Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
kroskris
Novinec

Kraj: z Dežele

Napisal/-a kroskris Če mar 17, 2005 1:47 pm

Evo folk, zdaj pa sem še dodal dve slikci, ena od teh prikazuje fanfare namontirane pri motorju.
Da boste vidli kako to zgleda, če pa se sprašujete kako to zatrobi,
si predstavljajete dretje horde pohotnih bizonov v času parjenja :lol:
pa še link
http://www.avtomobilizem.com/modules/my ... ar_id=7851

lep pozdrav vsem
omg, i love my bmw!
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe mar 18, 2005 9:06 am

Kot lastnika BMW-ja te vabim da se včlaniš v Avto klub BMW Slovenija. Ob včlanitvi dobiš bodisi polo majico bodisi kapo in dežnik, imaš popuste pri nekaterih podjetjih in vpisan si v BMW Club Europa, kjer imaš tudi neke popuste. Na naši spletni strani imamo tudi forum, v aprilu pa se začnejo prva srečanja.

www.bmwslo.com

LP, N
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Pe mar 18, 2005 9:50 am

Zelo lepo.

@kroskris Res lepo je videti avto ki je skoraj toliko star kot jaz pa se vedno tako lepo izgleda. ;) Malo sem se posalil,tudi jaz imam namen jeseni kupiti BMW ampak E36 vsaj 320i(mora biti 6 cilindrov-zvok je nor) pa letnik tam okoli 94,95.Svaka cast pa srecno voznjo ti zelim,kaj naj recem.

@iKst Teksnega BMW-ja je imel tu v nasem kraju malo starejsi mozakar,no saj niti ni tako star(da nebo slucajno prebral potem bodo pa problemi) pise se pa MERKAC pa vozi Relly-gorsko hitrostno ce se ne motim z modrim Yugom.

Njegov BMW 320is je bil pa sigurno en zadnjih modelov,mogoce 91 letnik saj je bil kot nov.Res lepo ohranjen,nevem pa a ga se ima!

Kaj je pa najbolj zanimivo pri tem avtu?PRESTAVE!!!

Takorekoc ima nazaj 1.prestavo,naprej 2.,nazaj 3.,naprej 4..nazaj5.! ;)

@iKst Sem enkrat gledal en posnetek TITANIUM BOYS,poiscitega si kje na DC++,posnetek je NOR,tam so imeli BMW E30 z 3.5 motorjem od sedmice,335i-nor posnetek res,pravtako avto tudi.
Pa se posnetek je dolg okoli nevem pol ure,prikazuje enega fanta ki se pelje nevem zdaj tocno da se nebom zlagal(5ali 6 kilometrov)neprikinjeno po zadjnem kolesu.

Toliko za enkrat.Imas res lep avto,ahtaj to ko rodenu mater! ;) Lep dan vam zeli s_mande.

Uporabniški avatar
kroskris
Novinec

Napisal/-a kroskris Pe mar 18, 2005 4:56 pm

Nixxon je napisal/-a:Kot lastnika BMW-ja te vabim da se včlaniš v Avto klub BMW Slovenija. Ob včlanitvi dobiš bodisi polo majico bodisi kapo in dežnik, imaš popuste pri nekaterih podjetjih in vpisan si v BMW Club Europa, kjer imaš tudi neke popuste. Na naši spletni strani imamo tudi forum, v aprilu pa se začnejo prva srečanja.

www.bmwslo.com

LP, N

Hvala za povabilo :)
Sem se že včlanil in to pred dvema dnevoma, tako da se zagotovo vidimo na kakšnem srečanju, pa razgled tovarne me tud zanima, tako da kaj naj rečem, veselje do vožnje! 8)
omg, i love my bmw!
Slika

Uporabniški avatar
kroskris
Novinec

Napisal/-a kroskris Pe mar 18, 2005 8:39 pm

Ker pač ne mine dan da se ne bi vsedo v moj avto in se malo zapeljal, sem ga naključno parkiral zreven M3, in ob pogledu na mojga in novega M3 sem si dejal, ja,...
lepota je dedna :D

sliko sem dodal v svojo galerijo 8)
http://www.avtomobilizem.com/modules/my ... ar_id=7851
omg, i love my bmw!
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon So mar 19, 2005 12:49 pm

s_mande je napisal/-a:Kaj je pa najbolj zanimivo pri tem avtu?PRESTAVE!!!

Takorekoc ima nazaj 1.prestavo,naprej 2.,nazaj 3.,naprej 4..nazaj5.! ;)

Tako kot M3. To je dirkaška verzija, so mi rekli, ker naj bi blo največ šaltanja iz 2ge v 3tjo so dal tko da je hitreje.
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov