Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Ne mar 20, 2005 9:31 pm

Nixxon je napisal/-a:Jest bi tele stranske letvice nazaj dol potrgal, mam rad clean look na avtu. 8) Prav tako Renault znak in vse napise.

se strinjam s tabo!
sam letve so bolj zaradi ljubljane...ker hodm na fax in pol sej ves....pa se mal se ta hujsa svinjarija ki je po cesti ustavi...tko da letve malo ustavijo drek ;)
mogoce ko zakljucim solo dol odlimam to zadevo...
pa znake bom tut pobral dol...no vsaj prvega...enkrat poleti ko bom dal haubo prebarvat!
zadej je pa renault v havbo nabit...in ce bi odstranu bi me tudi cakalo barvanje :(
jah bomo ze :)
lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Ne mar 20, 2005 9:33 pm

Alonso je napisal/-a:Lep je, ni kaj. Tale twingec mi je ful všeč. A bomo kej slišal kako rohni? :D

ja en dan ko pridem iz LJ ko bo auspuh ogret fajn ga bom mal posnel kako rohni :) pa bom objavu....ce ne mi boste pa povedal kako filmck prlept gor...Lp

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne mar 20, 2005 9:50 pm

Krasn tale tvoj twingič črna barva mu noro sede, veš kaj mi povej kolk maš to temnjeno stranske 10% pa zadi max al kako, drugač pa krasn avtič. Jaz mu nebi kaj več dodajal mogoče kak prednji podalšek. :D
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Ne mar 20, 2005 9:53 pm

acid je napisal/-a:Krasn tale tvoj twingič črna barva mu noro sede, veš kaj mi povej kolk maš to temnjeno stranske 10% pa zadi max al kako, drugač pa krasn avtič. Jaz mu nebi kaj več dodajal mogoče kak prednji podalšek. :D

sprednja stranska so 85% propustnosti svetlobe...torej 15% zatemnjeno
zadaj pa 56% propustnosti svetlobe tko da je 44% zatemnjeno....mislm da je spredej 5% prevec zadej bi se pa se dalo?pomojem? :oops:
no sej je lepo prehod narejen...da niso prva stekla prevec svetla!
;)
Lp

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Po mar 21, 2005 5:56 pm

Dons sm te vidu u Ljubljani bliz štadiona, u živo zgleda še dost lepš k na slikah

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po mar 21, 2005 7:38 pm

krt206 je napisal/-a:Dons sm te vidu u Ljubljani bliz štadiona, u živo zgleda še dost lepš k na slikah

ja sem biu jest ja okol pol stirih sem se pelov cez celovsko proti bezigradu mimo stadion...ja sej v zivo je res lepsi ;) na slikah se se meni osebno ne zdi kej prevec posebnega ;)
lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po mar 21, 2005 8:03 pm

se nekej malekostnega stajlinga v notranjosti ;)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Po mar 21, 2005 8:10 pm

Zakon twingič ;) Res si ga s pravo mero postajlov :tomidelej:

Drgač sm pa jst pr seb isto hotu odstrant napise uzadi (tut francoska firma avta) pa sm vidu luknce :roll:(sm mogu clo nouga kupt k sm uniču tastarga).Pa sm se šu tut pozanimat če bi se dalo to pokitat in pobarvat in mi je že un k to dela reku da ne bo dobr zgledal(pol tut takmu ne morš dat nardit če ne vrjame&zaupa&dvomi vase).

PS. Kolk ledic si dal na usako stran pod noge?

LP :)

Rok`
Novinec

Kraj: bl.dobrava

Napisal/-a Rok` Po mar 21, 2005 8:35 pm

WOW, kakšna fetiš notranjost :D

Najbolj si zadel z menjavo sprednjih luči, nove so veliiiko lepše ;)
Feltne bi bile po mojem boljše, če bi bili kraki ravni (ne zaviti), ker bi morda zgledale večje... lahko pa se tudi motim.

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po mar 21, 2005 10:12 pm

xsAMOR je napisal/-a:Zakon twingič ;) Res si ga s pravo mero postajlov :tomidelej:

Drgač sm pa jst pr seb isto hotu odstrant napise uzadi (tut francoska firma avta) pa sm vidu luknce :roll:(sm mogu clo nouga kupt k sm uniču tastarga).Pa sm se šu tut pozanimat če bi se dalo to pokitat in pobarvat in mi je že un k to dela reku da ne bo dobr zgledal(pol tut takmu ne morš dat nardit če ne vrjame&zaupa&dvomi vase).

PS. Kolk ledic si dal na usako stran pod noge?

LP :)

pod noge sem dal na vsako sran eno neonko 20cm dolgo v a3m-u kopljene,samo sele zdej pride do izraza ker so alu tepihi ;) zgorej sem pa dal 4 ledice modre visokosvetlece...sem odstranu zarnico ki je notri una 7W...te so pa vsaka po 3V napetosti in sem dal 4ri zaporedno tko da lih prov sveti!
Lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po mar 21, 2005 10:17 pm

Rok` je napisal/-a:WOW, kakšna fetiš notranjost :D

Najbolj si zadel z menjavo sprednjih luči, nove so veliiiko lepše ;)
Feltne bi bile po mojem boljše, če bi bili kraki ravni (ne zaviti), ker bi morda zgledale večje... lahko pa se tudi motim.

nene imas kar prav! res bi zgledale vecje feltne ce bi dal brez roba feltno...samo nisme se mogu upreti skusnjavi feltni na rob ;) v osnovi sem hotu kupiti rial GS 15col ampak je 7 siroka in bi mogu mal prevec predelav narest! tko da sem se pol s tezkim srcem moral odlociti za 14 colke...ki mi jih vsi pluvajo ;) joke....ne samo itak tut sam vem da bi lepse zgledalo ce bi imel 15tke ane ;) bolj je stajlish ;)
Lp

Uporabniški avatar
avto freak
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

od zabca do princa Twingo :)

Napisal/-a avto freak Sr mar 23, 2005 2:32 am

ful lep twingec, sploh pa tale črna mu ful sede
peš honda je ta naj ta bol

Uros1
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Uros1 Sr mar 23, 2005 8:07 am

Caw stari! :hi

Ej lep avtoček, ni kej. Ni preveč, ni premalo. Glih prou. Jaz mam tud že feltne gor, sam nimam digitalca za poslikat, tko da se morva enkrat dobit na eno pijačo, da mal podebatirava. Enkrat ko boš šel iz faxa, pejd čez Medvode pa poklič prej!

Drgač pa keep up the good work!

Se slismo kej!

LP Uroš

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI Sr mar 23, 2005 8:57 am

lep twingič ni kej,pa barva mu lepo sede. zanima me pa če ni skrivnost kolk si dal za tanove luči,bi jih jaz tud mel,če ve kdo za kakšne
VIVE LE SPORT

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr mar 23, 2005 9:05 am

BlackWind je napisal/-a:
acid je napisal/-a:Krasn tale tvoj twingič črna barva mu noro sede, veš kaj mi povej kolk maš to temnjeno stranske 10% pa zadi max al kako, drugač pa krasn avtič. Jaz mu nebi kaj več dodajal mogoče kak prednji podalšek. :D

zadaj pa 56% propustnosti svetlobe tko da je 44% zatemnjeno....mislm da je spredej 5% prevec zadej bi se pa se dalo?pomojem? :oops:
;)
Lp

sprednja 15% zadnja pa 44% ?

kdo ti je to temnil, ker pri Lešniku maš samo 10% al pa 55%...vmesnih temnitev ni... Pa še homolomo neboš mogo naredit...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Sr mar 23, 2005 5:11 pm

Uros1 je napisal/-a:Caw stari! :hi

Ej lep avtoček, ni kej. Ni preveč, ni premalo. Glih prou. Jaz mam tud že feltne gor, sam nimam digitalca za poslikat, tko da se morva enkrat dobit na eno pijačo, da mal podebatirava. Enkrat ko boš šel iz faxa, pejd čez Medvode pa poklič prej!

Drgač pa keep up the good work!

Se slismo kej!

LP Uroš

no lepo da si se oglasil ;)
ja se bomo zmenl...kako pa kej tvoji odbijaci..pa lonec...:?:
se kej slismo pa se zmenmo ane...
Lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Sr mar 23, 2005 5:13 pm

RSI je napisal/-a:lep twingič ni kej,pa barva mu lepo sede. zanima me pa če ni skrivnost kolk si dal za tanove luči,bi jih jaz tud mel,če ve kdo za kakšne

Mal po Renault-jevih servisih poklici za rablene! sam da je sipca cela....nosilcki so lahko odlomani, samo ti jih morajo zraven prisvasati ;) tko da bos ceneje ddobil ane....jst sm jih dobil za 15k obe ;) svoje sem pa prodal za ene17 obe.... ;) tko da se je se clo splacalo ;) hehe...mal mors prevohat ;)
Lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Sr mar 23, 2005 5:16 pm

Courage™ je napisal/-a:
BlackWind je napisal/-a:

;)
Lp

sprednja 15% zadnja pa 44% ?

kdo ti je to temnil, ker pri Lešniku maš samo 10% al pa 55%...vmesnih temnitev ni... Pa še homolomo neboš mogo naredit...

mi je lih ratalo ;) s homologacijo...tko da :)
ja nekje v domzalah sem temnil en podjetje je....sam ni compare....
hehe...ker sem dost pocen to dobu ;) ja
res pa je da ko smo merili danes na LPP je blo spredej 4% prevec zadej pa tudi ene 3 do 4% ...itak je drugac kot na papirju ker ponavadi uni ko montira ne uposteva serijskega toniranja stekel...pol pa pretemno pride....ceprav imam full svetle za moje pojme...pa so ze kao prevec....tko da dobra dusa vrtacnik ni teziu ;) hehe
Lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če mar 24, 2005 9:04 am

pol pa svaka čast!

grem jaz tudi v kratkem na obisk kakemu llumarku al pa lešniku...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a M4rko Če mar 24, 2005 9:43 am

Eno vprašanje...a OZ-ke pašejo na twingota s Tüvom?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov