Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po maj 30, 2005 10:29 pm

ladjaaaa

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 30, 2005 10:30 pm

am. felne meni ne sedejo, drugače pa je to ful lep avtek. s takim smo pred leti doživeli prometno nesrečo in samo avtu se lahko zahvlaimo da smo še vsi živi...

šipe moreš temnit, valda ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Po maj 30, 2005 10:37 pm

Pa jest bi dau še krom špegle, k res pašejo vsem tem Audijem

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Eddis Po maj 30, 2005 10:40 pm

Ma tko bom reku, feltne so ble kuplene kot neki klic v stiski, ker nism meu letnih gum, bo pa pocitnisko delo in ockova denarnica prispevala k: 18'' in izpusnemu sistemu, za temnenje in Parctronic inLC pa po, kokr bo dnarja in casa...bomo vidl...

Ladjaaa.......men je vsec da je ladja - mi daje obcutek udobja, varnosti(ko ves da imas pred seboj 2m haube)

Avto mam pa zdej ze priblizno 2 mesca....samo mam pa velik problem....fotr mi je reku da pogoj ce hocem da avto OSTANE v mojih rokah, je da nardim pozitivno 4 letnik, jst ga pa nism, in zdej iscem priloznost in zberam pogum da bi mu to tko razlozu da mi avto se vedno ostane, sm se ze navezu nanjga

Aja....pa sory za slikce, ker avto je slikan,ko je biu umazan, cist je full lepsi, bojo upam prisli kksni update-i, kjer bo nekaj novega, tkrt bo pa cist, I promise
...ima se - može se, nema se - folira se...

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Po maj 30, 2005 10:43 pm

Golfy je napisal/-a:ladjaaaa

Zdej si pa predstavli se mene k vozm (visok 174 cm) L O L !!!!!

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po maj 30, 2005 10:45 pm

Eddis je napisal/-a:

da nebo pomote:
jaz sem 181cm vozim pa enako a6ko ;)

ampak ker meni vsi da je ladja pa še jaz mal tebi, brez zamere :P

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Po maj 30, 2005 10:47 pm

Golfy je napisal/-a:
Eddis je napisal/-a:

da nebo pomote:
jaz sem 181cm vozim pa enako a6ko ;)

ampak ker meni vsi da je ladja pa še jaz mal tebi, brez zamere :P

Mah ni panike, vem tud sam da je ladja...sam jst sm pa mansi, hehee, za 7 cm...
Samo sedez mam pa tko kokr fotr k ga vcasih zapela pa je visok 185cm, vcasih ga celo mal naprej porina al ga pa gor dvigne...

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Kraj: LOGATEC

Napisal/-a ALFA 166 Po maj 30, 2005 10:47 pm

Eddis je napisal/-a:

Edo ma j*** ga ne morte usi bit mrge tko kt jst! Joke!! Ma mas sreco da se ti sedezi dvignejo v visino ce se ti nebi bi biu pa res MALI MOŽ!! ->Spet joke!!!
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Po maj 30, 2005 10:52 pm

ALFA 166 je napisal/-a:
Eddis je napisal/-a:

Edo ma j*** ga ne morte usi bit mrge tko kt jst! Joke!! Ma mas sreco da se ti sedezi dvignejo v visino ce se ti nebi bi biu pa res MALI MOŽ!! ->Spet joke!!!

Hey, onla ma friends can call me MALI MOZ, joke sej ti tud lahko no...sam sm res mejnh v avtu, pomoje folk vcasih pomisl da se avto sam pele kok sm mejhn...

Courage™ a ti se vedno prodajas une feltne k si jih meu tud zdej v Kocevju sabo v gepeku, ce jih mi prosm posl kksno slikco, da si jih poblize ogledam, aja sej pasejo na Audija?

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Napisal/-a ALFA 166 Po maj 30, 2005 10:57 pm

Edo my friend a mas ti anglo grajo? Sigurn si meu Palatinko za anglo!!! :P
NE SE BAT NE GA SRAT!

svabo
Novinec

Kraj: metropola

Napisal/-a svabo Po maj 30, 2005 10:58 pm

Bomba vagon,sam feltne zameni(18").Drgac pa dojaja sam tole pomoje kr neki popije ceprav je tdi
budalesaj in poznali te bodo

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Napisal/-a ALFA 166 Po maj 30, 2005 11:02 pm

Svabo ne bos vrjeu ampak je res!-> mejn pije kt megan 1.6 90KM
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Po maj 30, 2005 11:02 pm

svabo je napisal/-a:Bomba vagon,sam feltne zameni(18").Drgac pa dojaja sam tole pomoje kr neki popije ceprav je tdi

Tole pa prou nc ne popije...

Mestna, Celovska pa te guzve, sej sami veste, porab 7,8, najvec k sm ga teru mi je prslo do 8.5, maksimalna povprecna poraba, relacija je pa smesno nizka, okol 5l...pomoje se mn ce ga pelem 130Km/h v 6 prestavu...racunalnik trenutne porabe mi kaze v tem primeru 2.9l - 3.3l

Svabo, Se vedno mislis da pije?

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor in okolica

Napisal/-a G0lden Po maj 30, 2005 11:19 pm

Felne mi ne sedejo..zgledajo ceneno za tak razred avta...To paše na kako hondo civic 95.
Daj neke elegantne gor...premale so in dajejo vtis da je avto traktor..Samo moje skromno mnenje..Drugače avto pa mi je všeč...

LP :bow

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To maj 31, 2005 8:50 am

Ja prodajam felne ja samo so premale za tvoj avto (17") .

Moj nasvet je da še malo našparaš pa si ubodeš 19", ker z 18" boš še vedno v povprečju :) Aja pa da neboš ki istih ko mam jaz gor metal :):):):)

Drugače pa glede letnika, če si pado pol maš problem :) Kaj si zvrno avtomata ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis To maj 31, 2005 4:01 pm

17'' - skoda, samo vseeno povej za kolko jih prodajas, kere gume, mogoce jih kupi kolega ki ma A4 l.95? Ce pasejo seveda?

Ne, nism pado, mam samo 1 popravca, matematiko, ampak na maturo grem sele v 2.roku, tko da tud ne vem kako z vpisom na fax, bo sploh se kej moznih prostih mest, ce nardim maturo in se vpisem, in zacnem studirat brez pavziranja bo avto sigurno ostal...ce bom pa pavzeru, si bom pa pol enga ''krsa'' za 200.000 sam kupu pa bo, kaj cm jst, sej vse se pa tud ne vrti okol avta? Am I right?

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 To maj 31, 2005 4:20 pm

A zdele maš pa gor 16". Ker če maš, lahko vidš, da dašš na A6 mirne duše gor 17", da bo dobr zgledal, le model feltn more bit mal bolj sodobn. Kar je pa več od 17" je pa itak že skor afnarija, še posebi 19-ke. No sej, če ti ni škoda dajat ne vem kok velik dnarja za feltne pa pol še za gume, ok, ampak drgač pa...

BTW: Avto res ni vse, poglej kok si star.Zato pa hodmo v šolo, da bomo enkrat lahko pa res mel neki, k boš sam :shock:

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To maj 31, 2005 5:15 pm

Eddis je napisal/-a:17'' - skoda, samo vseeno povej za kolko jih prodajas, kere gume, mogoce jih kupi kolega ki ma A4 l.95? Ce pasejo seveda?

Ne, nism pado, mam samo 1 popravca, matematiko, ampak na maturo grem sele v 2.roku, tko da tud ne vem kako z vpisom na fax, bo sploh se kej moznih prostih mest, ce nardim maturo in se vpisem, in zacnem studirat brez pavziranja bo avto sigurno ostal...ce bom pa pavzeru, si bom pa pol enga ''krsa'' za 200.000 sam kupu pa bo, kaj cm jst, sej vse se pa tud ne vrti okol avta? Am I right?

kamot boš sprejet na fax pač kerga želiš,sm če boš meu dost točk pr opravleni maturi,drugi rok nč ne pomen,na konc jih bo zanimala le opravlena matura in tvoje število točk k si jih dosegu tko da ne se bat,nč ni še izgublenga...knjige u roke pa učit se pa bo tud A6 ustala v tvojih rokah ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To maj 31, 2005 5:50 pm

rok46 je napisal/-a:
Eddis je napisal/-a:17'' - skoda, samo vseeno povej za kolko jih prodajas, kere gume, mogoce jih kupi kolega ki ma A4 l.95? Ce pasejo seveda?

kamot boš sprejet na fax pač kerga želiš,sm če boš meu dost točk pr opravleni maturi,drugi rok nč ne pomen,na konc jih bo zanimala le opravlena matura in tvoje število točk k si jih dosegu tko da ne se bat,nč ni še izgublenga...knjige u roke pa učit se pa bo tud A6 ustala v tvojih rokah ;)

LP

kokr jz vem je po tanovem tko, da če greš drugi rok mature morš ne glede na uspešnost en let pavzirat.

drgač pa brez zamere, ampak tale a6-ka (ne tvoja ampak nasplošno ta model) je en najgrših modelov avtomobilov, ki jih je audi v zadnih letih naredu. mogoče 18" pa v poden, sam še zmer me najbrž neb prepričal.

pa brez zamere

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To maj 31, 2005 5:59 pm

emmmm eddis,rok 46, alfa 166 nehajte z offtopici.
imaste klepetalnico ali irc. zadnje opozorilo.
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost