Courage™ je napisal/-a:Mam strobote ja...
Sej tu je pa problem, ker vsi mislite ko da je meni foter avto kupo pa še dal nekaj malega za styling... Sploh ne, avto je prislužen, moja last in vse kar je na njem je iz lastega žepa. Je!bat ga, stari moji so vzgojeni na malo drugačen način, majo logiko da se brez dela ne zasluži nič, tudi ena probna vožnja z Bemflom ne. Sej majo po eni strani prav, pač nismo ena familija ko foter podjetnik sinu kupi svega i svašta da se sinček pol preserava po svetu...
Bi pa z veseljem mel takega fotra ko bi mu ponesreči padlo ene par miljonov iz žepa na moj račun:):)
Courage™ je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:ej courage a maš ti v lučkah naštimane stroboskope ( sprašujem zato, ker vem, da maš srebrno vectro pa te felne pa to...pa sam vprašam)
nekaj mi ni jasno. stari ma super jeben avto (ok, ga rabi kljub temu, da ma ženo in so plejbojevska leta za starega že mimo- če upoštevamo, da si po poroki priden
, ti pa mladenič, ki bi očitno lahko imel nekaj jačega kot vectro (glede na to da stari ima možnost prislonit kak tolar več) pelješ total nicht playa iz veleja mobil. why
![]()
saj upam, da razumeš, da to ni noben napad ali kaj podobnega sam vprašam. če ma stari 645 bi ti komot mel ne vem..... nekaj okoli 10-12 milj. ni tko?
Mam strobote ja...
Sej tu je pa problem, ker vsi mislite ko da je meni foter avto kupo pa še dal nekaj malega za styling... Sploh ne, avto je prislužen, moja last in vse kar je na njem je iz lastega žepa. Je!bat ga, stari moji so vzgojeni na malo drugačen način, majo logiko da se brez dela ne zasluži nič, tudi ena probna vožnja z Bemflom ne. Sej majo po eni strani prav, pač nismo ena familija ko foter podjetnik sinu kupi svega i svašta da se sinček pol preserava po svetu...
Bi pa z veseljem mel takega fotra ko bi mu ponesreči padlo ene par miljonov iz žepa na moj račun:):)
menjekul je napisal/-a:Bi pa z veseljem mel takega fotra ko bi mu ponesreči padlo ene par miljonov iz žepa na moj račun:):)
INFINITI je napisal/-a:
Definitivno gledaš drugače na zadevo če vidiš da si je treba zaslužiti v življenju; sploh pa dragi avto kot je ta ni primeren za premladega človeka; za določene stvari v življenju je pač treba biti zrel; sploh pa kaj govoriš da ti ni jasno; poglej malo okoli sebe; a ne vidiš sam kako izgleda ko mulac dobi vse na pladnju?
Courage™ je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:ej courage a maš ti v lučkah naštimane stroboskope ( sprašujem zato, ker vem, da maš srebrno vectro pa te felne pa to...pa sam vprašam)
nekaj mi ni jasno. stari ma super jeben avto (ok, ga rabi kljub temu, da ma ženo in so plejbojevska leta za starega že mimo- če upoštevamo, da si po poroki priden
, ti pa mladenič, ki bi očitno lahko imel nekaj jačega kot vectro (glede na to da stari ima možnost prislonit kak tolar več) pelješ total nicht playa iz veleja mobil. why
![]()
saj upam, da razumeš, da to ni noben napad ali kaj podobnega sam vprašam. če ma stari 645 bi ti komot mel ne vem..... nekaj okoli 10-12 milj. ni tko?
Mam strobote ja...
Courage™ je napisal/-a:Mam strobote ja...
Courage™ je napisal/-a:hvala Regy da si združo vse v eno, vem za naprej...
Sem se kr navado da ko uploadam slike eno po eno jih dam kr tak na forum...
Ammm, montaža, varilstvo, ključavničarstvo -> denar
kdo js da ga sovrazim ma kaki !!! vse najboljse mu zelim z pesmico sini munjo udri grome !!!menjekul je napisal/-a:gajo_g je napisal/-a:boli glavo koja kola !!
da ni mogoce mal prevec cefurski bi rekel nekdo na tem forumu !!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti's tud en pacient. pomoje vsi v tvoji okoli vejo da sovražiš safrana
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov