lp
BigBoSS je napisal/-a:Zivjo
Tele originalne sedeze ne upam preoblect z usnjem, ker so v zicu airbagi in nebi rad, da mi ob morebitni nesreci raznese airbag v hrbet namesto v stran. Ce ima kdo izkusnje, kako je treba zasiti na strani airbaga bi vas pa prosil, da mi malo razlozite, kako je s tem. Najraje bi dal not sedeže od JCW (so v bistvu Sparco), a imajo na žalost svojo ceno, malo me pa bega tudi to, ker nimajo airbaga. Recaro so tudi zelo okusni, a žal zopet brez airbagov. Tako da moram o tem se malo razmisliti.
Kar bom po vsej verjetnosti se nabavil je nastavljivo podvozje, saj je pri vecjih hitrostih (nad 200) avto malce nemiren.
LP BigBoSS
BigBoSS je napisal/-a:Tele originalne sedeze ne upam preoblect z usnjem, ker so v zicu airbagi in nebi rad, da mi ob morebitni nesreci raznese airbag v hrbet namesto v stran. Ce ima kdo izkusnje, kako je treba zasiti na strani airbaga bi vas pa prosil, da mi malo razlozite, kako je s tem. Najraje bi dal not sedeže od JCW (so v bistvu Sparco), a imajo na žalost svojo ceno, malo me pa bega tudi to, ker nimajo airbaga. Recaro so tudi zelo okusni, a žal zopet brez airbagov. Tako da moram o tem se malo razmisliti.
Zivjo
LeVcEk
Ja sva se vozila s prijateljem k ma Cooper S. Pa nisem tebe lovil, ampak frenda k ma Cooper S. On te je prehitel pred mano, potem sem te pa enkrat jest hotu prehtet cist lepo na eni ravnini pa nism zamenjal v 2 in ko sem bil paralelno s tabo si zahodu gas- halo? Pol si pa vozu tok pocas kt stara mama pa ovinke si sekal da nism mogu mimo (sorry ampak blo je res tak). Pa prehitel sem te cist lepo, se je vidl ful naprej, ce nisi opazu, je bil ovink v levo (sem te jest prehitel) potem naprej je bil pa se v desno dolg ovinek in se je vse videlo, tako da ne vem kaj zganjas paniko. Je blo vse OK. Pa nebi reku da bi me prehitel Razz
BigBoSS je napisal/-a:Zivjo
LeVcEk
Ja sva se vozila s prijateljem k ma Cooper S. Pa nisem tebe lovil, ampak frenda k ma Cooper S. On te je prehitel pred mano, potem sem te pa enkrat jest hotu prehtet cist lepo na eni ravnini pa nism zamenjal v 2 in ko sem bil paralelno s tabo si zahodu gas- halo? Pol si pa vozu tok pocas kt stara mama pa ovinke si sekal da nism mogu mimo (sorry ampak blo je res tak). Pa prehitel sem te cist lepo, se je vidl ful naprej, ce nisi opazu, je bil ovink v levo (sem te jest prehitel) potem naprej je bil pa se v desno dolg ovinek in se je vse videlo pa padel sem mimo tebe kot sneta sekira, tako da ne vem kaj zganjas paniko. Je blo vse OK. Pa nebi reku da bi me prehitel :P
_PaPy_
kako lahko na izjavi LeVcEk-a ves kako mi leti avto pa da ga nebi mogel prehitet? Nebi ga prehitel ker bi on sekal ovinke, ja. Pa ni slo za dirko, ce se je Levcek tako pocutil. Sva se s frendom peljala lepo na morje (mal hitrej kot je dovoljeno) in ni glih fajn ce me potem more vsake tok casa cakat, ker me nekdo ne spusti naprej (v tem primeru Levcek s swiftom).
Pa kako lahko kar tkole se neki brez veze pizdis da naj se na dirkaliscu razbijem, ce ne ves kako je blo, pa se enkat povem, da nisem dirkal, ampak se lepo peljal na morje, kot se za Minija spodobi!!!
LP BigBoSS
Res nekam prevec usi mislite, da ljudje kar hocejo dirkati z vami, ce vas prehitevajo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov