dejvi je napisal/-a:Ja maky res je osnovni sijaj paket, vendar nima šest prestav. Avto je bil kupljen lani, letošnji model pa ima serijsko 6 prestav. Tudi nisem želel naslona za roke, pa še mislim da je bil 30 čukov. Sm se vozu s testnim modelom, pa mi to ni blo všeč. Tud zadnja klop ni deljiva, ker je to blo lani še vse za doplačilo recimo 80 Ksit. Brez veze. Sm se odločil, da bom ta denar raje vložil v styling. Itak, da je notranjost že sama po sebi dovolj ql in na to nimam pripomb.
Ja glede 130 KM - saj se ti na začetku zdi carsko, sam se kr hitr razvadiš. Pa ko bom dal še širše gume gor, se bo tut najbrž mal poznalo. Bi rad čipal. Dej mi povej, a maš ti v homo kartončku vpisano dimenzijo 225...Jst namreč ne. Je recimo 215/55/16 in nato 235/45/17 oz. 235/40/18. Vem, da je ta širina mal huda. In ko okol gledam mal te dimenzije, za Audi kao paše b.p. 225/40/18. A si ti dau homologirat
Courage™ je napisal/-a:jaz tudi nebo mogo brez naslona. No kak za koga, če tebi ni všeč ...![]()
Drugače pa hud audi. Trenutno najlepši avt po mojem mnenju. Felne pa čimprej gor pokni, pa tisto črno plastiko spodi štrihni da bo zgledalo ko pleh!
maky je napisal/-a:matcho je napisal/-a:Auuuu naslon za roko je pač fajn zadeva. Jaz bi ga zelo pogrešal če ga nebi mel.
jup prov pride... ne tolko zaradi počivališča roke ampak zaradi shranjevanja ključev, drobiža,kake dnarnice, očal,...
Pugi je napisal/-a:Audi a stir ma ful hud in drg naslon za roko,
mors met krompir, da mas denarnico tako globoko...
To je pa zato, ker je pri audiju tako,
da nic ni v opremi, tko da nastanejo doloceni problemi.
Vse mors doplacat in osnovno ceno trikrat preplacat.
Sej izgovorov je dost - je kao huda kvaliteta,
samo kdo pa gleda od bliz takega teleta.
Vsak slikar ti bo povedov, da se mojstrovine
gledajo od dalec, ne tako kot stevc za olje in polosovine...
Ma kva se mucte, od mene se ucte.
Kupte pezoja, al pa pocakte godoja.
(za une k ne veste - godo=boh, se pravi, da vas bo vecina pocrkala predn boste mel kes za tak avto..![]()
)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost