Sm glih s kosila....cajt mal drgac laufa k pa doma v ljublani...
DaDek je napisal/-a:na 3 sliki je nubira ane?:)
ful dober/kvaliteten post, res je

mogo bi napisat zdaj kakšno avtomobilistično zgodbo

kaj pa grand cherokeejev je dosti? al so to samo filmski avtomobili ?:) slikaj kaj če boš kakšnega videl da vidim kako zgledajo kaj

Zlo velik jih je...pa vecinoma tanovi.....Sam tale je star na sliki....

Walker_P je napisal/-a:Brez komentarja. Če si glih tam dej še kej druzga posliki, ker mislim da na Beverlyu ni sam to luksuzn.

Evo se mal slikc...
ice je napisal/-a:BTW: drugič prosim kar v
Album, k tole je čist nepregledno....

ops:

ops: Sori.....
eclipse_R je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:faaak...hudo tastar!! prov zrajcov si s fotko unih Mitsubishijev...

ja sam res

a to so tm kr tko parkerani na prostem?

pejt na kkšn test drive.. nared se da maš ful ful dnara pa se tm preseravej glede barv pa da morš usako barvo sprobat pa različne moči motorjev ipd.

lp
Če mi vrjams al pa ne, prou to sva nardila...

Ampak sva vozila samo modrega. Stegne k p*****a, sam preden prides do 3500rpm je pa katastrofa. V nizkih obratih slabs vlece k pa ksna Nubira...

Sam pol ti pa hrbtenico premakne k te prbije v zic.
Burner je napisal/-a:Ej stari, fakin prfektne slike, una slika k so mitsubishiji gor je pa prou huda

, ampak drgač res hude fotke, direkt za popestritev dneva.
Sm neki me zanima, s kašnim bolidom si se pa ti okul vozu?
lp
To pa pomoje ve kle na forumu samo PureTNT. Drgac se pa zdej neki casa furam z Range Roverjem....lh po slikah sklepas k se spredn del haube vid. Mel sm pa neki casa tut Volvota S80 T6 ker je cev za dovod zraka na Rangu dol padla pa je bil na servisu. Drgac sm pa vozu neki k te po parih semaforjih boli vse skp....

BaSe je napisal/-a:amerika ja, največ pa tak majo mustangov GT-jov, sem jih jaz videval na vsakih 500m

:P
drugače pa v Las Vegasu, pa vidiš prave mrcine, tam pa vidiš luxus
ni kaj super afteki

mam jaz tui nekaj slik njihove "rižote" :P

Res ja, kt na primer tale.....

ice je napisal/-a:Bravo Caterham, odličen kvaliteten post!
Poleti bom upam da tudi na west coast in upam da vidim vsaj polovico od tega

Pol pa ne smes pozabt it tole pogledat, pa se mal cvetk k jih majo spredi parkiranih....

Pa ene par kandidatov za Pimp my Ride.....

Ful se slabo vid ker se je glih Audi prpelu, ampak to je un 4Runner k ga je en model dobu na Pimp My Ride. Tist k so mu namontiral televizor na spodn del avta ekr je kao mehanik. Ce se dobr pogleda se vid v levem spodnjem kotu avta mal unga hudga body-painta k so mu ga nardil....Drgac se pa vid na tablci k pise WCC...

To je pa se glih tko mal avtockov.....

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:GOX je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:ice je napisal/-a:Bravo Caterham, odličen kvaliteten post!
Poleti bom upam da tudi na west coast in upam da vidim vsaj polovico od tega

če hočš vidt polovico od tega ti ni treba tja hodt.
že v Lj vidš skor vse te avtomobile.
Hummer, Bentley GT, P Carrera GT, Larborghini Murcielago, MB SLR, F ENZO (sežana),...
A še naštevam :P
ja sam da pr ns take avte morš iskat da jih vidš tm je pa to nekaj vsakdanjega
nč ni treba iskat.
itak se vsi postavljajo pred kafiči (tisti s super športnimi avtomobili, in pa z luksuznimi), BMW M3, pa raznih Porsche-jev je tud že preveč da bi bili še zanimivi za pogledat.
Dvomm, da gres loh v ksno garazo v sloveniji pa tole na kupu vids....Tkole nekak zgleda nasa garaza apartment buildinga.....

Mogoce pa res.... :P :P Ampak naj ti rajs slika odgovori na uprasanje.....
Skoda da ni blo unga RR Phantoma doma, da bi vam ga slikal.....Mu je lastnik namontiral 24" felge gor.....
IT'S
BABY
LP
No need to be big to go fast......