Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN So sep 25, 2004 9:01 pm

poštena šestka
>>ZIDEK<<
Slika

Joey
Nov uporabnik

Napisal/-a Joey So sep 25, 2004 9:06 pm

In s čim se ukvarja tvoj fotr?Saj ni treba navesti firme pa to...sam kakšna dejavnost je...ker je izgleda donosna :D

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So sep 25, 2004 9:24 pm

Courage™ je napisal/-a:Mam strobote ja...

Sej tu je pa problem, ker vsi mislite ko da je meni foter avto kupo pa še dal nekaj malega za styling... Sploh ne, avto je prislužen, moja last in vse kar je na njem je iz lastega žepa. Je!bat ga, stari moji so vzgojeni na malo drugačen način, majo logiko da se brez dela ne zasluži nič, tudi ena probna vožnja z Bemflom ne. Sej majo po eni strani prav, pač nismo ena familija ko foter podjetnik sinu kupi svega i svašta da se sinček pol preserava po svetu...

Bi pa z veseljem mel takega fotra ko bi mu ponesreči padlo ene par miljonov iz žepa na moj račun :):):)

e viiš take logike jaz ne razumem (čuj logike, govorim seveda o starševski logiki). če mi pa stari lahko da dinar več bom pa ful drugače gledal na isto stvar, ki so jo bom lahko privoščil? meni je tako razmišljanje idiotsko . komu češ dat če ne svojemu otroku :roll: ..aja sebi...kajpak :roll: .

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI So sep 25, 2004 10:29 pm

Courage™ je napisal/-a:
menjekul je napisal/-a:ej courage a maš ti v lučkah naštimane stroboskope ( sprašujem zato, ker vem, da maš srebrno vectro pa te felne pa to...pa sam vprašam)

nekaj mi ni jasno. stari ma super jeben avto (ok, ga rabi kljub temu, da ma ženo in so plejbojevska leta za starega že mimo :EE - če upoštevamo, da si po poroki priden :mrgreen: , ti pa mladenič, ki bi očitno lahko imel nekaj jačega kot vectro (glede na to da stari ima možnost prislonit kak tolar več) pelješ total nicht playa iz veleja mobil. why :?: :shock:

saj upam, da razumeš, da to ni noben napad ali kaj podobnega sam vprašam :D . če ma stari 645 bi ti komot mel ne vem..... nekaj okoli 10-12 milj. ni tko?

Mam strobote ja...

Sej tu je pa problem, ker vsi mislite ko da je meni foter avto kupo pa še dal nekaj malega za styling... Sploh ne, avto je prislužen, moja last in vse kar je na njem je iz lastega žepa. Je!bat ga, stari moji so vzgojeni na malo drugačen način, majo logiko da se brez dela ne zasluži nič, tudi ena probna vožnja z Bemflom ne. Sej majo po eni strani prav, pač nismo ena familija ko foter podjetnik sinu kupi svega i svašta da se sinček pol preserava po svetu...

Bi pa z veseljem mel takega fotra ko bi mu ponesreči padlo ene par miljonov iz žepa na moj račun :):):)

Moji starši so isti glede teh stvari; jaz sem jim hvaležen za tako vzgojo. Prav je da si zaslužiš v življenju in da dobiš občutek da stvari ne padajo iz neba; sploh pa je najboljši feeling met lasten denar v žepu :wink:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI So sep 25, 2004 10:32 pm

menjekul je napisal/-a:Bi pa z veseljem mel takega fotra ko bi mu ponesreči padlo ene par miljonov iz žepa na moj račun :):):)

e viiš take logike jaz ne razumem (čuj logike, govorim seveda o starševski logiki). če mi pa stari lahko da dinar več bom pa ful drugače gledal na isto stvar, ki so jo bom lahko privoščil? meni je tako razmišljanje idiotsko . komu češ dat če ne svojemu otroku :roll: ..aja sebi...kajpak :roll: .[/quote]

Definitivno gledaš drugače na zadevo če vidiš da si je treba zaslužiti v življenju; sploh pa dragi avto kot je ta ni primeren za premladega človeka; za določene stvari v življenju je pač treba biti zrel; sploh pa kaj govoriš da ti ni jasno; poglej malo okoli sebe; a ne vidiš sam kako izgleda ko mulac dobi vse na pladnju?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So sep 25, 2004 11:13 pm

INFINITI je napisal/-a:
Definitivno gledaš drugače na zadevo če vidiš da si je treba zaslužiti v življenju; sploh pa dragi avto kot je ta ni primeren za premladega človeka; za določene stvari v življenju je pač treba biti zrel; sploh pa kaj govoriš da ti ni jasno; poglej malo okoli sebe; a ne vidiš sam kako izgleda ko mulac dobi vse na pladnju?

jaaaa že res pa niso vsi taki (te ki dobijo pa so polni sebe). eni znajo bit tudi ok. sicer so taki res v veliki manjšini :mrgreen: ampak jih je nekaj.
saj nimam nič proti da si mlad človek sam zasluži - kot da si jaz nisem nikoli nič sam prislužil :roll: (koliko zna potem to cenit oz. čuvat je spet druga stvar :wink: )... ampak ko si nekdo ki je star cca 18-22 sam kupi avto ....večkrat vidim, da gre za nek kompleks in izpostavljanje s tem, da je kupil S A M (opa, pazi požrtvovalnosti) nekomu drugemu je pač oče malo več prislonil in je on zato toliko slabši. beda :? .
skratka vse lepo in prav sam če mam svojo babo pa mladga fanta (normalnega seveda) raje peljem en fajn voz za 12 milj pa da ima tudi on nekaj za 8milj pa se imava oba ok kot pa da samo jaz vozim nekaj za 20milj on pa si mora sam prigarat in zaslužit za ta luxuz, ki bi mu ga lahko mimogrede jaz privoščil. :roll:

samo to sem želel povedat.sicer mal off topic ampak kaj naj rečem za car ... lep je k o svia :twisted: blagor tistim, ki si lahko privoščijo :D

čujte, če ne bi bilo mariborskega študentskega servisa tud milana ne bi blo hehehe :mrgreen:

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 So sep 25, 2004 11:16 pm

REku si ne kregarij, sej se ne pi***m sam why da funk morš za usako slikco nou post nardit????

Drgač pa itq luškn avto 8)

Uporabniški avatar
TheCjen
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a TheCjen So sep 25, 2004 11:43 pm

Courage™ je napisal/-a:
menjekul je napisal/-a:ej courage a maš ti v lučkah naštimane stroboskope ( sprašujem zato, ker vem, da maš srebrno vectro pa te felne pa to...pa sam vprašam)

nekaj mi ni jasno. stari ma super jeben avto (ok, ga rabi kljub temu, da ma ženo in so plejbojevska leta za starega že mimo :EE - če upoštevamo, da si po poroki priden :mrgreen: , ti pa mladenič, ki bi očitno lahko imel nekaj jačega kot vectro (glede na to da stari ima možnost prislonit kak tolar več) pelješ total nicht playa iz veleja mobil. why :?: :shock:

saj upam, da razumeš, da to ni noben napad ali kaj podobnega sam vprašam :D . če ma stari 645 bi ti komot mel ne vem..... nekaj okoli 10-12 milj. ni tko?

Mam strobote ja...

O sit ej najhujsi avto. Res bi ga mel. Glede fotra bom pa tkole reku. Preprican sm, da mu bos nekega dne se hvalezen, da te je tko vzgajal. OK, sej ne recem, vsekakor ti more nudit neke zadeve, ampak avto vsekakor ne spada med njih. Ce bi te celo mladost zalagal z raznimi avtomobili in drugimi dragimi igrackami, ti tega v zivljenju nebi nikoli cenil, ko pa fotra ne bi blo vec, si jih pa enostavno ne bi mogel vec kupt, ker te je fotr prej razvajal in ti niti pomislil ne bi nikoli, da bi kdaj kej sam zasluzil. Sej jest sm tud se mlad, pa bi rad vidu, da bi mi fotr prmaknu ksn dinar zravn za avto(ceprov se zdalec ni tako financno situiran kot tvoj :x :D ), pa mu nc ne zamerim, ko mi ne kupi novga avta. Raj vidm, da me je vzgajal do te mere, da si ga bom lahko sam kupu, pa tko stvar znal se cent. Sej vrjetn boste rekl nej ne nakladam, sam tako je pac moje mislenje :P Ti za svojga fotra lahko reces da je car, ker ocitno ve kaj dela v zivljenju.

Lp. TheCjen
The Earth is full - Go home

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid So sep 25, 2004 11:46 pm

Se podpišem pod tvoj post, drugače pa hud avtek res pravi stroj :shock:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne sep 26, 2004 1:43 am

ej courage, samo za info... ne rabiš dajat vsake slike v posebej post!

bom jaz to lepo združil vse v prvi post, če pa si misliš tako nabijat poste, pa delaš samo nam moderatorjem delo z editiranjem in brisanjem!

drgač pa... lepe slikce... vsaj tak na hitro za pogledat, čeprav avto mi izgleda kot en notredamski zvonar s tisto grbo na kuferamu... isto ko me(ne)gane, ampak tisto je zadnja šipa pa streha

bljak
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne sep 26, 2004 4:11 am

hvala Regy da si združo vse v eno, vem za naprej...

Sem se kr navado da ko uploadam slike eno po eno jih dam kr tak na forum...

Ammm, montaža, varilstvo, ključavničarstvo -> denar ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
senna
Nov uporabnik

Napisal/-a senna Ne sep 26, 2004 6:24 am

Courage™ je napisal/-a:Mam strobote ja...

In koliko si star, če ni skrivnost?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne sep 26, 2004 12:14 pm

okoglih 20.

je to sploh pomembno ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Ne sep 26, 2004 12:18 pm

Courage™ je napisal/-a:okoglih 20.

je to sploh pomembno ?

ja je! zdej te bo njegova sestra zacela osvajat,...... :wink:

lep autek drgač

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Ne sep 26, 2004 12:33 pm

boli glavo koja kola !!
da ni mogoce mal prevec cefurski bi rekel nekdo na tem forumu !!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne sep 26, 2004 12:35 pm

gajo_g je napisal/-a:boli glavo koja kola !!
da ni mogoce mal prevec cefurski bi rekel nekdo na tem forumu !!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ti's tud en pacient :roll: . pomoje vsi v tvoji okoli vejo da sovražiš safrana :roll:

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Ne sep 26, 2004 12:35 pm

Courage™ je napisal/-a:hvala Regy da si združo vse v eno, vem za naprej...

Sem se kr navado da ko uploadam slike eno po eno jih dam kr tak na forum...

Ammm, montaža, varilstvo, ključavničarstvo -> denar ;)

ko cujem to montaza ,varilstvo,kljucavnicarstvo a je mogoce kacar tvoj oce pa se neki cestitaj staremu pa reci srecno voznjo !!

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Ne sep 26, 2004 12:38 pm

menjekul je napisal/-a:
gajo_g je napisal/-a:boli glavo koja kola !!

ti's tud en pacient :roll: . pomoje vsi v tvoji okoli vejo da sovražiš safrana :roll:
kdo js da ga sovrazim ma kaki !!! vse najboljse mu zelim z pesmico sini munjo udri grome !!!

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Ne sep 26, 2004 12:38 pm

Respect :!:
res hud avto. zdej morte it sam na eno fešto s tastarimi, da se ga fotr napije pol pa ti dam peleš :P

a maš ti to GTS vectro?
Let there be rock!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne sep 26, 2004 12:39 pm

hahahaha gajo_g ....is U "the 1" who is wearing the crown? :cry :cry

grem :pij: :rofl :rofl

super podpis ni kaj :bow :bow
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov