Sazo je napisal/-a:Lep pozdrav usem...
Jst bi rd komentarje tako pozitivne kot negativne....sem pa komi začel za stylingom/tuningom...tko da je bl mal za vidt....mal dnarja mal muzke...:>
Pa še par fotk...
Sazo je napisal/-a:Aja pa še neki....nikol ne pelm sam z eno roko...res takrt k je prazna cesta pa pr 30km/h drgač pa nikol, ti lahka moja punca pritrdi....pa itaq sj veš da ne morš met oblasti nad vozilom z eno roko...mogoč sm pa glihk mobitel prjeu al pa kej ne vem da si me tko vidu, k drgač res ne vozn z eno roko...
Courage™ je napisal/-a:Sazo je napisal/-a:Aja pa še neki....nikol ne pelm sam z eno roko...res takrt k je prazna cesta pa pr 30km/h drgač pa nikol, ti lahka moja punca pritrdi....pa itaq sj veš da ne morš met oblasti nad vozilom z eno roko...mogoč sm pa glihk mobitel prjeu al pa kej ne vem da si me tko vidu, k drgač res ne vozn z eno roko...
zakaj ne moreš met oblasti nad vozilom z eno roko ?!?!?!
ne razumem
Courage™ je napisal/-a:jaz ne znam z dvema vozit.
pa ni potrebno met roke na mobitelu, ampak jo maš pač na zicu polek sebe. Odfuka pa ti tui nea volana, se moreš kr v krepo lukno zapeljat... pa zakaj bi ti zdrsno z roke ?
jaz se zapletem če vozim z dvema rokama
Mumbley je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:jaz ne znam z dvema vozit.
pa ni potrebno met roke na mobitelu, ampak jo maš pač na zicu polek sebe. Odfuka pa ti tui nea volana, se moreš kr v krepo lukno zapeljat... pa zakaj bi ti zdrsno z roke ?
Rad bi videl kako se z eno roko izvlečeš v ekstremnih situacijah, ki jih simulirajo tukaj na tem videu: http://www.amzs.si/data/video/AMZS-TVV.avi.
Mumbley je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:jaz ne znam z dvema vozit.
Rad bi videl kako se z eno roko izvlečeš v ekstremnih situacijah, ki jih simulirajo tukaj na tem videu: http://www.amzs.si/data/video/AMZS-TVV.avi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov