Po daljšem času ( ni bilo casa za net ) sem prispel nazaj v SLO in vidim, da se v moji temi nabralo dosti komentarjev ... kar me zelo veseli.
1.
Hvala vsem na komentarjih - še posebej tistim, ki jim všeč moja 206-ka;
(Furious, Gorgo, MedoEdo, Demo, LGY206, LePP, Andy)
2. Veliko vas je mnenja da so felge apsolutno premale - kar se tega tice, dimenzije so 15 col, in v zivo ne izgledajo tako majhne kot na tej stranski sliki. A da bi bilo lepše z 16,17 col ja seveda - samo pol bi me vse skupaj zeelo veliko več beri

$$$ - kar si v tistem trenutku nisem mogel privoscit'. Plus tale platišča sem dobil 25% ceneje (povsem nova), kar je bilo odločilno za nakup.
ET platišč je 25 in mi spredaj gume gledajo 1cm preko roba zaradi česa sem prejšnji teden imel avto na širjenju sprednjih branikov (zahteva LPP da mi vpišejo homo - homologacija mi fala bogu sedaj priznana ).
3. Avto je opremljen bolj na easy, ker ga vozi tudi moja punca in nočem dodajati dodatne odbijače ( spredaj + zadaj + dodatno nižati ) - ker bi ji predstavljalo problem pri parkiranjih
p.s. Plan je le še enkrat v bodočnosti dodati mrežico spredaj in zadaj zamenjati 3 zav.luč in meglenko v belo ... samo ne vem, če je to prepovedano ?!
LP vsem, Plavi 9