Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

G-4S

Napisal/-a G-4S Če apr 03, 2003 3:03 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi Če apr 03, 2003 3:55 pm

Čeprav moram povedat da se mi ne zdi čist v redu tole...:
-na luči ni NOBENE garancije in kljub temu, da se je vedel, da so zanič, so razprodali vse zaloge.
-te ta nove so sicer ene leve firme, ampak tesnenje zgleda pa bolj uštiman...ravn te čakam black chrome...sam jih nima več in ne ve kdaj jih bo dobil. Ker une navadne lexuske za 30k mi niso preveč všeč...
Aja pa te nimajo TUFa več zdraven...majo E odtisnjen, sam certifikata pa ni zdravn.

Vglavnem itak bom kupoval tam, ker so mi najbližja in kr dobr založena štacuna, sam tako mislim, da se ne dela, če hočeš ohranjati renome... Če bi bli carji bi nazaj vzel pokvarjene In.pro-jeve in vrnil denar, ne pa da jih še mal poceniš, da se ja vseh znebiš...kratkoročno je to kul, sam Slovenija je tko mejhna, da se to hitr razve...pol se pa sprašujejo, zakaj nekateri pluvajo po njih... Drugač nimam nobenih pripomb - sej vse dobiš in ti pomagajo, sam ta del se mi pa ne zdi ok.

G-4S

Napisal/-a G-4S Če apr 03, 2003 4:07 pm

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi Če apr 03, 2003 4:18 pm

Ni blema...
predvidevam da boš Hondo nabavu? Kero pa? In kere barve...k tele black chrome pomoje pašejo večinoma na črne avte...

G-4S

Napisal/-a G-4S Če apr 03, 2003 4:29 pm

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi Če apr 03, 2003 4:44 pm

Kewl...tako sem jaz mel novo (takrat je še ata kaj prispeval :lol: ), ampak sam 1.4 mašina...men je bil super avtomobilček, sam z armaturo nisva nikol prijatla ratala...

Lexuske bi pa na svetlemu tud šle, sam ne na vse...na Civicu bi pomoje mogl zlo kewl zgledat tud če bi bil bel, rumen al pa kej podobnega...

macrom
Nov uporabnik

Napisal/-a macrom Pe apr 04, 2003 12:54 pm

dons sm te vidu k si se neki po grosuplju furu...kr v redu stvarca tale peđojček.men je oblika vsec...sam notranjost mi nekak ne sede.kero masino pa mas?

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi Pe apr 04, 2003 5:41 pm

Najbrž si me v Grosuplju vidu, ker sem v bistvu iz Grosuplja :lol:

Notranjost ti ne sede? Zanimivo, ponavad je pa ravno ta folku všeč... Do zdej je v tem rangu ni bilo čez Roverja 216 (l.99) kar se notranjosti zadeva mojih avtov, ampak 206kina pa že kr bla na drugem mestu. No...okusi, okusi :P

Kera mašina? Hmmm...če povem bodo vsi vedel cca kolk lahko stegne...tko da prepuščam to špekulacijam... Zvok da sicer mislit... :twisted:

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Pe apr 04, 2003 6:17 pm

1.4 oz. 1.6, se ne spomnim, kaj sm na hondaaddict prebral :twisted:

hehehe ;)

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi So apr 05, 2003 8:35 am

Hmmmm...eemmmm...khmmmm...a si mogu povedat? :har

No sej neki prostora za špekulacije si pa še pustil...cca 35HP razlike :P

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty So apr 05, 2003 8:45 am

Supr tale tvoja 206ka, sam res iztopajo tile pragovi... Ok, za sline cedit sm poisku eno (zame) najlepših 206k (razen wrc, hehe). Je pa od CP tuninga, lepo ane?? http://www.tuning-project.com/actutunin ... tuning.php

Slika
Slika
Slika
Slika
Carrosserie Kit carrosserie CP TUNING 8 pièces se composant de:

- Pare-chocs/spoiler avant

- Pare-chocs/spoiler arrière

- Jeu de bas de caisse latéraux se raccordant aux extensions d'aile + 4 extensions d'aile (élargissement ~6cm par côté)

- Becquet de hayon supérieur

- Peugeot Becquet de hayon
inférieur avec feux leds Esquiss'auto

Mécanique Ressorts courts H&R - 4cm et décrantage du train arrière

Filtre à air K&N

Silencieux d'échappement Devil XXL gauche / droit

Jantes alu Toora Canonica 7.5x17"

Elargisseurs de voie arrière 20mm/côté
Intérieur
Console centrale peinte ton caisse

Surtapis personnalisé

Entourage levier de vitesse alu

Vitres teintéés Carbon Super

Prix Kit complet: 1890 Euros
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi So apr 05, 2003 9:28 am

Se spomnim ja, sem že dostikrat videl ta kit...sam obstajajo še hujši (sam ponavad majo eni dobre odbijače, drugi pragove, tretji spojlerje - najbolj je kombinirat)...drugač pa če je zadost $$$ pa je najbolj nabavt WRC wide body kit pa maš vsaj na zunaj tapravo WRCjko :P ...pa še polepjo ti ga čist enak z sponzorskimi nalepkami. Pol pa še šipe zatemnit kolkr se da, da se ne vid, da ni rally varianta, pa kak izpuh ki trga hlače in bele OZjke - pa lahko začneš naokol govort, da maš 300 konjsko žverco :huh: :har Itak se noben ne bi upal dragat :rofl za desert maš pa še kako 1.1 mašino not :P

puntoshark

Napisal/-a puntoshark Če apr 10, 2003 11:41 am

panizzi a si že prodal une stare lexuske... js jih kupim..:)

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi Če apr 10, 2003 2:43 pm

So že šle...Jih je en kolega vzel za njegovo 206ko (razen če jih on proda - sam za mn kot 25k jih ne bo dal - te so ble skor 60k nove - take kot na zgornji sliki od sporty-a)...sicer pa...po 30k jih maš podobne - men so sicer grše - ampak vsaj tesnijo ok in so nove v A3Mu...aja - pa brez garancije :roll:

Prodam kvečjem navadne zatemnjene...sam za te pa najbrž nisi interesent :P
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost