Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe jan 21, 2005 8:32 pm

Če ga kdo rab na MSN, MSN me ;)

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner Pe jan 21, 2005 8:39 pm

daewoo_rugby je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a:Komad je Run On.
To je predelan gospel. Ta komad btw je od Elvisa. 8)
če te kej zanima upraš... sm njegov fan
oo zdj šele vidu, full hvala :D

Pugi405 ima prav!! zamešu sem cd-ja.. komad je res Run On! :D
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So jan 22, 2005 2:45 am

skyliner je napisal/-a:daewoo rugby: evo našu sm ga, to je res gospel predelava (od koga ne vem - možno da od Elvisa - respect) ampak točno ta komad je od mobya: The Sun Never Stops Setting. Komad je pa iz plate "Play: The B Sides" Priporočam ti pa da dobiš tud ostale komade iz te plate in ne samo te, ampak tud ta prve, ki se imenuje "Play". Mešanica dancea (techna) in starih zvokov. Plati sta odlični!

drift filmček je pa itak zakon! ;)
ej hvala da si se tok potrudu :D :pivo na kakem srečanju me pocuki za rokav :D

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So jan 22, 2005 2:55 am

skyliner je napisal/-a:
daewoo_rugby je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a:Komad je Run On.
To je predelan gospel. Ta komad btw je od Elvisa. 8)
če te kej zanima upraš... sm njegov fan
oo zdj šele vidu, full hvala :D

Pugi405 ima prav!! zamešu sem cd-ja.. komad je res Run On! :D
ej a maš ti to na disku te kej komadov?? bi se dal kej magar prek msnja dobit? :D ker men kaza noče loadat :evil: no če se da me dej pod kontakt če ne pa ne :D hvala še enkrat za vse pugi405 dal sm te na seznam zarad komada :D

lpb

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 So jan 22, 2005 4:51 am

Na temu krožnmu sem jaz tud driftov, pa me je na enmu hribčku obrnlo :evil:
Drugač zgleda tip dobr obvlada, sam je mal psiho da to dela med prometom in vsemi mamcami k hodjo iz trgovine.
Klikni za povezavo na salon.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So jan 22, 2005 1:51 pm

bsmuk31 je napisal/-a:Na temu krožnmu sem jaz tud driftov, pa me je na enmu hribčku obrnlo :evil:
Drugač zgleda tip dobr obvlada, sam je mal psiho da to dela med prometom in vsemi mamcami k hodjo iz trgovine.
hribčku tuki se ga dost drifta, sam kje je kak hribček, da nisi mislu robnika :D

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jan 22, 2005 4:38 pm

Zasmetil ste temo s kurčevo glasbo :roll: , drifta se z zadnjim in ne sprednjim pogonom :? :P
@krofl, avto pa nima LSD-ja...edino če je tip dal pol miljona za kak aftermarket profi LSD, ampak kokr men zgleda ga ni ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune So jan 22, 2005 6:25 pm

Slide je napisal/-a:Zasmetil ste temo s kurčevo glasbo :roll: , drifta se z zadnjim in ne sprednjim pogonom :? :P
@krofl, avto pa nima LSD-ja...edino če je tip dal pol miljona za kak aftermarket profi LSD, ampak kokr men zgleda ga ni ;)

Lohk daš pa pošvasat dif. :DDD
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jan 22, 2005 6:50 pm

Žune je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:Zasmetil ste temo s kurčevo glasbo :roll: , drifta se z zadnjim in ne sprednjim pogonom :? :P

Lohk daš pa pošvasat dif. :DDD

:lol: Vsekakor...pa maš pravo pravcato traktorsko špero ;)
Ampak resno...žune, tukaj LSD-ja ni a ne? (sprašujem ker morda avto poznaš...) Je pa res da ga zanimivo suče okrog kandelabra...če je avto res brez LSD-ja svaka mu čast :o
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Napisal/-a Žune So jan 22, 2005 6:54 pm

Ne ne poznam ga ampak se je pa lastnik javu na forumu. Avto je stock, brez špere. Sej se da tudi brez špere lepo driftat pa donate delat. Sam je pa res da lahko s špero dalj vlečeš drift naravnost. Eh ne vem kako bi to razložu. Sam me pa zanima, kolk bi prišlo da se zadeva zašvasa, ker moj dif "poje" pa ga bom itak najbrž mogu zamenjat. Pa sm mislu, da bi mal probal. Ampak ne vem če se splača, ker je po cesti to jeba za vozit baje. :twisted:
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jan 22, 2005 7:00 pm

Žune je napisal/-a:Ne ne poznam ga ampak se je pa lastnik javu na forumu. Avto je stock, brez špere. Sej se da tudi brez špere lepo driftat pa donate delat. Sam je pa res da lahko s špero dalj vlečeš drift naravnost. Eh ne vem kako bi to razložu. Sam me pa zanima, kolk bi prišlo da se zadeva zašvasa, ker moj dif "poje" pa ga bom itak najbrž mogu zamenjat. Pa sm mislu, da bi mal probal. Ampak ne vem če se splača, ker je po cesti to jeba za vozit baje. :twisted:

Verjetno bi še kaj odtrgalo pomožnosti...ker bi prihajalo do velikih napetosti na zadnji "aksi"...notranje kolo pač riše manjši krog kot zunanje...kvalitetno švasanje torej :D

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury So jan 22, 2005 7:10 pm

Če boš zašvasu dif ne bo majhna ampak velika jeba. ;) Kolo na zunanjem krogu se bo moralo vrtet v prazno pr vsakem ovinku - to pa ne bo dobro. :ne

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Napisal/-a Žune So jan 22, 2005 7:14 pm

fastfury je napisal/-a:Če boš zašvasu dif ne bo majhna ampak velika jeba. ;) Kolo na zunanjem krogu se bo moralo vrtet v prazno pr vsakem ovinku - to pa ne bo dobro. :ne

Ma sej to bi blo samo tolk za probat preden bi zamenjal dif. Drugače je to pri drifterjih kar pogosta predelava, ker je pač poceni. Drugače mi je pa škoda avta za take hece. To bi mal probal kako gre, potem pa novega gor. No zdej smo šli pa že preveč off-topic.

Lp!
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury So jan 22, 2005 7:20 pm

Drugače je pa dobro driftal. sej bi tud jaz, če bi mel dnar za BMW, pa gume,... :P

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Ne jan 23, 2005 9:54 pm

pol ma pa naš očitno preveč konjev, ker se tkole ne da driftat z njim....se paš zadnja guma (tista ki ima manj oprijema) vrti z hitrostjo 80 km/h na uro, tm je blokada v 2. prestavi
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Napisal/-a Žune Po jan 24, 2005 9:51 am

Še mal o švasanju diffa. od izkušenih fantov.

http://www.driftworks.co.uk/forum/showthread.php?t=2542

http://www.driftworks.co.uk/forum/showthread.php?t=1776

Očitno so "problem" :mrgreen: samo ostri mestni ovinki 90 stopinj ali več, drugače pa naj ne bi bilo problemov tako kar se tiče vzdržljivosti kot kar se tiče same vožnje.
Lp!
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Po jan 24, 2005 10:28 am

gume boš menu na par 100 km...
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po jan 24, 2005 11:30 am

Pri E39 je samo M5 tisti ki ima mehansko zaporo diffa.
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jan 24, 2005 12:41 pm

krofl je napisal/-a:

pol ma pa naš očitno preveč konjev, ker se tkole ne da driftat z njim....se paš zadnja guma (tista ki ima manj oprijema) vrti z hitrostjo 80 km/h na uro, tm je blokada v 2. prestavi

To nima veze :D močnejši kot je bolj bi mogl odnest ;) Ampak tle je fora da on ne dela samo powerslide-a ampak avto tud zaniha...fant dela stvar tako kot je treba ;)
Razen tisti donuti so pa res lepi...
Nixxon...sej vem da ima samo M5 LSD...zato sem pa napisu, da edino bi lahko imel recimo kako špero od MK-motorsport ali pa Kaaz...samo glede na to da je avto serijski tudi špere najbrž nima ;) No...zdej tak vemo da je nima :)

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Po jan 24, 2005 3:57 pm

Dobro ga pelje!!! :shock:
Mormo M5 farerju pokazat!!! 8)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov