![Zasuk :]](./images/smilies/icon_avtomobilizem_com_zasuk.gif)
p.s. darkdog24 maš ti mogoče še tiste blende za zadnje luči? če jih maš, za kolk prodaš... aja panelče si bom naredu sam, kr ne mislm tolk ogromn u muzko vlagat, pa material mam večinoma doma
![Zasuk :]](./images/smilies/icon_avtomobilizem_com_zasuk.gif)
LP
Matic
voltage je napisal/-a:trenutn sm na suhem tko da bi raj vidu če daš keš da grem iskt (ne bom pobrau, sj poznaš tablce:P) lahk pa prideš u nedeljo zvečer če maš cajt na jesenice pred merkatorja kjer se jeseniški (vsaj nekateri) freaky zbiramopa se tm kj zmenva
voltage je napisal/-a:naredim polico podobno moji (brez ovalcev) tistem ki mi dobi sprednji podaljšek seat ibize 1.6 letnika 97 (ok, vem da ma isto podalšek še velik drug seatov pa tut ibiz sam za to sm 100% da ga ma) take je pa slika podalška:
p.s. neo32 boš pršu na pred merkatorja u nedelo?
voltage je napisal/-a:lenivec jest sm z enmu sprejem mojga pa kolegovo fiat bravo.. pa veš kolk ma un mjhne lučina mojmu je 5 plasti spreja pa sm primerjou z stock lampam pa je svetilnost le za odtenek slabša...
p.s. darkdog24 maš ti mogoče še tiste blende za zadnje luči? če jih maš, za kolk prodaš... aja panelče si bom naredu sam, kr ne mislm tolk ogromn u muzko vlagat, pa material mam večinoma doma
LP
Matic
voltage je napisal/-a:naredim polico podobno moji (brez ovalcev) tistem ki mi dobi sprednji podaljšek seat ibize 1.6 letnika 97 (ok, vem da ma isto podalšek še velik drug seatov pa tut ibiz sam za to sm 100% da ga ma) take je pa slika podalška:
p.s. neo32 boš pršu na pred merkatorja u nedelo?
jrk0 je napisal/-a:meni ni jasno kaj vse mas ti v skatli od suba? port, horn, se en port, wtf ???
voltage je napisal/-a:no evo zj mi je edn menjalnik obleku:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov