Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Burner
Nov uporabnik

Napisal/-a Burner To maj 31, 2005 5:51 pm

Ja avto je res u piko uštiman, tiste črte po sredini avtiča res pašejo na rumeno barvo :tomidelej: Pohvalno

lp

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To maj 31, 2005 5:56 pm

zlo lep avto. mi deluje k en london cabby :P barva pa tist od vratih. ne sj joke. zelo lep avto. sploh mi je pr teh minijih najlepša notranjost od vseh avtov. da bi bli še zici rumeni bi biu pa :noro :yum :wiihuu .

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To maj 31, 2005 6:01 pm

meni je všeč tale avtek, lepo si ga uštivau in je prav tak zanimiv, se ga ne naveličaš
po moje :D
Slika

Uporabniški avatar
ziga24
Novinec

Kraj: Robanov kot - Ljubljana

Re: Zivjo

Napisal/-a ziga24 To maj 31, 2005 6:03 pm

BigBoSS je napisal/-a:Zivjo

Tele originalne sedeze ne upam preoblect z usnjem, ker so v zicu airbagi in nebi rad, da mi ob morebitni nesreci raznese airbag v hrbet namesto v stran. Ce ima kdo izkusnje, kako je treba zasiti na strani airbaga bi vas pa prosil, da mi malo razlozite, kako je s tem. Najraje bi dal not sedeže od JCW (so v bistvu Sparco), a imajo na žalost svojo ceno, malo me pa bega tudi to, ker nimajo airbaga. Recaro so tudi zelo okusni, a žal zopet brez airbagov. Tako da moram o tem se malo razmisliti.

Kar bom po vsej verjetnosti se nabavil je nastavljivo podvozje, saj je pri vecjih hitrostih (nad 200) avto malce nemiren.

LP BigBoSS

Živijo!
Za sedeže kontaktiraj Aleša Šetino. On ti bo 100% povedal kako je z airbagi...
LP
Slika

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a BigBoSS To maj 31, 2005 6:33 pm

Zivjo

Avteka se res ne morem navelicat. Pa ko mi postane dolgcajt, se že kaj domislim, da dodatno spedenam. Igram se sedaj z mislijo, da bi dal armaturo v rumeno usnje.

@Ziga 24
Kje dobim g. Aleša Šetino, je uporabnik foruma? Sem si danes ogledal prevleke na Seat Leonu, zgleda ful fajn k se ful lepo prilegajo sedežem, edino kar je, je to, da ob strani sedežev ni zašito zaradi airbagov. Sam bi blo vseen pomoje potrebno tele originalne odstrant pa dat druge cez. Ker ce bi ze dajal druge prevleke na sedeže bi dal usnje. Tale je pa sanjska kombinacija, samo rumeni bi mogli bit:

Slika

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
GOX
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a GOX To maj 31, 2005 7:01 pm

mene spominja na rumeni taxi

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid To maj 31, 2005 8:16 pm

O, lep pozdrav. Zdej si pa tud ti tukej. Ja lep avtočk ni kej, sm se tud sam že v njem peljov ( v sovoznikovem sedežu :P ), pa je kr močna zadevca. Nevem, če se me spomneš, sm Nejc, spoznala sva se pa prek Rovtarja (Bjö**) :P . No še velik lepih trenutkov z avtom. :D

LP 8)

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage To maj 31, 2005 8:59 pm

tale avtočk vidm usak dan k grem do svoje u mojstrano.... lepa zadevca, mislu sm pa da je S k ma tale zadn odbijč... pošteno lep.

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS To maj 31, 2005 9:36 pm

Zivjo

Ja Nejc itak da se te spomnem. Saj sem te ze 1 skor do doma pelu ;)

voltage
Tebe sem tud ze veckat vidu. Bom enkat prsu v nedeljo na srecanje k OMV. Ves mogoce kdo ma v Mojstrani modrega cliota, model je enak kot tvoj, je pa cist pri tleh, ma mislm da 16 felge gor pa ful temne sipe in tud en se kar glasn izpuh. Zanima me namrec zato, ker mi je ta model zadnc nasprot pripelal po mojem pasu ko sem sel prot jesenicam, ker je v skarje prehiteval. Je skor pocl k sm mel tud jest precej km/h not in sm bremzal kot en tepc. Tak da bi take najras razbiu od jeze :!:

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
djarty
Novinec

Napisal/-a djarty Sr jun 01, 2005 12:03 am

alora. a sva se slucajno mi2 vozila nazadnje po lj s tvojim minijem, al se motim ? ce si ti, nisem mogel verjet, da smo se v 2 prestavi peljali 110... :)

aRTy

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS Sr jun 01, 2005 8:44 am

Zivjo

A si od Vida bratranec? Pa slo je 125 v 2 prestavi :twisted: A si ze pozabil, a sta bla z Vidom ze tok nabita :D Saj smo filmcek posnel ;) Drugac pa tvoj Rovercek tud ne leti slabo ;)

LP BigBoSS
MINI Cooper S R53TM powered by AK New MINI Drivers

http://www.mini-klub.com

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Sr jun 01, 2005 8:59 am

BigBoSS je napisal/-a:Tele originalne sedeze ne upam preoblect z usnjem, ker so v zicu airbagi in nebi rad, da mi ob morebitni nesreci raznese airbag v hrbet namesto v stran. Ce ima kdo izkusnje, kako je treba zasiti na strani airbaga bi vas pa prosil, da mi malo razlozite, kako je s tem. Najraje bi dal not sedeže od JCW (so v bistvu Sparco), a imajo na žalost svojo ceno, malo me pa bega tudi to, ker nimajo airbaga. Recaro so tudi zelo okusni, a žal zopet brez airbagov. Tako da moram o tem se malo razmisliti.

Na tvojem mestu ne bi menjal zicev. Če imaš v zicih airbage, pol pusti originalne. Še sploh če jih misliš menjat samo zato ker Sparco zgledajo bolj športni. Brez veze. Boljše je imet nešportne z airbagi, kot pa športne brez. Pa saj itak tudi originalni zgledajo vsaj malo športni, a ne? Če se boš odločil za prevleke, pa tudi pazi, da ne boš kaj preveč preoblekel, pol pa airbag ne bo sprožen tako, kot bi moral biti. Čeprav bognedaj, da bi sploh moral biti.

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk Sr jun 01, 2005 9:05 am

BigBoss: Mene pa zanima, če si se 27.4. fural nekam proti sežani? Zanima me zakaj tako brezglavo divjaš in prehitevaš v nepregledne ovinke? Sicer me nebi prehitu če nebi imel punce zravn :D:D

lep avto btw ;)
Zadnjič spremenil LeVcEk, dne Sr jun 01, 2005 9:17 am, skupaj popravljeno 1 krat.

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr jun 01, 2005 9:15 am

glede dirkanja: pejt v cerkle pa si daj duška, pa če ti je do tega se tut tm razbij, ne pa srt na cestah kjer nisi sam! :evil:

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr jun 01, 2005 9:18 am

ga ne moreta ujet a? :P

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk Sr jun 01, 2005 9:20 am

Sploh ni to. Sej me je itak lovil :) Sam zrd punce k ne mara dirkanja sm stopu z gasa. On je šu pa v ovink prehitevat..Če bi pršu kkšn kamjon nasprot ne bi blo njegovga topika tlele pomoje..

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr jun 01, 2005 9:21 am

Golfy je napisal/-a:ga ne moreta ujet a? :P

jz ga drgač še nism srečou, kot zgleda ga pa levcek je in je tudi napisal da ga nebi prehitel če nebi imel ženske v avtu .. sej veš d nekatere žesnke niso za dirkanje.

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS Sr jun 01, 2005 9:35 am

Zivjo

LeVcEk

Ja sva se vozila s prijateljem k ma Cooper S. Pa nisem tebe lovil, ampak frenda k ma Cooper S. On te je prehitel pred mano, potem sem te pa enkrat jest hotu prehtet cist lepo na eni ravnini pa nism zamenjal v 2 in ko sem bil paralelno s tabo si zahodu gas- halo? Pol si pa vozu tok pocas kt stara mama pa ovinke si sekal da nism mogu mimo (sorry ampak blo je res tak). Pa prehitel sem te cist lepo, se je vidl ful naprej, ce nisi opazu, je bil ovink v levo (sem te jest prehitel) potem naprej je bil pa se v desno dolg ovinek in se je vse videlo pa padel sem mimo tebe kot sneta sekira, tako da ne vem kaj zganjas paniko. Je blo vse OK. Pa nebi reku da bi me prehitel :P

_PaPy_
kako lahko na izjavi LeVcEk-a ves kako mi leti avto pa da ga nebi mogel prehitet? Nebi ga prehitel ker bi on sekal ovinke, ja. Pa ni slo za dirko, ce se je Levcek tako pocutil. Sva se s frendom peljala lepo na morje (mal hitrej kot je dovoljeno) in ni glih fajn ce me potem more vsake tok casa cakat, ker me nekdo ne spusti naprej (v tem primeru Levcek s swiftom).
Pa kako lahko kar tkole se neki brez veze pizdis da naj se na dirkaliscu razbijem, ce ne ves kako je blo, pa se enkat povem, da nisem dirkal, ampak se lepo peljal na morje, kot se za Minija spodobi!!!

LP BigBoSS

Res nekam prevec usi mislite, da ljudje kar hocejo dirkati z vami, ce vas prehitevajo.
Zadnjič spremenil BigBoSS, dne Sr jun 01, 2005 9:45 am, skupaj popravljeno 2 krat.
MINI Cooper S R53TM powered by AK New MINI Drivers

http://www.mini-klub.com

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk Sr jun 01, 2005 9:41 am

Zivjo

LeVcEk

Ja sva se vozila s prijateljem k ma Cooper S. Pa nisem tebe lovil, ampak frenda k ma Cooper S. On te je prehitel pred mano, potem sem te pa enkrat jest hotu prehtet cist lepo na eni ravnini pa nism zamenjal v 2 in ko sem bil paralelno s tabo si zahodu gas- halo? Pol si pa vozu tok pocas kt stara mama pa ovinke si sekal da nism mogu mimo (sorry ampak blo je res tak). Pa prehitel sem te cist lepo, se je vidl ful naprej, ce nisi opazu, je bil ovink v levo (sem te jest prehitel) potem naprej je bil pa se v desno dolg ovinek in se je vse videlo, tako da ne vem kaj zganjas paniko. Je blo vse OK. Pa nebi reku da bi me prehitel Razz

Kdo je pa reku da si mene lovil? Ko si bil paralelno z mano sm jst pohodu gas? Kere buče so pa zdej to LOL. Ovinkov nism sekal ker ni to moj stil vožnje.. sekal si jih ti :) Glede vožnje kot stara mama, maš pa mal višje razložen zakaj. Noben ne zganja panike in ne ni bil ovinek v levo, prehitel si me v ovinku v desno.
Sej se lahko enkrat zmenmo pa vidmo kdo je boljši ;)

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr jun 01, 2005 9:42 am

BigBoSS je napisal/-a:Zivjo

LeVcEk

Ja sva se vozila s prijateljem k ma Cooper S. Pa nisem tebe lovil, ampak frenda k ma Cooper S. On te je prehitel pred mano, potem sem te pa enkrat jest hotu prehtet cist lepo na eni ravnini pa nism zamenjal v 2 in ko sem bil paralelno s tabo si zahodu gas- halo? Pol si pa vozu tok pocas kt stara mama pa ovinke si sekal da nism mogu mimo (sorry ampak blo je res tak). Pa prehitel sem te cist lepo, se je vidl ful naprej, ce nisi opazu, je bil ovink v levo (sem te jest prehitel) potem naprej je bil pa se v desno dolg ovinek in se je vse videlo pa padel sem mimo tebe kot sneta sekira, tako da ne vem kaj zganjas paniko. Je blo vse OK. Pa nebi reku da bi me prehitel :P

_PaPy_
kako lahko na izjavi LeVcEk-a ves kako mi leti avto pa da ga nebi mogel prehitet? Nebi ga prehitel ker bi on sekal ovinke, ja. Pa ni slo za dirko, ce se je Levcek tako pocutil. Sva se s frendom peljala lepo na morje (mal hitrej kot je dovoljeno) in ni glih fajn ce me potem more vsake tok casa cakat, ker me nekdo ne spusti naprej (v tem primeru Levcek s swiftom).
Pa kako lahko kar tkole se neki brez veze pizdis da naj se na dirkaliscu razbijem, ce ne ves kako je blo, pa se enkat povem, da nisem dirkal, ampak se lepo peljal na morje, kot se za Minija spodobi!!!

LP BigBoSS

Res nekam prevec usi mislite, da ljudje kar hocejo dirkati z vami, ce vas prehitevajo.

aha dej zdj se pa delej bogega, kao nč dirkou dej ne s*** zamisl se nad svojo vožnjo pol pa govor da nis dirkou ko boš vozil lepo po omejitvah.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov