac pa nekdo je rekel da so prevec nakiceni kaj pa imajo gor od kica nic felge imajo ter drugacne odbijace in ogledala in se mi ne zdijo nakiceni zaradi tega !!!!!!!Slide je napisal/-a:+Gambit+ je napisal/-a:Zanimivo zanimivo...dyno je res lep, samo kje ma pa E46 launch control, pa mehanicni LSD?Da ne zacenjam o tem, da je M3 miljonkrat stestiran z 341KM, medtem ko tisti druzinski vozek z 241 al kok ze...
ne glede na to kok denarja je zmetu v njega, se vedno je E46 limuzina...![]()
P.S. Ki bi jo takoj mel...![]()
LSD ni problem, pa tud avto nima predelanga samo motorja, u ameriki se da dobit brez problema aftermarket LSD, kar se tiče pa launch control-a, ta pa tud ni v vsakem M3-ju ampak samo v tistih z SMG menjalnikom...![]()
Sicer pa tko k sm že napisu, tale je pač M3 eater, kaj je pa M3 turbo je pa bel-tirid lepo napisu![]()
Drgač so pa men tud kupeji bolj všečni pri 3-kah
A kdo ve kam lahko dam 18MB video, na mobisux ne gre![]()
LP
+Gambit+ je napisal/-a:Gerchy : se strinjam s tabo, na BMW pasejo redke feltne, drugo pa nic.
Slide : Za aftermarket LSDje lahko tut v sloveniji gledas (po odpadih).Drugace pa ne vem.Tko bom reku.Nism ne M3ja niti tega turbota peljal, tko da ne vem.Dostkrat se je ze izkazalo, da je en avto na papirju hitrejsi, pa v resnici ni.Sam sej pravim, v tem primeru ne vem, tko da ti dam prav.So pa meni tut coupeji vsec, sepravi mi je ultimativni BMW E30 M3.
+Gambit+ je napisal/-a:sepravi mi je ultimativni BMW E30 M3.
Andy je napisal/-a:Eto ko smo že lih pri BMWjih!
Tole makino pa je danes nabavil moj bratranec.
320 D + CHIP TUNING
MOč: 192KM
KONČNA: 250 KM/H
PORABA : 6.3 L NA 100/KM/H (povp.)
XENON
AKUSTIKA HAMAN & KARDON
18 COL Z 255/35 R 18 GUMAMI
M PAKET (PODVOZJE, VZMETI,VOLAN TER OGLEDALA)
KROM
6 BRZIN
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov