lp

vepar je napisal/-a:a ti si talepi twingo
![]()
že dolg ga gledam k se po nm furaš. u živo dost lepši zgleda.
kdaj bo nočni fotosešn? bi jst še moj voz zram postavu :P
a u reno klubu si?
B|ind je napisal/-a:oo flinky je dal svoja kola na ogled![]()
lepo si porihtal, ressam nevem kdaj me bos kam zapeljal z njim
:P
zakaj so pa šajbe zadi zatemnjene maximum pa nebom sprasval![]()
:P
se cujemo, lp
vepar je napisal/-a:a ti si talepi twingo
![]()
že dolg ga gledam k se po nm furaš. u živo dost lepši zgleda.
kdaj bo nočni fotosešn? bi jst še moj voz zram postavu :P
a u reno klubu si?
dean007 je napisal/-a:FLINK>Kje si pa izpuh zgubu...V nedeljo zvecer sem te videl pred PlanetTUS pa ga ni blo gor.
FLINK je napisal/-a:dean007 je napisal/-a:FLINK>Kje si pa izpuh zgubu...V nedeljo zvecer sem te videl pred PlanetTUS pa ga ni blo gor.
Zak se nis nix oglasu pa tko?d kej predebatiramo. Iz morja sm na trajekti z zadnim delom ful zapel in kr zjebu auspuh tko d ga morm se popravt, zdj mam pa navadnga-sej tm k je bil auspuh se lepo vid kak sm zapel iz trajekza k sm su na kopno.
Lp
dean007 je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:dean007 je napisal/-a:FLINK>Kje si pa izpuh zgubu...V nedeljo zvecer sem te videl pred PlanetTUS pa ga ni blo gor.
Zak se nis nix oglasu pa tko?d kej predebatiramo. Iz morja sm na trajekti z zadnim delom ful zapel in kr zjebu auspuh tko d ga morm se popravt, zdj mam pa navadnga-sej tm k je bil auspuh se lepo vid kak sm zapel iz trajekza k sm su na kopno.
Lp
Pa glih sem seu iz kina,ti si seu pa k eni deklci :P -da te ne motim.
FLINK je napisal/-a:dean007 je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:dean007 je napisal/-a:FLINK>Kje si pa izpuh zgubu...V nedeljo zvecer sem te videl pred PlanetTUS pa ga ni blo gor.
Lp
Pa glih sem seu iz kina,ti si seu pa k eni deklci :P -da te ne motim.
Ahh sej to ni tok velka ovira an?tko da naslednic se oglasi na pijaci ce kje vids avto.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov