SAFRANE je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:SAFRANE je napisal/-a:jest sm sam reku da se še en tip iz Slo zanima za tak avto in da mu zdej delam ponudbo in ga bova šla gledat. pika. sam to sm reku.
LP
JOHNY
a grem lahk še jaz gledat bentley -a ? :P
hehe--sej ni nč posebnga, en Mercedesov salon ga ma , avto ma sam 3.000 km, lastnik je vzel novga SL-a tega pa pust not, avto je v bistvu še nov.
LP
JOHNY
SAFRANE je napisal/-a:hehe--sej ni nč posebnga, en Mercedesov salon ga ma , avto ma sam 3.000 km, lastnik je vzel novga SL-a tega pa pust not, avto je v bistvu še nov.
LP
JOHNY
SAFRANE je napisal/-a:Zdej al boste verjeli ali ne, trenutno sam rihtam tak avto za uvoz enmu iz Murske Sobote.
Vozilo ga bo prišlo 155.000 EUR. Ni sicer še nič ziher, zaenkrat samo info, naslednji teden si ga bova šla najbrž pogledati.
Evo vam slike:
@Tinček: Volan je isti kot v Phaetonu. Ključ je isti kot od Golfa, navigacija je tut iz Phaetona.
Pač VW ma kle velik zravn, na TopGearu je Jeremy reku da bi bili materjali lahko malo boljši kot so za avto takega cenovnega ranga.
@Subarufreak: 250.000 EUR ali pa 149.000 $ je pa kr ornk razlika!
Drugač pa, meni ni nič kej posebnga razn image. Oblika mi sploh ni všeč, notranjost pa tut ne. Edin motor je res hud, sam kwa da morm met pol skoz zravn cisterno, da bom loh kr sprot tankal!
LP
JOHNY
SAFRANE je napisal/-a:@super 98 : ta človk k se zanima za Bentleya, ma že zdej v garaži novi A8 in pa RangeRoverja...khm...tko da jah...kaj se če...če ga hoče, ga bo pa dobu ane ? sej ni blema...
LP
JOHNY
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov