Golfy je napisal/-a:Eddis je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:ladjaaaa
Zdej si pa predstavli se mene k vozm (visok 174 cm) L O L !!!!!
da nebo pomote:
jaz sem 181cm vozim pa enako a6ko![]()
ampak ker meni vsi da je ladja pa še jaz mal tebi, brez zamere :P
ALFA 166 je napisal/-a:Eddis je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:ladjaaaa
Zdej si pa predstavli se mene k vozm (visok 174 cm) L O L !!!!!
Edo ma j*** ga ne morte usi bit mrge tko kt jst! Joke!! Ma mas sreco da se ti sedezi dvignejo v visino ce se ti nebi bi biu pa res MALI MOŽ!! ->Spet joke!!!
svabo je napisal/-a:Bomba vagon,sam feltne zameni(18").Drgac pa dojaja sam tole pomoje kr neki popije ceprav je tdi
Eddis je napisal/-a:17'' - skoda, samo vseeno povej za kolko jih prodajas, kere gume, mogoce jih kupi kolega ki ma A4 l.95? Ce pasejo seveda?
Ne, nism pado, mam samo 1 popravca, matematiko, ampak na maturo grem sele v 2.roku, tko da tud ne vem kako z vpisom na fax, bo sploh se kej moznih prostih mest, ce nardim maturo in se vpisem, in zacnem studirat brez pavziranja bo avto sigurno ostal...ce bom pa pavzeru, si bom pa pol enga ''krsa'' za 200.000 sam kupu pa bo, kaj cm jst, sej vse se pa tud ne vrti okol avta? Am I right?
rok46 je napisal/-a:Eddis je napisal/-a:17'' - skoda, samo vseeno povej za kolko jih prodajas, kere gume, mogoce jih kupi kolega ki ma A4 l.95? Ce pasejo seveda?
Ne, nism pado, mam samo 1 popravca, matematiko, ampak na maturo grem sele v 2.roku, tko da tud ne vem kako z vpisom na fax, bo sploh se kej moznih prostih mest, ce nardim maturo in se vpisem, in zacnem studirat brez pavziranja bo avto sigurno ostal...ce bom pa pavzeru, si bom pa pol enga ''krsa'' za 200.000 sam kupu pa bo, kaj cm jst, sej vse se pa tud ne vrti okol avta? Am I right?
kamot boš sprejet na fax pač kerga želiš,sm če boš meu dost točk pr opravleni maturi,drugi rok nč ne pomen,na konc jih bo zanimala le opravlena matura in tvoje število točk k si jih dosegu tko da ne se bat,nč ni še izgublenga...knjige u roke pa učit se pa bo tud A6 ustala v tvojih rokah![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost