Eno že mam nagledano sam ni placa za obdelavo. Več slik več idej

vR5GTT je napisal/-a:Kr mladajst mam l.89 GT turbo mal jo leta dajejo drgač pa odlična mal morm nanjo dat, počas pa bo!
Privatnik je napisal/-a:Pa se dve slikce moje petkeupam da ne smetim
http://freeweb.siol.net/apolja/petka1.jpg
http://freeweb.siol.net/apolja/petka2.jpg
LP
Privatnik je napisal/-a:Dvomim, ker jo mam ze skoraj 5 let, pred tem pa je bla se 1,5 leta v Celju. Bla pa je se pred 2 leti bele barve, za tem pa rdeca. Mam pa obcutek da je bla tista rdeca iz NM prej v Celju, ker jo je mal Turbo16V, pol pa se en sosed, ki pa jo je prodal v NM. Tak da moja dvomim da je ta ko ti mislis.
LP
nebivedu je napisal/-a:Privatnik je napisal/-a:Dvomim, ker jo mam ze skoraj 5 let, pred tem pa je bla se 1,5 leta v Celju. Bla pa je se pred 2 leti bele barve, za tem pa rdeca. Mam pa obcutek da je bla tista rdeca iz NM prej v Celju, ker jo je mal Turbo16V, pol pa se en sosed, ki pa jo je prodal v NM. Tak da moja dvomim da je ta ko ti mislis.
LP
Večina turbakov je iz NM, ker so jih tut u NM največ prodali in tudi registrirali, pa so potem šle počasi v druga mesta. Če je bila bela, potem res ni mogla bit ta ki sem jo jst šraufal. Je pa tega že okoli 7 let, kar sem jst to šraufal, saj svoje nimam že več kot 4 leta, pa sem jo imel 5 let - se pravi pred 9 leti sem začel folku šraufat te petke - peesda sm jst že star.
golf_c je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Privatnik je napisal/-a:Dvomim, ker jo mam ze skoraj 5 let, pred tem pa je bla se 1,5 leta v Celju. Bla pa je se pred 2 leti bele barve, za tem pa rdeca. Mam pa obcutek da je bla tista rdeca iz NM prej v Celju, ker jo je mal Turbo16V, pol pa se en sosed, ki pa jo je prodal v NM. Tak da moja dvomim da je ta ko ti mislis.
LP
Večina turbakov je iz NM, ker so jih tut u NM največ prodali in tudi registrirali, pa so potem šle počasi v druga mesta. Če je bila bela, potem res ni mogla bit ta ki sem jo jst šraufal. Je pa tega že okoli 7 let, kar sem jst to šraufal, saj svoje nimam že več kot 4 leta, pa sem jo imel 5 let - se pravi pred 9 leti sem začel folku šraufat te petke - peesda sm jst že star.
pol pa najbolš da kšno petko ubodeš nazaj ....nostalgija pa to....pa še mladga se boš počutu![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov