Drugač pa hvala za pohvale pa lepo od vs da se usaj enkrat za spremembo držite teme :P
LP
Suljo je napisal/-a:_BiStRi_ letnik mislm da je 98, klimo ma, prevoženih okol 120k km, cena je bla pa miljon pa pou ampak to je bla zlo ugodna ponudba za tkole ohranjen autoDrgač pa mašina je res prva klasa pospešk je mal pod 9 sekund do 100, vrti se pa tut k pr norcih skor tko k Honda :P Mislm men je res hud auto ja. Drgač pa so zdj načrti da gre športn filter gor pa še kšne druge litke bom probu podvalit pol pa nč več
Prodaju se pa nebo še neki cajta zato k je lastnik zlo zadovoljen z nakupom
Ga bom še mal bl posliku k bo opran, da nou tok svinjski
![]()
LP
Suljo je napisal/-a:Auto je od strica k dela na Nissan servisu, kupu pa jo je od ene ženske k ga je furala prej, drugač auto je biu pa od ambasade sam pitaj boga kereJa sej pravm bomo se zmenl gdaj k jst izpit nardim
Spuščan pa nou nč k že tko je športn podvozje sam zato je tok velik placa med blatnikom pa gumo k so 15 col feltne
![]()
LP
Suljo je napisal/-a:Auto je od strica k dela na Nissan servisu, kupu pa jo je od ene ženske k ga je furala prej, drugač auto je biu pa od ambasade sam pitaj boga kereJa sej pravm bomo se zmenl gdaj k jst izpit nardim
Spuščan pa nou nč k že tko je športn podvozje sam zato je tok velik placa med blatnikom pa gumo k so 15 col feltne
![]()
LP
![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov