Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman To maj 03, 2005 3:39 pm

Sam to obvezn rumen coupe, pa en boljsi spojler vzadi, pol mas pa res eno izmed najlepsih oblik, kar jih je kdaj blo :)
Sam je... ga, ne mores met avta zarad oblike, ce je nov vsaj 100× boljsi :) hehe, trust me on that! Se na servisu Megane ne poznajo tok kot jst.
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm To maj 03, 2005 3:50 pm

metallic je napisal/-a:Mislm, da je njegov 80, ker nima poštrihanih črk. ;) Bo on povedu.

Je 80, ja. Amapak ni panike, k to je službena mašina in bi se itak mogu držat predpisov in omejitev. Kao. :twisted: Moja oprema je Expression Pack. Mam ročno klimo, ročne špegle in ročna stekla zadi. Aja, pa ročno bremzo mam tud. :P

Bil sem res 3 dni na morju, ampak drugač sem pa ful preveč bizi, pa nimam cajta pol tolkrat foruma sčekirat, kukr bi mogoče hotu. Prehleti Hrčki južnjaški, en mesec se mi noben ni avta v Sloveniji dotaknu, dol so mi pa ta drug dan kromirane kapce z vetilov pobral. Mism, upam da jih bo res za 50 kun po komadu lah zdilov zdej, a ne. :roll:

Kar se tiče ta prvega Megana je men tud Coupe lep, v obeh varjantah in prva in druga faza. So me že večkrat prsti srbel, da bi si kakšnga ubodu, po možnosti z uno 1.6 16V mašino, pa en hud tuning & styling projekt spelu. Bomo vidl kaj je zdej iz Habbichevega ratalo. :shock:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Napisal/-a meganeman To maj 03, 2005 4:58 pm

K'k sm pa jst mislu, da je 80 konjski on s plavim i-jem? Mare kako pol to zdej gredo oznacbe? Kje si pa dobu kromirane ventilcke? jst mam pa ene grdo zelene avstriske kapce gor :(

Kr neki glede opreme, jst mam pa kao najslabso opremo Authentic, je pa vse avtomatsko not, se tretje ogledalo se samo zatemni ponoci (ko niti dynamic nima)ampak speglov pa nimam v barvi avta :(
Vidu sm pa ze da je authentic mel aluminjaste kljuke, speglov pa se kr ne v barvi avta, mislim, svasta si folk zmisluje :)
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm To maj 03, 2005 5:24 pm

Ej, te opreme pa oznake so pr Renaultu kr neki. Sej ta moj je u bisvu že kr str, k je letnik 2002. Sej not mam tud jest une kao krom kluke, spredne šajbe so tud elektronka, pa radio s cd-jem je serijski not, pa potovalni računalnik, pa senzorji za pritisk v gumah... Kr neki skratka. :roll:

Za špegle sem ti hotu predlagat, če zamenava, k men bi blo bolš, če bi bli črni. Sam bi mogl bit metalik pa tud un stebriček med vrati bi mel najraj črn metalik. Sam ne vem če mava sploh isto barvo, pa pol sem se spomnu, da sem mogu en retrovizor menat, pa so mi takrat računal barvanje v barvo avta, tko da bi me na firmi mal čukast gledal, pol k bi se s črnimi ogledali okol vozu. Tko, da žal ne bo nič. :oops:

Kromirane ventilčke in kapce sem pa dubu pr Stipiču, k sem feltne kupu. Sej morm jt skočt tja po nove. ;)
Slika

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma To maj 03, 2005 5:25 pm

Upam da ne boste jezni, vozim tud jaz podobnega megana, pa sem rekel da se jaz pokazem slikco od mojega avta ;)

Slika

P.S: upam da bo ratalo tole lepljenje slike :oops:

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Napisal/-a meganeman Sr maj 04, 2005 7:18 am

Mare:
Ka si prijazen, ne se sekirat, bom ze kako uredil :) kje pa je ta Stipič?

ga-ma:
Pravilno si se odloču, a je 1.9 pa authentic, tko kot moj? Kje si pa dobu kromirane spegle? Je full noro! Sam se klljuke bi mogle bit, hehe

Kaj ces miljon pa pol pa le prsparas, ce vzames rablenga, sam zbirat pa ne mores pol barve pa opreme, a ne :)
Slika

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Sr maj 04, 2005 8:46 am

meganeman:

Ja je ista oprema kot tvoj. Letvice in kljuke bodo pa pobarvane do konca tedna ;)

Drugace pa je avto spuščen za 3.5 cm (Eibach), gor pa so gume 225/45 R17, šipe so dodatno zatemnjene, špegle pa so mi kromirali v lj. Sej samo kupiš nove pokrovčke za ogledala, ki so že pripravljene za barvat in jih daš kromirat.

Mam pa une črne pokrove ogledal še doma, če jih kdo rabi;) Se dajo pa baje tud ti črni kromirat, samo malo težje se prime gor krom.

Drugače pa je super mašina, še sploh sedaj ob modulu (Rapid) in športnem filtru K&N 8)

evo še ena slikca od ogledal s sprednje strani
Slika

[/img]

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Napisal/-a meganeman Sr maj 04, 2005 10:20 am

Kam bos dal kljuke barvat, a tam gor se ti bo pa primla barva? Ka ti pa športni filter pomaga pr dizlu? A ti nic vzadej ne peska blatnikov, tam nad tisto folijo, ko je ze originalno gor? Jst mam 215 gume pa mi jih ze full, pol bi jih teb moglo se bol, razn ce bolj pocasi vozis ;)

A mislis, da nebi mogu pobarvat teh speglov k so ze gor? Kr novi stanejo vsak po 12 jurjev, al si jih ti kje ceneje dobu???

Lp,
Slika

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Sr maj 04, 2005 11:10 am

Kljuke pa letvice mi bo barval en ličar iz lj.

Športni filter mi pomaga ker mam notr modul in mam potem se boljsi izkoristek pri zmogljivostih.Ker mi ob povecenju vbrizga dizla pomaga tudi vecji dovod zraka.Zdej avto vleče že od 1000 vrtljajev naprej in tud nad 4000 obrati je se vedno opazen pospešek, kar s serijskim ni bilo mozno izvest.

blatnikov mi skor nic ne peska, pa vozim kr zelo hitro. je pa guma cist do blatnika.Ce gledas z vrha, je sam kaksen mm se prostora, da ne bi ven gledala.

Ogledala pa imam jaz se oba nekje doma in sicer sta srebrna in ti jih lahko prodam.Sam poiskat jih bo treba. :lol:

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Napisal/-a meganeman Sr maj 04, 2005 7:37 pm

ga-ma:
Ok, ti jih poisc, pa ceno si zmisli, pa mi jih prsparej do naslednega tedna, ko pridemdomov. thanx...

Lp,
Slika

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Po maj 09, 2005 11:26 am

sem ti poslal pm 8)

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma To maj 10, 2005 9:21 am

Evo še en mali update mojega megana :) ;)

Slika
Slika
Slika
Slika
Zadnjič spremenil ga-ma, dne Sr maj 11, 2005 9:28 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san To maj 10, 2005 9:44 am

Je razlika in to ogromna. Koliko že malenkost spremeni izgled. Kaj pa kljuke ?? Lep Megane.

Yagi-san

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma To maj 10, 2005 9:48 am

kljuk pa nisem barval, prav tako une tablice z napisom 1.9 dCi, se mi je zdel tko boljs, ker je se kar dosti crnih stvari na avtu. Mogoce jih pa kdaj naknadno pobarvam ;)

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm To maj 10, 2005 7:07 pm

Kok $$$ je blo štrihanje vseh 6 letvic? :shock:
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To maj 10, 2005 7:25 pm

hudo dobr zgleda :shock: :shock: dej mi prosm powej za špegučke kolk so te pršli,lahko na PM,drgač pa morš dat kljuke barvat 100x lepš bo,če bi ble krom look sploh hude,pa nekje dub oznako na vratih srebrne barve tako k ma luxe oprema al pa exception...plis povej za špegučke ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma To maj 10, 2005 9:50 pm

Mare9mm: sem ti odgovoril na pm

rok46: sem tudi tebi odgovoril na pm

Kljuke in uno tablico pa bom najbrz dal kromirat 8)

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Če maj 12, 2005 10:59 pm

Evo še par slikc na sončni svetlobi in tokrat sveže opranega megana :)
Slika
Slika
Slika
Slika

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Pe maj 13, 2005 5:00 am

učer sm te na tržašk vidu.

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec