Speedfighter je napisal/-a:Aja, pa ne pozabi svoje rakete pridružit štirim zelencem v Salonu :P
BlažB je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:Aja, pa ne pozabi svoje rakete pridružit štirim zelencem v Salonu :P
Kaj si pa z tem hotel povedat?![]()
ops:
EDIT: Pod kraj ti pise domzale, jaz hodim tja v srednjo pa se tud tko skor cel dan v okolici.Iz katerega dela pa si ker sem v blizini sole videl zelenega protona no je skoraj vedno parkiran na Miklosicevi se mi zdi 30m od sole.
A je tvoj nikoli nisem bil pozoren na nalepko na sipi tako da nisem siguren.
Speedfighter je napisal/-a:BlažB je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:Aja, pa ne pozabi svoje rakete pridružit štirim zelencem v Salonu :P
ops:
EDIT: Pod kraj ti pise domzale, jaz hodim tja v srednjo pa se tud tko skor cel dan v okolici.Iz katerega dela pa si ker sem v blizini sole videl zelenega protona no je skoraj vedno parkiran na Miklosicevi se mi zdi 30m od sole.
Ja tko kt sm napisu-da daš opis&slike svojga avta pod rubriko Salon na temu forumu![]()
Pomoje da tist ni bil moj-čeprov se dost furam po Domžalah, sam nimam pa nikol na Miklošičevi parkiranga...če me pa kdaj kje vidiš, me pa le ustav, da kako besedo o Protonih vrževa!
BlažB je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:BlažB je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:Aja, pa ne pozabi svoje rakete pridružit štirim zelencem v Salonu :P
ops:
Ja tko kt sm napisu-da daš opis&slike svojga avta pod rubriko Salon na temu forumu![]()
Pomoje da tist ni bil moj-čeprov se dost furam po Domžalah, sam nimam pa nikol na Miklošičevi parkiranga...če me pa kdaj kje vidiš, me pa le ustav, da kako besedo o Protonih vrževa!
No zmenjeno sej me bos spoznal fotke si itaq vidu
Speedfighter je napisal/-a:_BiStRi_ je napisal/-a:Lepi so tele protoni....mene pa zanima kakšni so motorji pri teh avtomobilih, sepravi kubiki in konji...
L.p. Bistri...
1.3 12V 55kW(75KM)
1.5 12V 64kW(87KM)
obstajajo pa še 1.6, sam so bolj redki...
aja,pa GTi verzija, ki je pa pri nas še nisem videl...
Speedfighter je napisal/-a:_BiStRi_ je napisal/-a:Lepi so tele protoni....mene pa zanima kakšni so motorji pri teh avtomobilih, sepravi kubiki in konji...
L.p. Bistri...
1.3 12V 55kW(75KM)
1.5 12V 64kW(87KM)
obstajajo pa še 1.6, sam so bolj redki...
aja,pa GTi verzija, ki je pa pri nas še nisem videl...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov