Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

powerDm
Novinec

Napisal/-a powerDm Če sep 30, 2004 8:27 pm

Če ma gdo kake fotke od petke spredaj naj mi jih prosim pošle za nove ideje :wink:
Eno že mam nagledano sam ni placa za obdelavo. Več slik več idej :shock:

Uporabniški avatar
Tomi000
Novinec

Kraj: Šentjur pri Celju

Napisal/-a Tomi000 Če sep 30, 2004 9:19 pm

Meni je všeč tale R5 Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe okt 01, 2004 9:36 am

vR5GTT je napisal/-a:Kr mlada :) jst mam l.89 GT turbo mal jo leta dajejo drgač pa odlična mal morm nanjo dat, počas pa bo!

Kakšne barve jo imaš, pa od kje si jo dobil - ker jst sm mel 89 letnik črno, pa brez elektronike je bila pa ročni šibedah je mela. Če je slučajno moja jo bi rad enkrat vidu, ker tist avto ima pol okol 600k kilometrov za sabo. Jst sm jih naredu 420k pa en k sm mu jo prodal je naredu 130k pol jo je pa prodal - tko da k sm jo nazadnje vidu je imela 550k kilometrov - pa še vedno prva turbina - kar je prava redkost.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Privatnik
Novinec

Napisal/-a Privatnik Pe okt 01, 2004 10:17 am

Kaj GTE so delal do 94 ????? Se mi mal cudno zdi da je 94 letnik, edino ce so jih delal v SLO. Ker v Franciji so delal 5-ke sam do 91. In tak je Turbo najmlajsa letnik 91. V slo pa so jih mnda se do 96 al kdaj delal v Revozu sam sm mislu da sam Campus, Five in te bolj navadne modele. A so GTE tut delal v Revozu ?

LP :)

Uporabniški avatar
Privatnik
Novinec

Napisal/-a Privatnik Pe okt 01, 2004 10:22 am

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Pe okt 01, 2004 10:40 am

Privatnik je napisal/-a:Pa se dve slikce moje petke :) upam da ne smetim :)

Slika
Slika

LP

no!!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Pe okt 01, 2004 10:42 am

zgleda glih tko k da smetiš ja....k si jo zravn kante parkiru.....hecam se no!!
drgač pa luštn avtočk....
SlikaSlika

powerDm
Novinec

Napisal/-a powerDm Pe okt 01, 2004 12:53 pm

Se opravičujem :oops:
letnik 91,prvič registrirana 94,original francoska,ker 3/4 delov za njo tuki pri nas sploh ne poznajo. Če jo peljem na reno servis in jo priklopi na računalnik
mu sploh ne pokaže GTE ampak napiše SUPER 5 :shock:

Uporabniški avatar
TURBO16V
Nov uporabnik

Napisal/-a TURBO16V Pe okt 01, 2004 1:17 pm

Alo privatnik dej ti se kako slikco gor od moje sedicivalvole petke, da bojo vidl ka je ta prau stroj.Js nimam nobene slike pr sep.

Uporabniški avatar
Privatnik
Novinec

Napisal/-a Privatnik Pe okt 01, 2004 1:23 pm

Ja sej tem petkam se rece Super 5, mislim nasplosno tej zadnji obliki petk (al pa mogoce celo vsem :)) tak da verjetno mu izpise sam tip avta ne pa tut posameznega modela.

LP

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe okt 01, 2004 1:39 pm

Privatnik je napisal/-a:Pa se dve slikce moje petke :) upam da ne smetim :)

http://freeweb.siol.net/apolja/petka1.jpg
http://freeweb.siol.net/apolja/petka2.jpg

LP

Ti si pa tole petko kupil od enga iz novega mesta. To petko sem še jst šraufal, ko je bila totalka - tip je na gorjancih vn iz ceste letu, pa je zadnji del avta razbul, pol smo jo pa strokovno poštimal - se je še ene pol leta vozu, pol jo je pa prodal.

Uporabniški avatar
Privatnik
Novinec

Napisal/-a Privatnik Pe okt 01, 2004 1:44 pm

Dvomim, ker jo mam ze skoraj 5 let, pred tem pa je bla se 1,5 leta v Celju. Bla pa je se pred 2 leti bele barve, za tem pa rdeca. Mam pa obcutek da je bla tista rdeca iz NM prej v Celju, ker jo je mal Turbo16V, pol pa se en sosed, ki pa jo je prodal v NM. Tak da moja dvomim da je ta ko ti mislis.

LP

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe okt 01, 2004 1:46 pm

Drgač pa velik o turbakih pa 1.7 GTE variantah je tukajle
http://www.rtoc.org/home.asp

pa tukajle
http://membres.lycos.fr/r5gt/gtt/gttintro.htm

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Pe okt 01, 2004 1:47 pm

nebivedu, zdej boš pa vse prestrašu.. ..nebo noben več hotu povedat de ma petko (al pa slike pokazat) :lol: :lol:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe okt 01, 2004 1:49 pm

Privatnik je napisal/-a:Dvomim, ker jo mam ze skoraj 5 let, pred tem pa je bla se 1,5 leta v Celju. Bla pa je se pred 2 leti bele barve, za tem pa rdeca. Mam pa obcutek da je bla tista rdeca iz NM prej v Celju, ker jo je mal Turbo16V, pol pa se en sosed, ki pa jo je prodal v NM. Tak da moja dvomim da je ta ko ti mislis.

LP

Večina turbakov je iz NM, ker so jih tut u NM največ prodali in tudi registrirali, pa so potem šle počasi v druga mesta. Če je bila bela, potem res ni mogla bit ta ki sem jo jst šraufal. Je pa tega že okoli 7 let, kar sem jst to šraufal, saj svoje nimam že več kot 4 leta, pa sem jo imel 5 let - se pravi pred 9 leti sem začel folku šraufat te petke - peesda sm jst že star.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Pe okt 01, 2004 1:51 pm

nebivedu je napisal/-a:
Privatnik je napisal/-a:Dvomim, ker jo mam ze skoraj 5 let, pred tem pa je bla se 1,5 leta v Celju. Bla pa je se pred 2 leti bele barve, za tem pa rdeca. Mam pa obcutek da je bla tista rdeca iz NM prej v Celju, ker jo je mal Turbo16V, pol pa se en sosed, ki pa jo je prodal v NM. Tak da moja dvomim da je ta ko ti mislis.

LP

Večina turbakov je iz NM, ker so jih tut u NM največ prodali in tudi registrirali, pa so potem šle počasi v druga mesta. Če je bila bela, potem res ni mogla bit ta ki sem jo jst šraufal. Je pa tega že okoli 7 let, kar sem jst to šraufal, saj svoje nimam že več kot 4 leta, pa sem jo imel 5 let - se pravi pred 9 leti sem začel folku šraufat te petke - peesda sm jst že star.

pol pa najbolš da kšno petko ubodeš nazaj ....nostalgija pa to....pa še mladga se boš počutu :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe okt 01, 2004 2:02 pm

golf_c je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

LP

pol pa najbolš da kšno petko ubodeš nazaj ....nostalgija pa to....pa še mladga se boš počutu :lol: :lol: :lol:

Točno na tem delam.
Ko bo plača ta mesec grem iskat komplet školjko od petke turbo. Mal kasneje pa še mašino na en drug konc slovenije in jo mislim do prvega decembra skup vršt.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne okt 03, 2004 11:54 am

Kaj pa si delal na sovoznikovih vratih?V mislih imam ono tačrno v začetku posta.
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne okt 03, 2004 12:14 pm

powerDM , zelo lepa petka, tudi dobro ohranjena, njami :lol: :lol: :lol: :lol:

pa poiskal bi original felne in jih dal gor, so mi full hude :wink:
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov