Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne jun 12, 2005 9:51 pm

Fullback je napisal/-a:sam tako lepo ohranjenih pa pri nas ni veliko! :shock:

Res je, vsaka cast prejsnjim lastnikom... Sem se ze ob nakupu zaklel da bom nadaljeval tradicijo se naprej in avto vzdrzeval karseda dobro!

LP
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a axa Ne jun 12, 2005 9:54 pm

Fullback je napisal/-a:sam tako lepo ohranjenih pa pri nas ni veliko! :shock:

To je pa res!Upam,da sporty ne bos zameru ce jst kaksno recem o njej :P
V glavnem avtek je pri prejsnem lastniku rabil samo za se cez vikend pelat
pri nas je pa sluzil pa kot avto za mojo mat k jo je rabla za v trgovino pa za na obisk
k stari materi 500m dol od nas drgac je pa stala v garazi :DDD :noro :har

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Kraj: LOGATEC

Napisal/-a ALFA 166 Ne jun 12, 2005 9:58 pm

sporty je napisal/-a:
ALFA 166 je napisal/-a:Huda makina stari se posebi tale V6 sam radijo mas pa mal bogi za moje pojme ce hoces ti prodam enga dvojnega bi ti cist lepo sedu notr je pa dvojni od Clariona z cd in kaseto!! Veliko lepih in brezskrbnih kilometrov!! :P

Tudi jaz nisem vedel, kaj ta radio zmore dokler nisem postudiral kako se ga stela :P ! Verjamem da je tvoj radio lep, saj je Clarion... Vendar ne verjamem da imam tok dnara :oops: ! Tisto ka pa mam, pa se mi trenutno ne daje za redio :P ! Sori...

LP

Ne sej to sm ti sam tko omenu ce bi meu kej v mislih za bolso akustiko da bi si dou notr ker nekateri veliko damo na to!! Drugi spet manj odvisno od vsakega posameznika!! No kle sva tko kt na MSN-ju morva nehat!! Lp!
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne jun 12, 2005 10:22 pm

huh vrhunsko ohranjeno 8) spucana pa tud v špico :P res si lahko ponosn lastnik :) previdno vozi :!: :P lp 8)

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne jun 12, 2005 10:44 pm

super avtomobilček če mu lahko tako rečem. ups. pardon. ji rečem. ;)
drugače pa veliko zdravih kilometrov z njo.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po jun 13, 2005 7:15 pm

še zmerej je hud. si predstavljaš kaj je ta avto biu leta 90?
mislm hudo! zadej ma ventilacijo med zici!

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Po jun 13, 2005 7:54 pm

@sporty čestitam za novo pridobitev in ti želim veliko varnih kilometrov
pa nared že tist izpit,sej ni tok težko :P

Notranjost zgleda prov styliš za tako starost,poslikej še malo njen srček,dej prosim :D

lp

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi To jun 14, 2005 6:06 am

Super Reno! Tud meni se je dopadel (in se mi še zmeraj :) ). Klasika za ljubitelje. Avto je vrhunski tako po udobju, zmogljivosti in še čem. Skratka - brezčasno, kot je nekdo omenil. Edin kar je (bo) je draga registracija pa cestnina (kasko pa še bolj, če se boš odločil!), tut poraba ni majhna (ali pa mogoče je, glede na veličino avta). Ampak kljub temu, vidim da si velik ljubitelj in ti je pisan avto na kožo, tako da ne bi smelo bit problema.
Lahko si ponosen, če je to tvoj prvi avto. Respect!

Uživaj v vsakem kilometru in predvsem naj ti služi vekomaj.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jun 16, 2005 10:10 am

Sej avto je kul, samo notranjosti od teh avtov so pa obupne, kot da bi po naklučju en mulc legokocke sestavljal. Brez zamere, samo men res ni všeč.
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Če jun 16, 2005 11:11 am

Men je pa glih noter huda.sam morš računat da je to 15 let star avto in valda da ni not k v zdejšnjih avtomobilih te klase.zici so verjetno kot bi sedel v fotelju.edino ne vem kaj hudiča boš tok mlad s takim avtom.V6 pa 5m+ zna bit kar zoprna zadeva verjetno za začetnika.jaz vem da nebi šel v to.ampak če ti je ql sem vesel zate ;) sam čuvaj jo, ker so kar redkost se mi zdi ;) mi smo mel r21 in je bil majka.bolš kokr zdejšen a4.škoda, ker ga je pleh zjebu :cry:
lp

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če jun 16, 2005 11:29 am

kolko je staro ne morem vrjet ker razkos 8) 8) 8)

CUVAJ MAKINU!! ;)

lp venom

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Če jun 16, 2005 4:40 pm

Nixxon je napisal/-a:Sej avto je kul, samo notranjosti od teh avtov so pa obupne, kot da bi po naklučju en mulc legokocke sestavljal. Brez zamere, samo men res ni všeč.

zanimivo :D
meni ima pa ravno R25 najlepšo notranjost, zgleda kot kakšen avion ali vesoljska ladja! moderne armature so mi naravnost grde, vse je okroglo, zaprto, števci so v enih luknjah....fuj :P
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Pe jun 17, 2005 11:14 am

Liquid je napisal/-a:@sporty čestitam za novo pridobitev in ti želim veliko varnih kilometrov
pa nared že tist izpit,sej ni tok težko :P

Notranjost zgleda prov styliš za tako starost,poslikej še malo njen srček,dej prosim :D

lp

Hvala ;) , izpit pa delam cez kakih 14 dni, takoj k nardim popravca :D !

Slika
Evo srceka... Dva bloka, 6 cilindrov :twisted: ... In nobene moderne plastike :D ! 1x bo treba mal spucat, jao kok mam se dela te pocitnce :P ...

LP

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk Pe jun 17, 2005 11:18 am

lepo ohranjen :D lep avtek

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Pe jun 17, 2005 11:22 am

Vuso je napisal/-a:Men je pa glih noter huda.sam morš računat da je to 15 let star avto in valda da ni not k v zdejšnjih avtomobilih te klase.zici so verjetno kot bi sedel v fotelju.edino ne vem kaj hudiča boš tok mlad s takim avtom.V6 pa 5m+ zna bit kar zoprna zadeva verjetno za začetnika.jaz vem da nebi šel v to.ampak če ti je ql sem vesel zate ;) sam čuvaj jo, ker so kar redkost se mi zdi ;) mi smo mel r21 in je bil majka.bolš kokr zdejšen a4.škoda, ker ga je pleh zjebu :cry:
lp

Zoprna zadeva za zacetnika :P ? Vozm nekak ze 5 let, zacel sem pa v se malo bolj robustni ladji, fotrovem Hiunday Galloperju :D ... Se mi zdi da lahko 25 cisto zadovoljivo obvladujem ;) . Redkost pa so ja, v Ljubljani sem videl samo se eno belo in eno sivo... Je pa zanimivo da sta obe izgledale dobro ohranjene! Ocitno so te avtomobile cuvali :D ...

LP

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Pe jun 17, 2005 11:24 am

shusuglao je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:Sej avto je kul, samo notranjosti od teh avtov so pa obupne, kot da bi po naklučju en mulc legokocke sestavljal. Brez zamere, samo men res ni všeč.

zanimivo :D
meni ima pa ravno R25 najlepšo notranjost, zgleda kot kakšen avion ali vesoljska ladja! moderne armature so mi naravnost grde, vse je okroglo, zaprto, števci so v enih luknjah....fuj :P

:D ;) , ceprav v faceliftani Laguni in Velsatisu bi tudi prezivel :twisted: !

LP

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Pe jun 17, 2005 11:25 am

Kolk ma pa sploh konjev tole? ene 150 ne? Pa tut 5m glih nima, ampak ene 4.7... :P

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Pe jun 17, 2005 11:57 am

sporty je napisal/-a:
Vuso je napisal/-a:Men je pa glih noter huda.sam morš računat da je to 15 let star avto in valda da ni not k v zdejšnjih avtomobilih te klase.zici so verjetno kot bi sedel v fotelju.edino ne vem kaj hudiča boš tok mlad s takim avtom.V6 pa 5m+ zna bit kar zoprna zadeva verjetno za začetnika.jaz vem da nebi šel v to.ampak če ti je ql sem vesel zate ;) sam čuvaj jo, ker so kar redkost se mi zdi ;) mi smo mel r21 in je bil majka.bolš kokr zdejšen a4.škoda, ker ga je pleh zjebu :cry:
lp

Zoprna zadeva za zacetnika :P ? Vozm nekak ze 5 let, zacel sem pa v se malo bolj robustni ladji, fotrovem Hiunday Galloperju :D ... Se mi zdi da lahko 25 cisto zadovoljivo obvladujem ;) . Redkost pa so ja, v Ljubljani sem videl samo se eno belo in eno sivo... Je pa zanimivo da sta obe izgledale dobro ohranjene! Ocitno so te avtomobile cuvali :D ...

LP

KAr se redkosti tiče je tko.tisti, ki lepo skrbijo za avte bo tudi 15 let star avtek zgledal ful lepo.če pa ne skrbijo lepo pa od avta po 15 letih ponavadi ne ostane nich ;) že mogoče da voziš 5 let ampak vprašanje je če voziš 5 let v prometu :P prid enkrat s to ladjo na gospodarsko razstavišče, ko bo kakšen sejem.če prideš cel ven ti dam za sok. pa da je treba to kam parkirat ali pa zavit v kakšno res ozko ulico.ajoj jst bi jo verjetno zelo hitro krstil ;)

Uporabniški avatar
slipy
Novinec

Napisal/-a slipy Pe jun 17, 2005 12:10 pm

Lep, res očuvan avtek! Lepo ga čuvaj in pazi na njega :D
Slika

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Pe jun 17, 2005 12:43 pm

Lepo ohranjen grd avto :D

Nima dveh blokov :shock: :shock: