don CONSIGLIO je napisal/-a:Diski so Tar-Ox. Sem nadvse zadovoljen z njimi tako po moči, kot po vzdržljivosti. Samo ne vem točno kateri model oz kakšne oznake imajo. Iste znamke so tudi ploščice (al kako že rečete v notranjosti države...pakne - to sem odkril pred kratkim in nisem še slišal bolj grde besede). Če rabiš bolj natančne info - PM.
LP,
don CONSIGLIO
Sh3bO je napisal/-a:Ful dobr. Kaj si pa delal, da si ga zadaj desno malo podrajsal? Al ga je kdo drug?
PIL je napisal/-a:Če boš že štrihu use plastike v barvo avtomobila pol dej še plastiko pri ogledalih da bo res ude v barvi vozila.
Eazy-O je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:TommyGun je napisal/-a:don CONSIGLIO
a si se ti mogoče kar en čas vozu brez polovice sprednjega odbijača![]()
lih za info...
Ja, skoraj dva meseca. Neumne sneáne radosti s pretirano dozo alkohola. Na napakah se uéimo![]()
LP.
don CONSIGLIO
c c c, moderator pa tak slab vzgled
No, šalo na stran, avto luškan zgleda edino tele felgice so mi malce uboge... Tale rdeča od zadnje plastike pa zelena od samega avta prav lepo skupaj pašeta... Če boš nadaljeval še kaj predelav v notranjosti - kombinacija belo-rdeče razsvetlitve in/ali armaturke, prevlek, tapet? Moral bi malo photoshopat da bi videl kako zgleda...
Drugače pa kot si sam rekel, plastiko v barvo avta, spustit mal spredaj, temne šipe... Njam
don CONSIGLIO je napisal/-a:@ Fullback: Kolko mm distančnike si ti gledal, ker ne vem, če je pametno dajat gor preveč široke, da se ne boš vozil po blatnikih![]()
Sicer pa upam, da pride že do jutri ena novost v mojga španca :P
LP,
don CONSIGLIO
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov