splash je napisal/-a:glede prodaje je sigurno res. saj jih na cesti ni veliko, ker vsak ki da nekaj na svoj imidž bo kupil za tako vsoto raj bmw al pa mercedes.
so pa prekanjeni pri vw, poglej kaj vse naredijo za lastnike tega avta:
-če ti zmanjka bencina kjerkoli v evropi pokličeš na najbljižji vw in ti ga pripeljejo in krijejo stroške dostave do 175 € (vw banka).
-če se zaletiš na cesti kjerkoli na svetu, in je avto nevozen, vozniku in sovoznikom plačajo hotel za 5 dni, katerega si sam izbereš
ko to vse prebereš (pa še stvari je) si zamisliš kaj ljudje vse naredijo da bi si pridobili stranke.
menjekul je napisal/-a:zadnje dve leti me preseneča kako se ljudje obračajo na zgodovino avtomoblizma in govorijo kaj vse nekatera firma lahko prodaja (izdela) neka druga pa spet ne. meni osebno so to mal larifari zadeve. tale avtoček nima jermena kar se mi zdi, da mora bit kr supr. ampak to niti ni pomembno. glede porabe. ne mi govorit, da ma 275KM od audija a8 tako majhno porabo. to so sam številkice. ko ga stisneš veliko več pije
. sicer pa je med njima razlike za 2 milje že v osnovi (kaj šele, če kaj dodajaš omenjenemu audiju). in teh nekaj litrov dizla gor al dol...ah dj no..drobiž
splash. zdi se mi da mora bit super avto. sam za every day use se mi zdi pa prevelka krava. sploh parkiranje mora bit kar lušna stvar - al parkira čez dva (vertikalno seveda :P )
Tattoo- je napisal/-a:splash je napisal/-a:glede prodaje je sigurno res. saj jih na cesti ni veliko, ker vsak ki da nekaj na svoj imidž bo kupil za tako vsoto raj bmw al pa mercedes.
so pa prekanjeni pri vw, poglej kaj vse naredijo za lastnike tega avta:
-če ti zmanjka bencina kjerkoli v evropi pokličeš na najbljižji vw in ti ga pripeljejo in krijejo stroške dostave do 175 € (vw banka).
-če se zaletiš na cesti kjerkoli na svetu, in je avto nevozen, vozniku in sovoznikom plačajo hotel za 5 dni, katerega si sam izbereš
ko to vse prebereš (pa še stvari je) si zamisliš kaj ljudje vse naredijo da bi si pridobili stranke.
Pri avtu za toliko denarja (öber klassa) je odločitev za nakup odvisna od vse kaj drugega, kot pa od tega, da ti pooblaščeni dealer pripelje gorivo ter plača namestitev v hotelu...je pa to vseeno lepa gesta! Človeku, ki je pripravljen plačati 15+ miljonov za avto je pomembno predvsem, kakšen ugled/prestiž mu prinese tak avto...in ravno to manjka Phaetonu - zato pa tudi tako slabe prodajne številke![]()
Sem pa že takoj, ko je prišel Phaeton V10 TDI na trg bral, da je Audi izjavil, da je ta motor prerobatter da bodo za potrebe svojega A8 raje uporabljali preizkušeni V8!
PiLLLe je napisal/-a:Brez zamere nocm te zalt sam ta avto okj res je lep sam za moje pojme je crapza ceno tega avta dobis v ljubljan 3 sobno stanovanje npr v fuđinah tko da mal v razmislek
cez 10 let ko bo tvoj avtu pusu na ceni bom jst meu od stanovanja saj se enkrat tolk
tist kes k ste ga zabil je za moje pojme brezveze zabit kes
sorry
LP PiLLLe
PiLLLe je napisal/-a:Brez zamere nocm te zalt sam ta avto okj res je lep sam za moje pojme je crapza ceno tega avta dobis v ljubljan 3 sobno stanovanje npr v fuđinah tko da mal v razmislek
cez 10 let ko bo tvoj avtu pusu na ceni bom jst meu od stanovanja saj se enkrat tolk
sorry
LP PiLLLe
Demo je napisal/-a:Sicer pa tukej je primerjava (se mi zdi še najbolj primerna glede na podane možnosti):
http://www.najdi.si/avtomobili/avtoprimerjave.jsp?znamka1=VOLKSWAGEN&znamka0=AUDI&modeltip0=A8++4.0+TDI+quattro&cols=2&modeltip1=PHAETON+V10+TDI
Za točnost podatkov ne odgovarjam
iKst je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:Brez zamere nocm te zalt sam ta avto okj res je lep sam za moje pojme je crapza ceno tega avta dobis v ljubljan 3 sobno stanovanje npr v fuđinah tko da mal v razmislek
sorry
LP PiLLLe
Brez zamere, ampak verjetno imajo pri fantu doma ne stanovanje na fužinah ampak eno lepo hišo + še kakšno drugo malenkost. Vsaj v večini primerov je tako. Enostavno, če imaš 300k plače se voziš z avtomobilom za 2 miljona. Če imaš 3 miljone se voziš s phaetonom.
Drugač pa super avto. Sicer škoda ker je dizel, nevem zakaj bi ćlovek hotu met 5.0 dizla. Modna muha pomoje.
Drugač pa ni da ni. Bi takoj mel tole za drugi avtoZa daljše ture more bit hudo udoben.
rok46 je napisal/-a:iKst je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:Brez zamere nocm te zalt sam ta avto okj res je lep sam za moje pojme je crapza ceno tega avta dobis v ljubljan 3 sobno stanovanje npr v fuđinah tko da mal v razmislek
sorry
LP PiLLLe
Brez zamere, ampak verjetno imajo pri fantu doma ne stanovanje na fužinah ampak eno lepo hišo + še kakšno drugo malenkost. Vsaj v večini primerov je tako. Enostavno, če imaš 300k plače se voziš z avtomobilom za 2 miljona. Če imaš 3 miljone se voziš s phaetonom.
Drugač pa super avto. Sicer škoda ker je dizel, nevem zakaj bi ćlovek hotu met 5.0 dizla. Modna muha pomoje.
Drugač pa ni da ni. Bi takoj mel tole za drugi avtoZa daljše ture more bit hudo udoben.
če bi meu 300k plače se neb vozu v avtu za 2 mio,saj jst ne,bi si lahko kj bolšga prvošču,zakaj ej pa dizla uzeu si lahko pa le mislm...mogoče zarad racionalnosti in ker ve da bi bencinc žru nenormalno velikopomoje bo kr to to
dont blame me if im wrong
ops:
![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov