Walker_P je napisal/-a:Si prepričan da ima avto 74kW?? A ima 130 KM? Če ne tut tiste dve rdeči črki zameji zadi ker ne ni skladno z mašino!!! :P
Borcix je napisal/-a:Mate je napisal/-a:Se jaz cestitamin zelim veliko neproblematicnih kilometrov.
Glede lepsanja pa kar ubostevaj BlackWindove nasvete.
Pa se enga mojga.. tisti dve nalepki - pod znakom TDI in Passat dej stran.
Tisti dve nalepki osta verjetno že danes šli pa-pa.
Pa vsem najlepša hvala za želje![]()
![]()
![]()
Borcix
Walker_P je napisal/-a:Ne vem če je ravn res glede rdečih znakov. Kolkr vem, če je I rdeš ima 110KM, če pa DI pa 130KM. Fotrov služben avto ma DI rdeč pa ma 130KM, drug služben avto pa ma sam I rdeč ma pa 110KM al mogoče mal manj. Zej če se motim nej mi kdo to razloži. Vsaj men so tko razložn v A2s-u!!!
Walker_P je napisal/-a:Ne vem če je ravn res glede rdečih znakov. Kolkr vem, če je I rdeš ima 110KM, če pa DI pa 130KM. Fotrov služben avto ma DI rdeč pa ma 130KM, drug služben avto pa ma sam I rdeč ma pa 110KM al mogoče mal manj. Zej če se motim nej mi kdo to razloži. Vsaj men so tko razložn v A2s-u!!!
TheCjen je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:Ne vem če je ravn res glede rdečih znakov. Kolkr vem, če je I rdeš ima 110KM, če pa DI pa 130KM. Fotrov služben avto ma DI rdeč pa ma 130KM, drug služben avto pa ma sam I rdeč ma pa 110KM al mogoče mal manj. Zej če se motim nej mi kdo to razloži. Vsaj men so tko razložn v A2s-u!!!
... Rdec I: stari motorji z 110KM (Golf in Passat), novi PD motorji z 100km (Golf)
....Rdec DI: PD motorji z 100KM (Passat), PD motorji z 115KM (Golf), PD motorji z 130KM(Golf in Passat)
....Rdec TDI: PD motorji z 150KM (Golf)
Lp. TheCjen
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov