HVALA ZA POHVALE IN PA TUDI GRAJE!!! Motor je pa 1.4 16v ker smatram da mocnejsega ni treba Vlozenega dnarja je pa blo se in se ma hobi je hobi!!
Glede nalepk je pa vse kar je montirano v avtomobilu - sedezi niso sparco so pa originalni z airbagi tako da jih ne morem zamenjat. Prevlek se nimam, so v fazi izdelave. Avto imam ze 2 leti, tak kot vidite na slikah pa je priblizno 1 mesec.
Sem pogledal na tvojo stran... pa je na eni sliki dj kabina, pa ti odzadaj... na sredini DJ STANE... ob straneh pa DJV nalepke. Zakaj pa to? Resnično me zanima
Sem pogledal na tvojo stran... pa je na eni sliki dj kabina, pa ti odzadaj... na sredini DJ STANE... ob straneh pa DJV nalepke. Zakaj pa to? Resnično me zanima
Glede DJV to je skupina znanih dj-ev ki se imenije deeyajvoice ini ima svoje cd-je ter animatorje!!! Tistale stran je pa se stara nove je izdelavi jo bos lahko videl cez kaksen mesec!
sem te vido na avtošovu na ptuju. lepi clio ni kaj. aja zanima me kaj se je zgodlo s prednjim odbijačem? sem vido da je neke poškodovan. mislim vsaj da je to bil tvoj avto, če ni bil, se pardoniram
ja moj je bil je tako je ce imamo po sloveniji lepe ceste in zelo lepo popravljene sem ga primil -nasedel po poti v ptuj tocno v REBRNICAH!!!! zato je bil malo zmeknjen!
Nesreca nikoli ne pociva!