Evo se mojega komentarja:
-maska spredaj prevec nacickana. bi bilo lepse ce bi bila ravna brez kaksnih "kril"
-pa tiste dodatne luci nekoliko kazijo izgled (al imas to meglenke?). Tiste bi vrgel dol, pa privil odspredaj samo rostfrei plosco (dobis tekoci meter v obiju za 1300 sit)
-"krilca" na sprednjem spojlerju so hmmm... nekoliko nenavadna. vsaj meni osebno bi bile ravne linije veliko bolj vsec
-pri stranskem pogledu (vrata) sem imel obcutek, kot da je vse narejeno bolj po domace... ne vem, no. mogoce bi bilo treba se malo pobrusiti, ali pa se samo tako slabo vidi na sliki. sicer pa se mi zdi stranski del zelo dobro speljan in je sam oblika res super
-odzadaj se mi zdi fenomenalen. res dobro narejen
-odznotraj te malo zafrkava cistoca
-kot ze povedano, pokrov elektromotorcka na vratih prevec izstopa. je pa tisti predlog kar vredu, da se podaljsa cez celo sirino vrat
-na armaturki potrgaj tisto tapeto, ker izgleda kot tista za tla. imam se en alternativni predlog: da si armaturko zakitas tako da bo ravna (na tistih mestih, kjer imas sedaj to tapeciranje). v skrajni sili lahko uporabis tudi navaden kit
Evo, to je to. Sicer je veliko za videt, vendar so to samo malenkosti, ki se dajo odpraviti. Kar pa se platisc tice, pa so superca. ze sam iscem tocno taksne za moj avto. upam da mi bo uspelo prihranit dovolj denarja, da si jih bom tudi sam kupil
LP
mmiki