Fullback je napisal/-a:sam tako lepo ohranjenih pa pri nas ni veliko!
Res je, vsaka cast prejsnjim lastnikom... Sem se ze ob nakupu zaklel da bom nadaljeval tradicijo se naprej in avto vzdrzeval karseda dobro!
LP
Fullback je napisal/-a:sam tako lepo ohranjenih pa pri nas ni veliko!
sporty je napisal/-a:ALFA 166 je napisal/-a:Huda makina stari se posebi tale V6 sam radijo mas pa mal bogi za moje pojme ce hoces ti prodam enga dvojnega bi ti cist lepo sedu notr je pa dvojni od Clariona z cd in kaseto!! Veliko lepih in brezskrbnih kilometrov!! :P
Tudi jaz nisem vedel, kaj ta radio zmore dokler nisem postudiral kako se ga stela :P ! Verjamem da je tvoj radio lep, saj je Clarion... Vendar ne verjamem da imam tok dnaraops: ! Tisto ka pa mam, pa se mi trenutno ne daje za redio :P ! Sori...
LP
Nixxon je napisal/-a:Sej avto je kul, samo notranjosti od teh avtov so pa obupne, kot da bi po naklučju en mulc legokocke sestavljal. Brez zamere, samo men res ni všeč.
Liquid je napisal/-a:@sporty čestitam za novo pridobitev in ti želim veliko varnih kilometrov
pa nared že tist izpit,sej ni tok težko :P
Notranjost zgleda prov styliš za tako starost,poslikej še malo njen srček,dej prosim![]()
lp
Vuso je napisal/-a:Men je pa glih noter huda.sam morš računat da je to 15 let star avto in valda da ni not k v zdejšnjih avtomobilih te klase.zici so verjetno kot bi sedel v fotelju.edino ne vem kaj hudiča boš tok mlad s takim avtom.V6 pa 5m+ zna bit kar zoprna zadeva verjetno za začetnika.jaz vem da nebi šel v to.ampak če ti je ql sem vesel zatesam čuvaj jo, ker so kar redkost se mi zdi
mi smo mel r21 in je bil majka.bolš kokr zdejšen a4.škoda, ker ga je pleh zjebu
![]()
lp
shusuglao je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Sej avto je kul, samo notranjosti od teh avtov so pa obupne, kot da bi po naklučju en mulc legokocke sestavljal. Brez zamere, samo men res ni všeč.
zanimivo
meni ima pa ravno R25 najlepšo notranjost, zgleda kot kakšen avion ali vesoljska ladja! moderne armature so mi naravnost grde, vse je okroglo, zaprto, števci so v enih luknjah....fuj :P
sporty je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Men je pa glih noter huda.sam morš računat da je to 15 let star avto in valda da ni not k v zdejšnjih avtomobilih te klase.zici so verjetno kot bi sedel v fotelju.edino ne vem kaj hudiča boš tok mlad s takim avtom.V6 pa 5m+ zna bit kar zoprna zadeva verjetno za začetnika.jaz vem da nebi šel v to.ampak če ti je ql sem vesel zatesam čuvaj jo, ker so kar redkost se mi zdi
mi smo mel r21 in je bil majka.bolš kokr zdejšen a4.škoda, ker ga je pleh zjebu
![]()
lp
Zoprna zadeva za zacetnika :P ? Vozm nekak ze 5 let, zacel sem pa v se malo bolj robustni ladji, fotrovem Hiunday Galloperju... Se mi zdi da lahko 25 cisto zadovoljivo obvladujem
. Redkost pa so ja, v Ljubljani sem videl samo se eno belo in eno sivo... Je pa zanimivo da sta obe izgledale dobro ohranjene! Ocitno so te avtomobile cuvali
...
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov