Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious So apr 30, 2005 2:28 pm

s_mande je napisal/-a:Lep pozdrav!

Nimas kaj avto je lep sam po sebi,nebi jaz tu nic spreminjal(spojler,platisca)avto je taksen kot je in glede da je ta avto star vsaj 10-15 let ima hudo obliko in pokaze svoje care.Ti avti so prava redkost,pa tudi prodati ga je kar tezko zaradi visokih stroskov in zavarovanja...Ampak nemore imeti vsak vsega,a ne? :P Jaz sem se imel moznost kot sovoznik peljati v 3000GT-tega dne nebom nikoli pozabil. :jao: Neopisen obcutek!

Kdo je rekel da je spojler grd...tega si poglejte!Pokvari vse kar je lepega na avtu... :shock:

Slika

No ta je pa ze malo lepsi...

Slika

Jedino kar bi jaz se naredil.Poskrbel za zvok v avtomobilo,kot tudi zunaj!

Slika

Slika
Imas res lep avto,cuvaj ga!Pa kaj je to PERLA BELA barva?Srecno voznjo zelim!

jst sm vozil VR4 še mal predelan motor.tisto ko si napolno pohodil :shock: kakšn hud feeling je bil to ko so zadej kolesa začela delat svoje da o legi ne govorim

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious So apr 30, 2005 2:29 pm

s_mande je napisal/-a:Lep pozdrav!

Nimas kaj avto je lep sam po sebi,nebi jaz tu nic spreminjal(spojler,platisca)avto je taksen kot je in glede da je ta avto star vsaj 10-15 let ima hudo obliko in pokaze svoje care.Ti avti so prava redkost,pa tudi prodati ga je kar tezko zaradi visokih stroskov in zavarovanja...Ampak nemore imeti vsak vsega,a ne? :P Jaz sem se imel moznost kot sovoznik peljati v 3000GT-tega dne nebom nikoli pozabil. :jao: Neopisen obcutek!

Kdo je rekel da je spojler grd...tega si poglejte!Pokvari vse kar je lepega na avtu... :shock:

Slika

No ta je pa ze malo lepsi...

Slika

Jedino kar bi jaz se naredil.Poskrbel za zvok v avtomobilo,kot tudi zunaj!

Slika

Slika
Imas res lep avto,cuvaj ga!Pa kaj je to PERLA BELA barva?Srecno voznjo zelim!

jst sm vozil VR4 še mal predelan motor.tisto ko si napolno pohodil :shock: kakšn hud feeling je bil to ko so zadej kolesa začela delat svoje da o legi ne govorim

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth So apr 30, 2005 2:36 pm

S|icKeR je napisal/-a:ne vem kaj bi reku. občutki so mešani. spredej za od strani mi je še kr ušč. notr tut še nekak. na tok močnmu avtu bi mogle bit usaj 17 col feltne, pa tist ogaben zadn spojler. sicer ni tok grd, ampak bol bednga polžaja neb mogu najdt.

pa brez zamere.

ni nobene zamere :) Drgač pa ma natikače 255/40/17 ;)
Kaj večjega pa zaenkrat ne pride v poštev.

Lp
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So apr 30, 2005 2:37 pm

dej vse 3x ponovi
Avto je lep, malo nizji bi mogu bit, vsaj 20mm.Ampak najboljs da pustis takega kot je.
Uzdrzevanje je pa kar zajebano kaj?
Slika Slika

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth So apr 30, 2005 2:38 pm

mloncar je napisal/-a:avto zgleda zelo lepo ohranjen! ohrani ga v takšnem stanju!

PS: kak si se zmenu za sedeže?

nič še...bom ga poklicu v naslednjih dneh :)
Dodge Stealth Twinturbo AWD
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov