THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Zajčica , kaj se sploh petljaš pa ime drugim kvariš ?????? Pa noben ti ni nič naredu da bi mogla take špilat . Lepo si tole nardila !! Res lepo . Pa sam zato si se tle prjavla da smetiš po forumu .
Men si ti dost naredu Marky. Jaz da smetim-kaj si misli tvoj kolega o tem se pa ne vprašaš. Kaj mislš da mu je vseen, da si pripisuješ zasluge za njegov avto. Imel te je za prijatelja, pa se je mnda zmotu....
Prvi podalšk je že v načrtu za menjavo
Zadnjič spremenil zajčica, dne Pe jun 17, 2005 1:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Če ne bi jst zrihtu tega avta , bi se ti še kr vozila u škatl ! Njegova zasluga so samo feltne . Pa avspuh je kar moj ,tko da ga hočem nazaj . Ti pa ne nevem , ne najdem besede za tebe . Če je pa Z....i tulk usekan da tko misl ,pol pa k*** use skupi.
Tole si pa res fajn zrihtala
FOLK , avto je bil moj , prodal sem ga kolegu , kar je bla napaka , pol sma se pa zmenla naj ga jaz tle na forumu predstavim . Tko je blo vse skup . Pol pa njegova zajčica vse skupi pokvar , ehhhhhh , .
škoga da nisi toliko, da bi se oglasil na telefon. Ne vem če si bil ti z njim zmenjen glede tega. Vozila se pa nisem u škatel, ker si se ti tudi rad vozil z nama. Z...I pa nima tle zram nič. Kdo je pa rekel da ga morš prodat, te je mogoče prosil.
Mal premisl kdo ma tle prav.
Hahaha A sta se vidva tole zmenla.kwa sem se narežu.to sploh ni tvoj avto...kaj si bo kolega mislu o teb...on je mislu da si njegov tanajtabul prjatu...njega bolijo take zadeve...przadel si zokija....hudič si ne pa človk... dobra fora aja kr všečen avto(kogaršnji pač je)
marky18: to pa res ni lepo, da se hvališ s tujim perjem . Avto je lep--- povej prijatelju, da ma lepga Audija. Če pa avto ni tvoj, pa napiši, kakšen avto ima moj prijatelj Sam moraš bit smotan, da se s tujim avtom hvališ-bolno