Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Po apr 18, 2005 10:26 am

Za bord computer nism čist zihr sam mislm da ga ma ja. bom dons pogledu k pride auto dam pa bom sporoču. Drugač je pa res luškan auto ja men je tut ušeč pa komi čakam da izpit nardim da ga mal stesteramo :)
Drugač pa hvala za pohvale pa lepo od vs da se usaj enkrat za spremembo držite teme :P
LP

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 Po apr 18, 2005 10:47 am

kaj te zice bi se dalo kje dobit mislite? :) bi jaz dal v sunnyja mojga:)

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neelix Po apr 18, 2005 10:53 am

Zici so res super. V mojo primero bi tut pasali, čeprav so v moji kr zadovoljivo udobni in oblečeni v pliš, voznikov je ročno nastavljiv po višini in ima super ledveno oporo, ki pride zelo prav na daljših poteh. 8)

Po moje teh avtov še ni na odpadih, da bi si lahko šel odmontirat kakšne. Mogoče kdo hodi po odpadih v tujini pa bi lahko pogledal? :roll:
Slika

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 Po apr 18, 2005 11:58 am

ja v avstriji takoj prek meje pri mariboru je blo par primer razbitih. saj na odpadu itak kvecjemu razbitega nissana najdes. pa finta je da je v avstriji bil ful razsirjen, pa se zdaj jih majo dosti.

moj sunny ma tudi rocno nastavlivo po visini, sam nima pa elektricnih sip, kar sem tudi na odpadu iskal pa jih vec ni blo=)

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Po apr 18, 2005 4:26 pm

Suljo je napisal/-a:_BiStRi_ letnik mislm da je 98, klimo ma, prevoženih okol 120k km, cena je bla pa miljon pa pou ampak to je bla zlo ugodna ponudba za tkole ohranjen auto 8) Drgač pa mašina je res prva klasa pospešk je mal pod 9 sekund do 100, vrti se pa tut k pr norcih skor tko k Honda :P Mislm men je res hud auto ja. Drgač pa so zdj načrti da gre športn filter gor pa še kšne druge litke bom probu podvalit pol pa nč več :D Prodaju se pa nebo še neki cajta zato k je lastnik zlo zadovoljen z nakupom :D Ga bom še mal bl posliku k bo opran, da nou tok svinjski :D
LP

Čestitke ob nakupu, tebi in tvoji družini....če bo pa naprodaj pa veš, kje me najdeš... ;) :P se pa tudi jaz priporočam za ogled&predstavitev avtomobila...še nekaj, kje ste ga našli???Boste kej spuščali avto?

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Napisal/-a Suljo Po apr 18, 2005 7:33 pm

Auto je od strica k dela na Nissan servisu, kupu pa jo je od ene ženske k ga je furala prej, drugač auto je biu pa od ambasade sam pitaj boga kere :D Ja sej pravm bomo se zmenl gdaj k jst izpit nardim :D Spuščan pa nou nč k že tko je športn podvozje sam zato je tok velik placa med blatnikom pa gumo k so 15 col feltne ;)
LP

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Po apr 18, 2005 7:35 pm

Suljo je napisal/-a:Auto je od strica k dela na Nissan servisu, kupu pa jo je od ene ženske k ga je furala prej, drugač auto je biu pa od ambasade sam pitaj boga kere :D Ja sej pravm bomo se zmenl gdaj k jst izpit nardim :D Spuščan pa nou nč k že tko je športn podvozje sam zato je tok velik placa med blatnikom pa gumo k so 15 col feltne ;)
LP

ej Suljo a boš kej frajaru po Črnučah! :lol: Morš prpelat kej pokazat...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Napisal/-a Suljo Po apr 18, 2005 7:49 pm

Hehe valda da bom nema problema :D
LP

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Napisal/-a Neelix Po apr 18, 2005 10:15 pm

Suljo je napisal/-a:Auto je od strica k dela na Nissan servisu, kupu pa jo je od ene ženske k ga je furala prej, drugač auto je biu pa od ambasade sam pitaj boga kere :D Ja sej pravm bomo se zmenl gdaj k jst izpit nardim :D Spuščan pa nou nč k že tko je športn podvozje sam zato je tok velik placa med blatnikom pa gumo k so 15 col feltne ;)
LP

To je res problem. Glede na velikost avta bi skoraj moral met kaj večjega gor. Samo, ti povem, sem gledal na netu, da folk daje gor 17' pa ne pomaga. Šele s kakimi hudimi 19' zgleda res tapravo.

Drugače pa maš tule dva dobra linka, kjer lahko malo sline pocediš:
http://www.g20.net - tale je vsem dostopen in je ameriški (pri njih je Infinit G20 identičen Primeri)
http://www.nissanprimera.net - tale zahteva logiranje (se mučim že mesec dni, pa mi ne pošljejo registracijskega mejla) :(

Takole pa zgleda če se stvari resno lotiš :shock:
Slika
Zadnjič spremenil Neelix, dne To apr 19, 2005 7:57 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Napisal/-a Neelix Po apr 18, 2005 10:59 pm

Pa da ne kažem samo ameriških zadev, še dve slikci evropske izdaje. ;)

Sploh črna je za moje pojme čist dovolj zrihtana in ne rabi nič več. Sem bol pristaš "clean look". :lol:

Kaj pravite. Užitno ne?
Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Napisal/-a Neelix To apr 19, 2005 8:02 pm

Suljo je napisal/-a:Za bord computer nism čist zihr sam mislm da ga ma ja. bom dons pogledu k pride auto dam pa bom sporoču.

Oj, a si pogledal za kompjuter. :?:
Drugače pa je en post više ena črna Primera, ki ma dobre litke pa temnjene šipe in je za moje pojme super zadeva. :tomidelej:
Slika

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Sr apr 20, 2005 5:31 pm

USA majo ful lepše odbijače :? Pa zadnje lučke so tud lepše :)

Če bo sreča, bo tudi D.J. kmalu imel SR20, le da bo P10 8)
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Kraj: LOGATEC

Napisal/-a ALFA 166 Sr apr 20, 2005 5:42 pm

Huddoooo zgleda sam jst bi mu se dou ksne hudddeee feltnice gor! :D
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Napisal/-a Neelix Sr apr 20, 2005 7:39 pm

D.J. je napisal/-a:USA majo ful lepše odbijače :? Pa zadnje lučke so tud lepše :)

Če bo sreča, bo tudi D.J. kmalu imel SR20, le da bo P10 8)

Če si ga že nagledal, pol ne smeš predolgo odlašat, ker nisančki hitro najdejo novega lastnika (zanesljivost.press) :lol:
Slika

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. Če apr 21, 2005 12:18 am

Nisem :? Moti me, ker nobena eGTjka letnika 92, ki se prodaja nima klime, medtem ko jih obične 2.0 majo :?

Sej počas bomo začel orenk iskat, sam da bomo mel vsaj približno vsotico denarja na kupu :)

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Napisal/-a Suljo Ne apr 24, 2005 7:16 pm

Ja se opravičujm za zamudo ni blo auta duma par dni zdele pa sm zdj pogledu za tist potovalni računalnik pa ga nima :?
LP

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Ne apr 24, 2005 7:54 pm

LP

Od Ruske, ga je furala moja soseda ( avto ful dobr ohranjen ), kupil ste ga pa pr avto Trunku , na Dunajki pr Horsu , je tako ?

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. Ne apr 24, 2005 7:55 pm

Sem ga jest tud tm vidu ja, je stal poleg flip-flop zelene GTjke 8)

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Ne apr 24, 2005 8:00 pm

Ma una barva od une mi sploh ne sede , pa ne zato ker je ta od sosede sam ne sede,
sam to t crno sem mel ogledano, sam sem pol neki druzga ubodu...
Drugac pa avto ful lepo ohranje nic preteran , garazeran, ( furala ga je zenska srednjih let ) nikol zaleten , realni km , itd,itd,...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov