Tko j biu umazan, da mi je še fotr reku, nej ga oprt pelem.
Sicer mam pa kr srečo, da se na srebrni barvi zlepa ne pozna, da je umazan. Sploh, če je suho.
s_mande je napisal/-a:voltage je napisal/-a:No evo spet je tu zimazima bela, pa glede na to kolk je umazanije pa soli pa prahu bi blo lepo vidt mau avte umazane... pa kr začnimo evo mojga, tole je sicer perla barva:
P.S. zj so gor stock odbijači k ne mislm usega potrgat... pa fedri tut stock k nocem pluzt...
Lep pozdrav!Nocem smetit teme imas vredi avto ampak nevem od kje ti to:"Tole je sicer perla barva!"Meni se zdi to navadna rdeca metalic barva kot jo imajo vsa RENAULT-ova vozila!Ce se motim se res opravicujem!Mislim pa da se ne!
P.S.:Jutri zjutraj prilepim se jaz svojo slikico!
voltage je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:voltage je napisal/-a:No evo spet je tu zimazima bela, pa glede na to kolk je umazanije pa soli pa prahu bi blo lepo vidt mau avte umazane... pa kr začnimo evo mojga, tole je sicer perla barva:
P.S. zj so gor stock odbijači k ne mislm usega potrgat... pa fedri tut stock k nocem pluzt...
Lep pozdrav!Nocem smetit teme imas vredi avto ampak nevem od kje ti to:"Tole je sicer perla barva!"Meni se zdi to navadna rdeca metalic barva kot jo imajo vsa RENAULT-ova vozila!Ce se motim se res opravicujem!Mislim pa da se ne!
P.S.:Jutri zjutraj prilepim se jaz svojo slikico!
v barvi je 10% perle, kar piše tudi v priročniku.. p.s. če je že perla še ne pomen da se barva preliva iz ene v drugo... ne boš mi pa zdej rekun da je reno nategnu 2000 slovencou pa tko za đabe napisou da je +10% perle.. pa tut ko sem šu po barvo u mavrco mi je tip reku da je perla notr... kdo se tu moti?
LP Matic
Pugi je napisal/-a:S_mande, zakaj se skoz neki opravičuješ, sj ni fore. Itak veš zakaj si bil opozorjen. Mislm da tole ni edina tema. Pa kaj se skoz sikiraš. Če pošten poveš svoje mnenje je pol od drugih problem če se jezijo. Pazt morš sam da koga direktno ne užališ pa tak...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov