edino kar bi jaz dal je kako colo večje feltne.
hirabbit je napisal/-a:Znakcev mi punca ne pusti pobrat dol...
hirabbit je napisal/-a:Ma kje...to je 1.0 68KM...
TSja se pri nas sploh nikdar ni dalo kupit, ker zanimivih stvari pri nas nikoli ni :P
pinjas je napisal/-a:lep avto.
to je 1.0 feltni bi lahko bili crom že ko si kupoval. mrežice bi pa pobarval v temno sivo, ker take kot imaš sedaj jih ima že pol slovenije če ne več. notr pri radiju pa zamenjaj tisto alu ploščico z eno iz karbonskih vlaken ki je enostavna za narest in je veliko lepša.
kako si pa oblekel tisto na vratih, sam sem že študiral sam mi ni blo jasno kako to izvest. Števec je men lepši digitalen , k deluje kot daje oddaljen 1m v armaturno, in to vsakega ko vidi preseneti :P
če ne pa se poznava iz ITa foruma ne
|pikec| je napisal/-a:hirabbit je napisal/-a:Ma kje...to je 1.0 68KM...
TSja se pri nas sploh nikdar ni dalo kupit, ker zanimivih stvari pri nas nikoli ni :P
sem mislil da analogne števce vgrajuje samo v ts modele.. mi mamo digitalnega in mi gre precej na falus.. takšen kot ga maš ti pa zgleda zakon..
ps: drugače pa ma ena uporabnica tega foruma TS model, ki ga je uvozila.. zakon strojček
borollety je napisal/-a:Kak pa si kaj zadovoljen s preoblekami? Kak pa se kaj skaj obnese, ko je vroče? A se fejst segreje?
LP
P.S.:
Avto pa je zakon!kr tak naprej
hirabbit je napisal/-a:Ma kje...to je 1.0 68KM...
AudiQUATTRO je napisal/-a:Ena TS se pa le prodaja v Slo,sam ne vem ali je iz uvoza ali ne..
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=434044
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov