Yagi-san je napisal/-a:Katero mami![]()
MIKIMOUS je napisal/-a:A kdo pozna tisto mami
guno k je na sliki

Yagi-san je napisal/-a:lublancan---vem kako se reče in itd. Glede besede ''guna'' je pa model nekje iz gorenjske!!!Aja sej piše Kranj.Dejstvo pa je, da ne bom toleriral kakršnih koli žargon in slengov na račun osebe, ki jo zelo dobro poznam in mi ogromno pomeni-- v vednost!!!
Yagi-san
Yagi-san je napisal/-a:PAJSAR: v Avatarju ti lepo piše (uporabi). Mislim, da se ne poznava, zato tudi ne sodi o moji občutljivosti.Če pa ne drugače tudi s tem, da sem po tvoje preobčutljiv živim dobro. Če bi ti ostal ravnodušen, ko bi se ti nekdo v družinske člane vtikal, potem ti vsa čast.Ne bom ti pa polagal nasvetov, kako v socializiranem svetu, na lepši način pohvališ kakšno predstavnico nežnejšega spola.
P.S: sem razumel tvojo razlago, kljub temu, da sem Ljubljančan.Proti gorenjski regiji in njenim prebivalcem nimam nič, prej obratno.LP
Yagi-san
Yagi-san je napisal/-a:PAJSAR: v Avatarju ti lepo piše (uporabi). Mislim, da se ne poznava, zato tudi ne sodi o moji občutljivosti.Če pa ne drugače tudi s tem, da sem po tvoje preobčutljiv živim dobro. Če bi ti ostal ravnodušen, ko bi se ti nekdo v družinske člane vtikal, potem ti vsa čast.Ne bom ti pa polagal nasvetov, kako v socializiranem svetu, na lepši način pohvališ kakšno predstavnico nežnejšega spola.
Yagi-san
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov